Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji Pirkiniai

Niekas nieko nebeperkat??? unsure.gif
Atsakyti
Perkam, perkam biggrin.gif
mano keletas paskutinių įsimintiniausių ir labiausiai patikusių arba labiausiai laukiamų rolleyes.gif
Coocooma kašmyro paltas
vartotojo įkelta nuotrauka
Fru.it žieminiai aulinukai
NB (nemėgstu NB, bet šie labai patiko wub.gif )
Salanida megztukas
Dar laukiami, tikiuosi, ateis biggrin.gif
Atsakyti
Girl, visi pirkiniai tobuli bigsmile.gif Jau ka turite tai turite-puiku mados pojuti 4u.gif
Kur NB tokius grazuolius pirkote?
Atsakyti

Girl, Coocoomos paltas ir Salanidos megztukas superiniai! jau kaip aš noriu to palto...bet žiauriai per brangus man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 12 01, 00:00)
Girl, visi pirkiniai tobuli bigsmile.gif Jau ka turite tai turite-puiku mados pojuti 4u.gif
Kur NB tokius grazuolius pirkote?

Ačiū! ;)
NB tuo metu kai pirkau, pigiausiai radau finishline 4u.gif

Tylene, man tas paltas labai labai ilgą laiką ramybės nedavė. O dar kai reikėjo pirkti internetu, nes gyvai nebuvo galimybės pasimatuot.. patenkinta aš juo labai, tikrai nuostabiai gražus, tik tiek, kad jis plonokas. Racionaliai mąstant, tai jo kaina gerokai per aukšta, bet kai įsimyli, tai racionalumo nelabai lieka biggrin.gif
Beje, kaip nešiojasi Salanida Dopia megztukas? Nėra jis labai plonas ir peršviečiamas? Lyg pirkot jį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 12 01, 09:34)

Tylene, man tas paltas labai labai ilgą laiką ramybės nedavė. O dar kai reikėjo pirkti internetu, nes gyvai nebuvo galimybės pasimatuot.. patenkinta aš juo labai, tikrai nuostabiai gražus, tik tiek, kad jis plonokas. Racionaliai mąstant, tai jo kaina gerokai per aukšta, bet kai įsimyli, tai racionalumo nelabai lieka biggrin.gif
Beje, kaip nešiojasi Salanida Dopia megztukas? Nėra jis labai plonas ir peršviečiamas? Lyg pirkot jį rolleyes.gif

aš dėl jo irgi svaigstu senokai..bet būtų nors 100 euru mažiau biggrin.gif

Salanidos pirkau šitą juodos spalvos:

megztukas

Man jis labai patinka, plonas šiaip, bet nešioju ant naktinių tipo suknelės smile.gif Nors plonas, bet labai šiltas ir jaukus smile.gif Dar turiu tokį storą Salanidos šviesų, ilgą. Irgi labai fainas, minkštas toks, šiltas.. Salanidos megztukai man jaukesni už Robi Agnes (nors Robi Agnes irgi labai gražūs) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 30, 18:45)
Perkam, perkam biggrin.gif

Paltas ir megztukai wub.gif
Atsakyti
Girl., patiko viskas, isskyrus Jcrew megztukus. Pasirodyk kada derinukuose? 4u.gif

Tylene, irgi butu labai idomu pamatyt derinukuose, kazkaip paskutiniu metu esu "pasinesusi" ant naktinio tipo sukneliu po megztiniais bigsmile.gif
Atsakyti
Girl. kaip visada labai liux 4u.gif Imponuoja Jusu stilius.

Manieji, keli biggrin.gif
Dzinsiukai
Sukne
Batai biggrin.gif
Tase
Ir keli megztukai,vienas kaip pas Girl. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 01 gruodžio 2016 - 15:39
QUOTE(balbetka @ 2016 12 01, 15:16)

Tylene, irgi butu labai idomu pamatyt derinukuose, kazkaip paskutiniu metu esu "pasinesusi" ant naktinio tipo sukneliu po megztiniais  bigsmile.gif

aš irgi pasinešus biggrin.gif dar palaidinės su nėriniais labai mėgiamos po marškiniais atsegtais arba ant viršaus golfo biggrin.gif

tokio tipo (juodą tokią turiu) :
palaidinė
Atsakyti
Balbetka, ačiū 4u.gif
Kad ta derinukų tema visai numirus... biggrin.gif

Cocainna, man irgi tamstos stilius labai labai wub.gif jau tie batai koookie wub.gif ir iš kur treti džinsai? 4u.gif

Tylene, aš šitas MD palaidines visų trijų spalvų turiu, labai jos smagios, tinka visur. Dabar yra naujos su nėriniais apačioj, bet kažkaip nedailiai jos susiūtos schmoll.gif
Atsakyti
Girl, labai grazu, ypac paltukas - nerealus wub.gif
man tai idomu, is kur tavo pilkas megztukas su maskinukais po apacia lotuliukas.gif
Coccaina, taip pat patiko thumbup.gif tuos vaskuotus ir as noriejau griebt, tik dydzio nebuvo, po to nebetikrinau, nebesekiau ir likau be ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 01 gruodžio 2016 - 16:10