Aciu labai merginos Visi is Aberio,tik tie ale odiniai RL
kavamale,as juos jau seniau pirkau,pries gera menesi tikrai(jau turiu),tai galiu sakyt,kad mazinti jie ir jei kas pirko,tikrai turetu pardavynet Pirkau pati macys,brangiau negu dabar buvo RL puslapyje,tiesiog nebuvo mano 0 dydzio,paemiau 2,ir tiko,ir kai kuriuose vietose noretusi tikrai laisvesniu nu bet siaip tikrai geros kokybes ir labai grazus
QUOTE(Cocainna @ 2016 12 01, 16:22)
Aciu labai merginos Visi is Aberio,tik tie ale odiniai RL
kavamale,as juos jau seniau pirkau,pries gera menesi tikrai(jau turiu),tai galiu sakyt,kad mazinti jie ir jei kas pirko,tikrai turetu pardavynet Pirkau pati macys,brangiau negu dabar buvo RL puslapyje,tiesiog nebuvo mano 0 dydzio,paemiau 2,ir tiko,ir kai kuriuose vietose noretusi tikrai laisvesniu nu bet siaip tikrai geros kokybes ir labai grazus
o dekui, reiks pasekt, gal kas parduos. Buciau ir as apsisovusi su dydziu
Cocainna, pirkiniai puikus
Isgasdinai del rl, nes irgi tokiu laukiu. Bet mano klubai platus, tad su 100 emiau 8, kazin ar tilpsiu:(( Bet didesni tai per liemeni visu smarkiai skestu..Siaip nesioju 28-29.
Isgasdinai del rl, nes irgi tokiu laukiu. Bet mano klubai platus, tad su 100 emiau 8, kazin ar tilpsiu:(( Bet didesni tai per liemeni visu smarkiai skestu..Siaip nesioju 28-29.
Vilnos paltukas..
QUOTE(gėlužė @ 2016 12 01, 23:48)
Cocainna, pirkiniai puikus
Jie tokie gan netamprus,per liemeni man dideli,net klubai kazkiek laisvi,vos vos,bet kojos,ypac kur tie priekiniai isiuvai tai galetu buti ir didesniai "leskutei" Pati deviu 25dydi,polo linijos dzinsus imu 26 arba 0..
Cameja kokia grazi spalva
QUOTE(Tylene @ 2016 12 01, 15:50)
aš irgi pasinešus dar palaidinės su nėriniais labai mėgiamos po marškiniais atsegtais arba ant viršaus golfo
tokio tipo (juodą tokią turiu) :
palaidinė
tokio tipo (juodą tokią turiu) :
palaidinė
Turiu prisipazint, kad neriniai isvis mano silpnybe O kas del palaidines ant glofo- tai man ant kitu grazu visai, o ant manes nea
QUOTE(Girl. @ 2016 12 01, 16:01)
Tai del to ir numirus, nes visos senbuves nesirodo Ech, kaip pasiilgstu tu laiku, kai senbuves rodesi vos ne kiekviena diena ir dar turejai spet pamatyt, kol "neiseme" nuotrauku
Girl, kaip nesiojasi Salanidos megztukas, koki dydi pirkai?
QUOTE(Linutelia @ 2016 12 04, 09:07)
Girl, kaip nesiojasi Salanidos megztukas, koki dydi pirkai?
Kol kas jokiú nusiskundimú megztiniui neturiu, bet dar jo ilgai ir nenešioju. Bet šiaip kol kas neapsivėlė, šiltas, nekanda. Dydį turiu s/m, bet man jis į mažesnę pusę atrodo, tikrai nėra labai oversize. Rankovės į trumpesnę pusę. Šnekėjau su kita mergina apie kitá modelį, kur Tylenė turi, tai ji sakė, kad ir mažesnis nei tikėjosi, nors ji tikrai smulki
[quote=Girl.,2016 11 30, 18:45]
Perkam, perkam
mano keletas paskutinių įsimintiniausių ir labiausiai patikusių arba labiausiai laukiamų
NB (nemėgstu NB, bet šie labai patiko )
Patys gražiausi man matyti NB kaip jų dydis, kažin kokių reiktų su 40 LT dydžiu ?
Perkam, perkam
mano keletas paskutinių įsimintiniausių ir labiausiai patikusių arba labiausiai laukiamų
NB (nemėgstu NB, bet šie labai patiko )
Patys gražiausi man matyti NB kaip jų dydis, kažin kokių reiktų su 40 LT dydžiu ?
QUOTE(Karickike @ 2016 12 05, 16:49)
[
Ačiū su eur 40 šių ėmiau USA 9.5
džinsai ir palaidinė