na tarptautinis vardas tomas, bet kad labai daug tu tomu siais laikais

Mano sunaus vardas irgi buvo galvotas kaip tarptautinis, kad ir lietuviskai, ir angliskai, ir rusiskai.. isejo Timas (Timi, Timas, Tim)... o mergaites jau seniai sugalvojome Nikita (bet kirciuoti ant A) 
dar kaip tarptautinis mergaitei man labai patinka Lyja (Leah)

dar kaip tarptautinis mergaitei man labai patinka Lyja (Leah)
Man Daniel, Eric ir Emilie grazus

Musu jaunesnelio vardas Dominykas, o ant amerikonisku popieriu-Dominik. Treciam irgi noretusi tarptautinio, tik va nesugalvojam niekaip

Netarptautinis vardas yra Saulė, bet išversti į bet kokią pasaulio kalbą jį tikrai galima!!!!!!!!

mano mazos vardas Alexandra irgi tarptautinis, trumpinam Alex.
Is trumpu mergaiciu tarptautiniu norejom duot : Sandra, Erika.
Bet kadangi musu pavarde trumpa, tai reikejo ilgo.
Is berniuku - tai nebuvom gero sugalvoje... Tomas, Petras (peter butu
)
Jonas (John, Joe, Jody)
Is trumpu mergaiciu tarptautiniu norejom duot : Sandra, Erika.
Bet kadangi musu pavarde trumpa, tai reikejo ilgo.
Is berniuku - tai nebuvom gero sugalvoje... Tomas, Petras (peter butu

Jonas (John, Joe, Jody)
Diana, Joana, Evelina (galima ir Eva), Silva, Laura (tikrai tartautinis) kaip ir Ieva, tik jie skamba truputi kitaip,bet vistiek
Titas, Andrius, Matas, Emilis, Lukas ir visi kiti sventuju vardai

Titas, Andrius, Matas, Emilis, Lukas ir visi kiti sventuju vardai
Dzesika(jessica),Ana(anabel),Laura(labai ilga a),liza(liza)sara(sara)henrieta(henriet)
jonas(jon),tomas(tom)alexas(alex)samanta(sam).............siaip labai daug ir graziu vardu yra bet i lt.lkalba nesivercia
p.s atsiprasau kad pasikartojau
jonas(jon),tomas(tom)alexas(alex)samanta(sam).............siaip labai daug ir graziu vardu yra bet i lt.lkalba nesivercia

p.s atsiprasau kad pasikartojau
Mes labai sunkiai renkam savo antrai pupai varda. Taip pat norim, kad butu tarptautinis, bet tai vienam, tai kitam nepatinka. Pakolkas issirinke tik Emily.