Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji Pirkiniai

Rankines abi nepatiko wink.gif
Atsakyti
[quote=*Mieloji*,2015 07 05, 22:10]
Is kur rankine?Ir kainyte kokia?
Atsakyti
pritaupyti pirkiniai is to, ka pamenu ar ka radau online - pastaruoju metu daug visokiu isejimu, tai norisi paivairint sukneliu kolekcija 4u.gif

Eliza J suknutes
user posted image

Ralph Lauren suknute (maniske navy su baltu) - planuoju eit i "house party" ant juros kranto, o ir siaip sueis daznai tokia jurines vasariskos temos suknute 4u.gif
user posted image

Venus suknute - man ji zymiai ilgesne, neriniai beveik po keliais baigias. Bijojau, kad neatrodytu kaip apatinukas, bet medziaga storesne, tokia i kempinine/naro kostiumo panasi, tai vaizdas tikrai suknutiskas.
user posted image

Prada akiniai nuo saules - nemaniau, kad tiks man tokia forma, bet pasimatavau is smalsumo ir prireike. Megstu itin paprastas juodas suknutes, tai jie kaip ir toks statement butu. Na dar mastau prie tos tigrines suknutes priderint i italisku masinu paroda vaziuojant (kazkodel man su D&G stilium iskart siejas, tai i tema butu), bet reik issimatuot gerai, kad nebutu per daug visko ax.gif
user posted image

American Rag suknute - pirkau pasiplaukiojimams laivu, nes norisi kuo lygiau idegt (nemegstu as gulinet pliaze ar siaip specialiai degintis, tai plaukiojant stengiuosiu apsirengt kuo atviriau)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 14 liepos 2015 - 04:48
Ann Taylor suknute
user posted image
Atsakyti
Doviles Dages auskarai
user posted image
H&M realiai labai faina maikute,labai graziai suformuoja figuryte wub.gif
user posted image
Zara is Naujosios kolekcijos svarkas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Zara mielas megztukas wub.gif
user posted image
user posted image
Free People sortukai
user posted image
Pull & Bear tysaliukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvince: 15 liepos 2015 - 10:55
Ms.Blonde patiko labiausiai RL bei AT suknutes,akiniai mano akimis pabode,gal,kad LT kas 5 su tokiais fake cool.gif bet man jie kai tik atsirado laaabai patiko! Todel uzskaitau smile.gif

Salvince Dages auskarai jei mokesit priderinti-super. Siaip maciau kelis variantus kai tikrai smagiai atrodo,pati neuzsideciau 4u.gif svarkas bei NB wub.gif
Atsakyti
Salvince, man viskas daugiau maziau grazu 4u.gif

QUOTE(Cocainna @ 2015 07 15, 19:22)
Ms.Blonde patiko labiausiai RL bei AT suknutes,akiniai mano akimis pabode,gal,kad LT kas 5 su tokiais fake cool.gif bet man jie kai tik atsirado laaabai patiko! Todel uzskaitau smile.gif

Akinukus dvejojau pirkt ar ne, nes jie kitokie ir tikrai daugkur smezuoja, nors realiai gatvej nesu macius daug. Bet cia grynai kaip aksesuara keliom aprangom pirkau, tai sueis. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as smile.gif

Guess suknytes,pranokusios lukescius
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 15 liepos 2015 - 20:02
RL
user posted image
user posted image

BCBGMAXAZRIA merino vilnos
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sukneles drinks_cheers.gif
Atsakyti
New balance, prados akiniai, RL balta suknyte - tobuli mano akiai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 17 liepos 2015 - 22:07
JCrew 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti