Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji Pirkiniai

QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 09, 16:45)
Ojei-ne. Ne man haha

Ir ne man drinks_cheers.gif man, isvis, sitokio modelio batai jau baisiai atsibodo.
Atsakyti
Nežinojau, kad jie tokie populiarūs, kad jau spėjo atsibost biggrin.gif Kažkaip tik metalo spalvos brogues'us, mokasinus su baltais padais ir kedus matau visur.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 09, 17:56)
Nežinojau, kad jie tokie populiarūs, kad jau spėjo atsibost biggrin.gif Kažkaip tik metalo spalvos brogues'us, mokasinus su baltais padais ir kedus matau visur.

Mada atejo jau pries gerus metus tokio tipo batu. Pati turiu ne viena pora panasiu,grubiu bet ne super tokiu kaip pas Jus biggrin.gif 4u.gif Su spalva pataiket labai,rudens musthave.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 09 09, 19:50)
Mada atejo jau pries gerus metus tokio tipo batu. Pati turiu ne viena pora panasiu,grubiu bet ne super tokiu kaip pas Jus biggrin.gif  4u.gif  Su spalva pataiket labai,rudens musthave.

Jo, jie is 2015 m. kolekcijos, berods smile.gif Taip ir pagalvojau, kad del grubaus pado sako, nes su tokiu padu maciau, bet ne su tokiu virsum biggrin.gif todel nustebau, kad ale atsibode. Na, bet as visada buvau megeja grubesniu, kerzavu batu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 rugsėjo 2016 - 19:01
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 09, 19:59)
Jo, jie is 2015 m. kolekcijos, berods smile.gif Taip ir pagalvojau, kad del grubaus pado sako, nes su tokiu padu maciau, bet ne su tokiu virsum biggrin.gif todel nustebau, kad ale atsibode. Na, bet as visada buvau megeja grubesniu, kerzavu batu.

Taip del pado 4u.gif bet, kad ir virsus tikrai matytas, ar jus del pacios batu fakturos kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 09, 18:56)

o man tai gražu, o spalva tai išvis superinė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 09, 18:59)

As pati esu tokia,kad vieno stiliaus,kuriuo rengciausi tikrai neturiu ir net nenoriu tureti. Patinka tureti daug ir visko. Kerzovi batai mano siplnybe taip pat smile.gif Todel kas patinka,ta ir perkat,kiek zmoniu-tiek nuomoniu,svarbu paciai patiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 09 10, 10:34)
As pati esu tokia,kad vieno stiliaus,kuriuo rengciausi tikrai neturiu ir net nenoriu tureti. Patinka tureti daug ir visko. Kerzovi batai mano siplnybe taip pat smile.gif Todel kas patinka,ta ir perkat,kiek zmoniu-tiek nuomoniu,svarbu paciai patiktu 4u.gif

drinks_cheers.gif tai aisku, kiekviena perkam ta kas mum patinka, mielosios gi cia tik batai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 09, 15:45)
Ne man haha

o tai tuos batus Jums pirko Pink Pepper? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
My new love wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 09 16, 19:22)
My new love wub.gif
user posted image

Kokie idomus smile.gif Su kuom derinsit?
Atsakyti