Tai siunta dar negauta?
[/quote]
Gauta jau , o jums siust per siuntas ? ar pastu, gal per siuntas jei greitai reikia
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 09, 10:13)
Maniškiai ne tokie sukaitę, su ilgom kelnikėm šią savaitę šuoliuoja O vakarais tai dar ir su flisais, striukelėm nuo vėjo
Na, filosofiškai nusiteikus, gal ir vasara Diena visai pakenčiama, bet rytais, vakarais man nelabai
Na, filosofiškai nusiteikus, gal ir vasara Diena visai pakenčiama, bet rytais, vakarais man nelabai
aCiprašau, o Jūs iš kokios šiaurės būsite? bo sostinėje sakyčiau visai gera vasara šią savaitę, jokių ilgų kelnių nereik pas mane panos, bet ir tos daržan trumpus sijonus užsidėjusios keliauja, aš irgi plikom kojom kada jas dar parodysi, jei ne vasarą šią savaitę jokių megztinių neprireikė
Anerita*, pasidėk prašau mano siuntinuką arčiau durų, aš 16:30 atlėksiu
Sveikos,
Dirbat? Ar CP nupirktumet? Gal nuolaidike turit?
Dirbat? Ar CP nupirktumet? Gal nuolaidike turit?
QUOTE(Carlin @ 2015 07 09, 14:02)
aCiprašau, o Jūs iš kokios šiaurės būsite? bo sostinėje sakyčiau visai gera vasara šią savaitę, jokių ilgų kelnių nereik pas mane panos, bet ir tos daržan trumpus sijonus užsidėjusios keliauja, aš irgi plikom kojom kada jas dar parodysi, jei ne vasarą šią savaitę jokių megztinių neprireikė
Šiaurėj mes, šiaurėj
Na, plikomis kojomis ir aš dar vakar šmėžavau. Bet vakare rimtai, ir vaikai, ir aš, su flisais ir dar striukėm ir dar dančiais kalenom ant vėjų laukuose.. bet ir vakarojam mes ilgai.
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 09, 11:13)
Gi sakau, sapnavau kOOšmarą
Maniškiai ne tokie sukaitę, su ilgom kelnikėm šią savaitę šuoliuoja O vakarais tai dar ir su flisais, striukelėm nuo vėjo
Tai siunta dar negauta?
Tai siunta dar negauta?
butu dideliausia bausme,jei kelnes kam liepciau uzsidet megstuka dar dar vakare,na ir darzelinuke ryte dedasi visas i darzeli,kartais dar timpas ilgas uzsideda iki duru
Mano matyt nenormalkiai perkaite,nes ir siandien nuo ryto su maike ir sortais,nors lauke linoja,ale ne snaige sake,neistirps As ir pati taip vaziavau katik i turgeli
Šalta. Žiauriai šalta. Buvo trys normalios dienos, o visa kita kažkokia nesąmone, pavasario ir rudens mišinys
Anerita, o 0630 vilniaus dėželė jau pas Jus?
Negavau kvietimo,bet esu ankstesnių neatsiėmusi dar...
jei viskas ok,nuo kelintos val šiandien galima Jus aplankyt?
QUOTE(Chloja @ 2015 07 09, 14:33)
Anerita, o 0630 vilniaus dėželė jau pas Jus?
Taip , jau viskas yra, tik 0630dienos jusu viena saskaita nezalia
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 09, 15:18)
Šalta. Žiauriai šalta. Buvo trys normalios dienos, o visa kita kažkokia nesąmone, pavasario ir rudens mišinys
As irgi saltinycia, man kai ner bent 28 - tai salta
QUOTE(gerdulka @ 2015 07 09, 14:01)
jo, o dar geriau- plius 32 tada net oras atrodo baltas ir labai pušys kvepia
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 09, 03:13)
Gi sakau, sapnavau kOOšmarą
Tai siunta dar negauta?
Tai siunta dar negauta?
Gauta.
Man bus trauma Lietuvos "vasariškas" oras. Atsimenu 2012m. kai buvau. Prisivežiau vasarinių rūbų, o nešioti teko tik šiltus, kurių labai mažai pasiėmiau
Vaikams irgi prikroviau šortų, maikučių, o nuotraukose matau tik su megstiniais ir ilgom kelnėm
Papildyta:
QUOTE(gerdulka @ 2015 07 09, 07:01)
prie +25C su megstuku einu. Kol nėr minimum +30C, vandens telkiniais gėriuosi nuo kranto
ši savaitė labai karšta buvo, iki šiandien. Mirkau vandenyje, kad būtų ką prisiminti LT šąlant
Labai laukiu kelionės jau