Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(songaila @ 2015 07 09, 20:32)
Aš šaltoms vasaros dienoms turiu UGG balerinkes su kailiu, kaip man fainiai!!

Pasiėmiau siuntą, tai vienintelis dalykas, dėl ko žiauriai žiauriai gaila, kad netinka dukrytei jeginsai iš CP  doh.gif su ilgiu viskas ok, nu bet jau užpakalis ir liemuo.. niekada nepriaugs, verksiu, o kokie faini... mėlynus ėmiau tai kaip tik, o va tie gėlėti spalvoti  verysad.gif

ae jeginsai man kaip nulieti, carteris visas kaip saldainiai, šį kartą suknyčių ir maikučių pripirkau, belieka žilų plaukų maskuoklį išbandyt, dar nesiryžau hihihi.gif

Gal nuoroda galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2015 07 09, 23:38)
Gal nuoroda galima bigsmile.gif

Is visko aprasyto speju nuorodos reik maskuoklio😁😨
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 07 09, 13:32)
Aš šaltoms vasaros dienoms turiu UGG balerinkes su kailiu, kaip man fainiai!!

Ir as turiu, gera ideja. Tik atsimenu mane ciocios isFyzdavojo, kad su tapkem vaikstau lotuliukas.gif Bile nesusalt, eisiu su " tapkem".
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 07 10, 00:57)
Ir as turiu, gera ideja. Tik atsimenu mane ciocios isFyzdavojo, kad su tapkem vaikstau  lotuliukas.gif  Bile nesusalt, eisiu su " tapkem".

Na jeigu čia moterys džiūgauja dėl lietuviškos vasaros, raportuoju šalčmyriams.. šian vakare šiaurės vakarų Lietuvoje žmonės apsirengę pilnai žieminę aprangą unsure.gif g.gif Tik kerzų žieminių netraukėm, bet striukes, flisus dviems vaikiams ir sau prigriebiau tokias pagerintas swoon.gif
Ir aš sušalau, su dviem plonais vilnoniais sluoksniais, flisu ir štampuotuke swoon.gif biggrin.gif cool.gif Viens vaikis rimtai su žiemine striuke neperkaito. unsure.gif biggrin.gif Vėjas pobjauris, bet ir laipsnių 14 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 07 09, 22:57)
Ir as turiu, gera ideja. Tik atsimenu mane ciocios isFyzdavojo, kad su tapkem vaikstau  lotuliukas.gif  Bile nesusalt, eisiu su " tapkem".

Oi, mano tai su blizgančiu bantu, net nepanašūs į tapkes - bateliai smile.gif

P.s. maskuoklio nuorodą ryt atsiųsiu iš kompo
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 09, 16:06)
Na jeigu čia moterys džiūgauja dėl lietuviškos vasaros, raportuoju šalčmyriams.. šian vakare šiaurės vakarų Lietuvoje žmonės apsirengę pilnai žieminę aprangą  unsure.gif  g.gif  Tik kerzų žieminių netraukėm, bet striukes, flisus dviems vaikiams ir sau prigriebiau tokias pagerintas swoon.gif
Ir aš sušalau, su dviem plonais vilnoniais sluoksniais, flisu ir štampuotuke swoon.gif  biggrin.gif  cool.gif Viens vaikis rimtai su žiemine striuke neperkaito.  unsure.gif  biggrin.gif  Vėjas pobjauris, bet ir laipsnių 14 unsure.gif

Aciu, prisidesiu ir as vatinukiu verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Maniskiai mokasinai, ciocios sako tapkes lotuliukas.gif
jusu songaila grazus, netapkiniai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka carteriukas kaip visada smile.gif viskas patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 09, 23:06)
Na jeigu čia moterys džiūgauja dėl lietuviškos vasaros, raportuoju šalčmyriams.. šian vakare šiaurės vakarų Lietuvoje žmonės apsirengę pilnai žieminę aprangą  unsure.gif  g.gif  Tik kerzų žieminių netraukėm, bet striukes, flisus dviems vaikiams ir sau prigriebiau tokias pagerintas swoon.gif
Ir aš sušalau, su dviem plonais vilnoniais sluoksniais, flisu ir štampuotuke swoon.gif  biggrin.gif  cool.gif Viens vaikis rimtai su žiemine striuke neperkaito.  unsure.gif  biggrin.gif  Vėjas pobjauris, bet ir laipsnių 14 unsure.gif

šiandien ryte bėgau į darbą dulksnojant vasariniam lietui su trumpučiais šortukais ir plonyte lietaus striuke bigsmile.gif gaivumėlis cool.gif
nors man ir +30 patinka ax.gif
viskas tiesiog nuo požiūrio priklauso biggrin.gif

beje, ačiū už siuntinuką wub.gif
pagaliau gavau Jcrew xxs dydžio, tiko wub.gif

user posted image

vis dar turiu mėlyną xs

ir Lofts sijonukas visai fainas, tiesa tikėjausi kitokios medžiagos, bet apsivilkus gražiai atrodo visai, tai sunešiosiu smile.gif
http://www.loft.com/...faultColor=6600
Atsakyti
Žilų plaukų maskuoklis

Aš va tokį pirkau, vis nesiryžtu pabandyt blush2.gif
Atsakyti
Gal kas tokį arba tokį maskuoklį išbandėt smile.gif ?
Atsakyti