Įkraunama...
Įkraunama...

Tarptautiniai vardai

O aš dabar pagalvojau - juk su laiku ir LT vardai gali tapti įprasti užsienyje smile.gif Pažįstų tokių "mišrių porų", kurie psirinko LT vardą, gyvendami užsieny. Vardas gryn LT - Saulė (2 atvėjus žinau)
Atsakyti
nezinau as pagal tautybe esu lenke, visi gimines lenkijoj o mano vyras yra afrikietis - mulatas daugiau tevas is kongo o motina is rusijos, tad vaika pavadinom lukas, man nelabai jis patinka, bet vyrui patiko.... norejau kuba poavadinti nes mazius irgi mulaciukas gime thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AG@TA: 11 gruodžio 2006 - 18:47
O galima į gimimo liudijimą įrašyti vieną vardą lietuvišką, o kitą ne?

QUOTE(AG@TA @ 2006 12 11, 18:47)
mano vyras yra afrikietis - mulatas daugiau tevas is kongo o motina is rusijos, tad vaika pavadinom lukas, man nelabai jis patinka, bet vyrui patiko.... norejau kuba poavadinti nes mazius irgi mulaciukas gime  thumbup.gif

wub.gif tavo sūnelis koooks fainulka, pa-iūrėjau foto ax.gif
MB irgi "šokoladukas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 11, 19:47)
nezinau as pagal tautybe esu lenke, visi gimines lenkijoj o mano vyras yra afrikietis - mulatas daugiau tevas is kongo o motina is rusijos, tad vaika pavadinom lukas, man nelabai jis patinka, bet vyrui patiko.... norejau kuba poavadinti nes mazius irgi mulaciukas gime  thumbup.gif

manau, gerai padarei, kad vyro paklausei.
Atsakyti
nors temele apie vardukus, bet man labai uzkliuvo AG@TOS leliukas wub.gif wub.gif wub.gif
na as cia ne i tema, bet kai pas mus visi aplink tokie sviesus tai man labai paliko ispudi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 15, 15:14)
O galima į gimimo liudijimą įrašyti vieną vardą lietuvišką, o kitą ne?

g.gif taip man niekas ir neatsako, sakykim jei turiu lietuvišką vardą ir ne lietuvišką, ar galima abu įrašyti?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 18, 11:46)
g.gif  taip man niekas ir neatsako, sakykim jei turiu lietuvišką vardą ir ne lietuvišką, ar galima abu įrašyti?

Galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 18, 12:46)
g.gif  taip man niekas ir neatsako, sakykim jei turiu lietuvišką vardą ir ne lietuvišką, ar galima abu įrašyti?

niu, galima mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif aišku, kažkodėl galvojau,akd negalima..
Atsakyti
Mergaiciu trumpi vardai tai man labai patinka sie: Ula, Luka, Greta, Upe. user posted image
Tuo labiau, kad pvz. vardas Ula yra ne tik lietuviskas, bet ir senoves keltu ir reiskia "Jewel of the sea" - juros brangakmenis. user posted image O vardai Greta, Gryte, Grete - rasoma, jog kile is senovisko graikisko vardo Margaret ir reiskia "Pearl" - perlas. ax.gif
Niu su berniuku trumpesniais vardais man kazkaip sudetingiau... user posted image bet patinka Matas, Mantas, Marius... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 18 gruodžio 2006 - 22:53
Atsiprašau už off topic, bet negalėjau sisilaikyti blush2.gif ax.gif AG@TA, tavo sūnelis labai labai gražus berniukas wub.gif
Atsakyti
dukra AGATA....sunus NIKAS......... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti