Įkraunama...
Įkraunama...

Tarptautiniai vardai

Musu dukrytes vardas Mija arba MIA... g.gif ruosiames eiti ja uzregistruoti, o kaip varda rasyti taip ir neapsispredziam. Siaip tai turetu buti MIA. Bet lietuviski vardai yra linksniuojami. Vaika ismokysim taisyklingai rasyti savo varda, o ka daryti su kokiom senom tarkom poliklinikoje ar siaip kokioje biurokratineje istaigoje g.gif Tiesa pasakius ir pati nezinau kaip taisyklingai reiktu rasyti pvz. MIA'ai ar Miai arba MIA'os ar Mios g.gif . Per j raide butu viskas paprasciau. Bet jei vaikas tures kokiu reikalu su uzsienieciais, kaip jie tada tars pvz Mija g.gif

Nebesusigaudau pati ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Andrea @ 2004 10 04, 15:31)
Mes labai sunkiai renkam savo antrai pupai varda. Taip pat norim, kad butu tarptautinis, bet tai vienam, tai kitam nepatinka. Pakolkas issirinke tik Emily.

ANDREA, labai grazus vardas! Nekreipkit jus demesio i kitu pasisakymus. Tegul patys gimdo vardus ir pavadina juos kaip nori!
Kai musu mergytes varda isgirsta, tai visi spjaudosi... O mums tas pats! Jau nescia budama pilvely tuo vardu vadinom.
Atsakyti
QUOTE (Akva @ 2004 10 04, 18:39)

Kai musu mergytes varda isgirsta, tai visi spjaudosi... O mums tas pats! Jau nescia budama pilvely tuo vardu vadinom.

mes irgi biggrin.gif
beje,registravom Mija, o ne Mia, del to,kad lietuviai tartu labai slyksciai.. mad.gif tik vat neseniai pamasciau,kad prancuzai ta varda tartu [MIžA] irgi nekaip skamba huh.gif bet draugams uzsienieciams rasau,kad pavadinome MIA-taip lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Staarm @ 2004 09 22, 17:40)
Mes rinkom varda, kuris isvykus i uzsieni nebutu iskraipytas.Man Mija,Maja, Sintija patiktu, o berniuko Armandas, Ainaras

O tai kaip Armandas ir Ainaras angliskai tariasi g.gif niekaip neisivaizduoju.
Atsakyti
As tai jeigu gims berniukas pavadinsiu Airingu, o jei mergyte, Džeime (Jame)
nestuke.gif
Papildyta @ [mergetime]1097339085[/mergetime]
Dar toks neįprastas vardas berniukui Arentas, mane kažkaip iš A traukia laugh.gif
Atsakyti
Mes kai rinkom varda sunui,tai norejom,kad nei mano nei vyro giminej tokio antro vardo nebutu.Tad ilgai svarste,galvoje,pasilikom prie "Danas".Tik veliau issiaiskinau,kad tas vardas(Dan) reiskia "karo dievas".Beje anglai labai graziai istaria.O dabar jei jau bus mergaite,tai svarstom du vardus Nele ir Neda.
Atsakyti
QUOTE (_Aurute_ @ 2004 10 10, 17:55)
Mes kai rinkom varda sunui,tai norejom,kad nei mano nei vyro giminej tokio antro vardo nebutu.Tad ilgai svarste,galvoje,pasilikom prie "Danas".Tik veliau issiaiskinau,kad tas vardas(Dan) reiskia "karo dievas".Beje anglai labai graziai istaria.O dabar jei jau bus mergaite,tai svarstom du vardus Nele ir Neda.

jei klausyt angliska skambesi tai Nelly nerealiai grazu:)
Atsakyti
QUOTE (Staarm @ 2004 09 22, 17:40)
Mes rinkom varda, kuris isvykus i uzsieni nebutu iskraipytas.Man Mija,Maja, Sintija patiktu, o berniuko Armandas, Ainaras

Nu Tamista cia privardijai graziu vardu thumbup.gif . Mano dukryte Sintija, sunenas Armandas, dukterecia Mija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (eglutea @ 2004 10 02, 16:44)
samanta(sam).............

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šitas man labiausiai prie dūšios biggrin.gif Tik kad daug kas čia, Lietuvoj, iš pirmo karto nesupranta, ir sako "Santa", Sonata" ar net "Simona".. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 18 spalio 2004 - 20:56
NA MAN TAI PATYS GRAŽIAUSI LIETUVIŠKI VARDAI IR NORĖČIAU TIK TOKIŲ SAVO VAIKAMS. smile.gif
BET YRA ŽINOMA MIELŲ IR TARPTAUTINIŲ.MERGAIČIŲ TAI PATINKA-AMELIJA(AMELIA), BEATRIČĖ(BEATRICE),KAROLINA(CAROLINE),PATRICIA,PAULA,SOPHIA
O BERNIUKAMS-ALANAS,AUSTINAS,NORMANAS,SAMUELIS SIMOAS thumbup.gif MARTINAS
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 10 07, 17:25)
O tai kaip Armandas ir Ainaras angliskai tariasi g.gif niekaip neisivaizduoju.

labai jau paprastai, Armando, Armands, Ainars. Jei ka tai labai daug vardu yra mynameday.lt
Atsakyti
MIRETA viasai nieko vardas clap_1.gif
Atsakyti