Įkraunama...
Įkraunama...

Tarptautiniai vardai

na tarptautinis vardas tomas, bet kad labai daug tu tomu siais laikais wink.gif
Atsakyti
Mano sunaus vardas irgi buvo galvotas kaip tarptautinis, kad ir lietuviskai, ir angliskai, ir rusiskai.. isejo Timas (Timi, Timas, Tim)... o mergaites jau seniai sugalvojome Nikita (bet kirciuoti ant A) biggrin.gif

dar kaip tarptautinis mergaitei man labai patinka Lyja (Leah)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 25 rugsėjo 2004 - 19:49
Man Daniel, Eric ir Emilie grazus wink.gif
Atsakyti
Musu jaunesnelio vardas Dominykas, o ant amerikonisku popieriu-Dominik. Treciam irgi noretusi tarptautinio, tik va nesugalvojam niekaip g.gif
Atsakyti

Netarptautinis vardas yra Saulė, bet išversti į bet kokią pasaulio kalbą jį tikrai galima!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
mano mazos vardas Alexandra irgi tarptautinis, trumpinam Alex.
Is trumpu mergaiciu tarptautiniu norejom duot : Sandra, Erika.
Bet kadangi musu pavarde trumpa, tai reikejo ilgo.

Is berniuku - tai nebuvom gero sugalvoje... Tomas, Petras (peter butu g.gif )
Jonas (John, Joe, Jody)

Atsakyti
Diana, Joana, Evelina (galima ir Eva), Silva, Laura (tikrai tartautinis) kaip ir Ieva, tik jie skamba truputi kitaip,bet vistiek wink.gif

Titas, Andrius, Matas, Emilis, Lukas ir visi kiti sventuju vardai
Atsakyti
Man patinka vardas Miranda smile.gif Dar Robertas ir Roberta thumbup.gif
Atsakyti
mergytes labai grazus vardas Adriana Monika ir Laura smile.gif as pati esu Ieva tai visi labai giria mano varda ... wub.gif
Atsakyti
Dzesika(jessica),Ana(anabel),Laura(labai ilga a),liza(liza)sara(sara)henrieta(henriet)
jonas(jon),tomas(tom)alexas(alex)samanta(sam).............siaip labai daug ir graziu vardu yra bet i lt.lkalba nesivercia doh.gif
p.s atsiprasau kad pasikartojau
Atsakyti
CIA POPULIARIAUSI 2002M. PRANCUZIUKU VARDAI
O STAI CIA POPULIARIAUSI PARYZIECIU VARDAI.

Gal kas tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 03 spalio 2004 - 09:25
Mes labai sunkiai renkam savo antrai pupai varda. Taip pat norim, kad butu tarptautinis, bet tai vienam, tai kitam nepatinka. Pakolkas issirinke tik Emily.
Atsakyti