Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2015 06 30, 13:41)
Aš kažkaip abejoju ar tokius rasit. Dabar nauja banga - gaminti batus su austa vilna, kuri feels like fur... Bearpaw jau senai kailinių nebematau, UGG irgi paskutiniu metu nebegamina. Tuoj ir tie keli likę gamintojai, kurie dar naujos mados nepasigavo irgi pradės vilną aust...

turiu vienus ugg nuo senu laiku, su tuo tikru kailiu. Bet ka as zinau, nepasakyciau, kad man jie siltesni labiau nei classic. Deduosi juos reciau ir tik per pacius salcius, nes jie ilgiausi is visu mano turimu.
Man patinka pernkysciai ugg classic kailis viduje, nu jis ne toks kaip tu pirmu, bet siltas man asmeniskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 06 30, 15:50)
O J.Crew Factory dar pirksite, ar jau nesvajot, perskaičiau, kad šiandien paskutinė diena, tai prireikė..

Jei susirinks, iki ryt, dar paimsim. Jie ner tokie leti kaip mano suminetos leciausios parduotuves, turetu spet atkeliauti smile.gif
Atsakyti
bathandbodyworks truksta 9$ paimti su nuolaida -10$ nuo 30$ 4u.gif Nemokamo siuntimo nera cia siuo metu
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 07 01, 02:55)
Jei susirinks, iki ryt, dar paimsim. Jie ner tokie leti kaip mano suminetos leciausios parduotuves, turetu spet atkeliauti smile.gif

Pramiegojau turbūt tai ir nereikia... einu geriau skolas susimokėsiu 4u.gif
Atsakyti
Tauryte o kaip gauti kvietima pas Aneritos seseri ? Viskas apmoketa 06.20 saskaitele, bet negaunu pakvietimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 07 01, 08:36)
Tauryte o kaip gauti kvietima pas Aneritos seseri ? Viskas apmoketa 06.20 saskaitele, bet negaunu pakvietimo  ax.gif

Reikia blata turet.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 07 01, 08:36)
Tauryte o kaip gauti kvietima pas Aneritos seseri ? Viskas apmoketa 06.20 saskaitele, bet negaunu pakvietimo  ax.gif

Parasiau smile.gif
Atsakyti
Nusiunciau maziuka CP, gal dar pirksite vakare, jei ne tai lauksime po atostogu :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 01 liepos 2015 - 09:19
jau nespėjau su bathandbodyworks.com ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2015 07 01, 11:04)
jau nespėjau su bathandbodyworks.com ??? unsure.gif

Jei negavot patvirtinimo, kad nupirkta, nespėjot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 07 01, 09:19)
Nusiunciau maziuka CP, gal dar pirksite vakare, jei ne tai lauksime po atostogu smile.gif

Gal tikrai nupirktumėte CP Rugpjūti laukiam šeimos pagausėjimo o ten tiek grožiu radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 07 01, 08:15)
Reikia blata turet.

lotuliukas.gif
Atsakyti