Niekas nieko nebeperkat???
Perkam, perkam
mano keletas paskutinių įsimintiniausių ir labiausiai patikusių arba labiausiai laukiamų
Coocooma kašmyro paltas
Fru.it žieminiai aulinukai
NB (nemėgstu NB, bet šie labai patiko )
Salanida megztukas
Dar laukiami, tikiuosi, ateis
mano keletas paskutinių įsimintiniausių ir labiausiai patikusių arba labiausiai laukiamų
Coocooma kašmyro paltas
Fru.it žieminiai aulinukai
NB (nemėgstu NB, bet šie labai patiko )
Salanida megztukas
Dar laukiami, tikiuosi, ateis
Girl, visi pirkiniai tobuli Jau ka turite tai turite-puiku mados pojuti
Kur NB tokius grazuolius pirkote?
Girl, Coocoomos paltas ir Salanidos megztukas superiniai! jau kaip aš noriu to palto...bet žiauriai per brangus man
QUOTE(gėlužė @ 2016 12 01, 00:00)
Girl, visi pirkiniai tobuli Jau ka turite tai turite-puiku mados pojuti
Ačiū! ;)
NB tuo metu kai pirkau, pigiausiai radau finishline
Tylene, man tas paltas labai labai ilgą laiką ramybės nedavė. O dar kai reikėjo pirkti internetu, nes gyvai nebuvo galimybės pasimatuot.. patenkinta aš juo labai, tikrai nuostabiai gražus, tik tiek, kad jis plonokas. Racionaliai mąstant, tai jo kaina gerokai per aukšta, bet kai įsimyli, tai racionalumo nelabai lieka
Beje, kaip nešiojasi Salanida Dopia megztukas? Nėra jis labai plonas ir peršviečiamas? Lyg pirkot jį
QUOTE(Girl. @ 2016 12 01, 09:34)
Tylene, man tas paltas labai labai ilgą laiką ramybės nedavė. O dar kai reikėjo pirkti internetu, nes gyvai nebuvo galimybės pasimatuot.. patenkinta aš juo labai, tikrai nuostabiai gražus, tik tiek, kad jis plonokas. Racionaliai mąstant, tai jo kaina gerokai per aukšta, bet kai įsimyli, tai racionalumo nelabai lieka
Beje, kaip nešiojasi Salanida Dopia megztukas? Nėra jis labai plonas ir peršviečiamas? Lyg pirkot jį
aš dėl jo irgi svaigstu senokai..bet būtų nors 100 euru mažiau
Salanidos pirkau šitą juodos spalvos:
megztukas
Man jis labai patinka, plonas šiaip, bet nešioju ant naktinių tipo suknelės Nors plonas, bet labai šiltas ir jaukus Dar turiu tokį storą Salanidos šviesų, ilgą. Irgi labai fainas, minkštas toks, šiltas.. Salanidos megztukai man jaukesni už Robi Agnes (nors Robi Agnes irgi labai gražūs)
QUOTE(balbetka @ 2016 12 01, 15:16)
Tylene, irgi butu labai idomu pamatyt derinukuose, kazkaip paskutiniu metu esu "pasinesusi" ant naktinio tipo sukneliu po megztiniais
aš irgi pasinešus dar palaidinės su nėriniais labai mėgiamos po marškiniais atsegtais arba ant viršaus golfo
tokio tipo (juodą tokią turiu) :
palaidinė
Balbetka, ačiū
Kad ta derinukų tema visai numirus...
Cocainna, man irgi tamstos stilius labai labai jau tie batai koookie ir iš kur treti džinsai?
Tylene, aš šitas MD palaidines visų trijų spalvų turiu, labai jos smagios, tinka visur. Dabar yra naujos su nėriniais apačioj, bet kažkaip nedailiai jos susiūtos
Kad ta derinukų tema visai numirus...
Cocainna, man irgi tamstos stilius labai labai jau tie batai koookie ir iš kur treti džinsai?
Tylene, aš šitas MD palaidines visų trijų spalvų turiu, labai jos smagios, tinka visur. Dabar yra naujos su nėriniais apačioj, bet kažkaip nedailiai jos susiūtos
Girl, labai grazu, ypac paltukas - nerealus
man tai idomu, is kur tavo pilkas megztukas su maskinukais po apacia
Coccaina, taip pat patiko tuos vaskuotus ir as noriejau griebt, tik dydzio nebuvo, po to nebetikrinau, nebesekiau ir likau be ju
man tai idomu, is kur tavo pilkas megztukas su maskinukais po apacia
Coccaina, taip pat patiko tuos vaskuotus ir as noriejau griebt, tik dydzio nebuvo, po to nebetikrinau, nebesekiau ir likau be ju