Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2015 07 09, 14:18)
Šalta. Žiauriai šalta. Buvo trys normalios dienos, o visa kita kažkokia nesąmone, pavasario ir rudens mišinys  unsure.gif

Man irgi dabar nesuper silta sad.gif kojos sala sad.gif tai nezinau kaip cia silta kai uz lango tik +21 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 09, 13:18)
Šalta. Žiauriai šalta. Buvo trys normalios dienos, o visa kita kažkokia nesąmone, pavasario ir rudens mišinys  unsure.gif

Buvo trys nenormalios dienos,o visa kita gėėėėris biggrin.gif bent galima normaliai kvėpuoti ir vaikščioti nežliaugiant.Nuo šiandien tikra atgaiva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 07 09, 14:36)
Taip , jau viskas yra, tik 0630dienos jusu viena saskaita nezalia  unsure.gif

Aciu, Anerita, jau istaisyta smile.gif Kai "zaliuos" ir toji saskaitele, lauksiu laiskucio.
Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2015 07 09, 16:56)
Buvo trys nenormalios dienos,o visa kita gėėėėris  biggrin.gif bent galima normaliai kvėpuoti ir vaikščioti nežliaugiant.Nuo šiandien tikra atgaiva  ax.gif

man rodos tu tuoj užsidirbsi bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 09, 17:53)
man rodos tu tuoj užsidirbsi  bicycle.gif

liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 07 09, 16:40)
Man irgi dabar nesuper silta sad.gif kojos sala sad.gif tai nezinau kaip cia silta kai uz lango tik +21  ax.gif

Aš šaltoms vasaros dienoms turiu UGG balerinkes su kailiu, kaip man fainiai!!

Pasiėmiau siuntą, tai vienintelis dalykas, dėl ko žiauriai žiauriai gaila, kad netinka dukrytei jeginsai iš CP doh.gif su ilgiu viskas ok, nu bet jau užpakalis ir liemuo.. niekada nepriaugs, verksiu, o kokie faini... mėlynus ėmiau tai kaip tik, o va tie gėlėti spalvoti verysad.gif

ae jeginsai man kaip nulieti, carteris visas kaip saldainiai, šį kartą suknyčių ir maikučių pripirkau, belieka žilų plaukų maskuoklį išbandyt, dar nesiryžau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 09, 15:56)
jo, o dar geriau- plius 32 ax.gif tada net oras atrodo baltas ir labai pušys kvepia  wub.gif

oj, geriau nenorėk tokio oro, mes praėjusią savaitę kepėm, visą savaitę buvo 35-40 laipsnių pas mus, o pajūry maždaug vos 200 km nuo mūsų vos 20 traukė... tai žiauru buvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 07 09, 17:10)

prie +25C su megstuku einu. Kol nėr minimum +30C,

Tai tada tik megstukus ir kelnes dekis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2015 07 09, 17:56)
Buvo trys nenormalios dienos,o visa kita gėėėėris  biggrin.gif bent galima normaliai kvėpuoti ir vaikščioti nežliaugiant.Nuo šiandien tikra atgaiva  ax.gif

drinks_cheers.gif va cia su mano nuomone sutampa biggrin.gif bet siandien jau vakarop saltoka buvo basom kojom lotuliukas.gif
Atsakyti
PAjuris,tuoj suguldau vaikus ir parasau kas zaliuojat del 06,30 siuntos wink.gif Ryt skambinkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2015 07 09, 17:56)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anerita, o aš gal irgi ne žalia, kad pakvietimo negavau? blink.gif šiaip jau senai 0630 apmokėta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 07 08, 06:39)
baigiau saskaitas 06.30, ir pradejau nauja siunta  4u.gif

PAjuris,kas zaliuojat surasiau i emailus,per velu sms jauciu ax.gif
Atsakyti