Įkraunama...
Įkraunama...

Tarptautiniai vardai

Eric, Arthur - siulau rinkti visiskai tarptautini (ar prancuziska mirksiukas.gif ), abiems tautoms paprasciau, o jei "tipinis", pvz., Grazvydas, Vytautas, Mohamed, Mussa, tai nelabai klausosi..o ir duokle kitai tautai neatiduota. Beje, jei jau galvojat likti Prancuzijoje, tai tikrai jokiais budais negalvokit apie vardus a la Mahfoud, turetumet zinot, kokios asocijacijos ir reacijos ten kyla.. 4u.gif
Atsakyti
O vardas Danielius nepatinka? Tarptautinis Daniel wub.gif
Atsakyti
o kaip jums GABRIELIUS?? ir lietuviui, ir prancuzui tinka, galu gale ir pas musulmonus sis vardas yra
Atsakyti
Jau maciau minejo, bet man irgi DANIEL wub.gif
Atsakyti
Mes tai su vyru rinkomes tokius vardus, kad butu ir Lietuviskai ir Angliskai. Pvz. Martynas-Martin, Jonas-Jon arba John, Arturas-Arthur (man jie l. grazus). Tikrai manau, kad yra vardu, kurie butu ir lietuviski ir libanietiski.
Taciau nei vieno nepanaudojom, nes gime mergaite biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka vardas PIJUS, tiesiog nuostabus vardas. Bet kaip ji istartu amerikonai ? Jauciu, nekaip sad.gif

lialius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2005 03 14, 02:13)
Man labai patinka vardas PIJUS, tiesiog nuostabus vardas. Bet kaip ji istartu amerikonai ? Jauciu, nekaip sad.gif

lialius
user posted image

Oi ne kaip... doh.gif biggrin.gif Pidzius...Paidzius...geriau net nebandyti doh.gif
O siaip yra daug graziu tarptautiniu vardu mirksiukas.gif Mano du is triju vaiku irgi turi tarptautinius- Dominik ir Thomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 kovo 2005 - 03:00
DOMINYKAS AR LUKAS
Atsakyti
deividas,dovydas mirksiukas.gif
Atsakyti
o man tokiu atveju graziai skamba vardai-- EVANAS arba DAVIDAS 4u.gif gal nors kiek padesim busimai mamytei? gero pilvuko auginimo, bei gimdymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man gražus vardas Salvijus, o sutrumpintai Salve. Tai skamba kažkaip džiaugsmingai.
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2005 03 14, 02:12)

Nu tai duokit Pius smile.gif
Atsakyti