QUOTE(miegale23 @ 2015 07 22, 19:21)
Matut kaip stalas, nes sėdimos vietos iš abiejų pusių. Tačiau kokio velnio tas aukštis toks, kaip likusio virtuvinio, man neaišku... Nepatogu juk. Ir dar, jei čia reali pagamintos virtuvės nuotrauka, man tas stalas tikrai per arti virtuvino, jei tai vizulka - tai klaifa padaryta, kad per arti nupiešta
.
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 22, 19:57)
Pvz mano vina bendradarbe sake vis nieko keptuvej nekepa, butent del riebalu taskymosi. Ji viska ka kepa, kepa orkaitej, o blynu isvis nekepa. Tik va , pazuresim , tuoj oirmas anukelis gims, tai kaip nekeps kai anukai prasys
bet siaip pvz ji is principo nekepa nieko keptuvej. Tai jai isvis rieblu taskymosi klausimas butu neaktualus
Tai kad tie blynai mažiausiai taškosi
. O Jūsų bendradarbės visai geras požiūris, kui mažiau riebaluose kepto maisto, tuo geriau
. Aš kepdama blynus irgi stengiuos kuo mažiau aliejaus keptuvėn pilti, arba išvis kepu sausoj keptuvėj į tešlą šiek tiek aliejaus ar sviesto įpylus. Taip taškymosi problema išvis apsinulina
.
Aš net ir skambią reklaminę frazę sugalvojau:
Kaitlentė saloje - žingsnis jūsų sveikesnio gyvenimo būdo link!
Visados būna tik dabartis, kurią reikia sutvarkyti. /A. de Saint-Exupery/