Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

QUOTE(Zirzille @ 2015 07 22, 16:50)
Aš savo virtuvėje kaitlentę saloje dėčiau tik tuo atveju, jei kitur ji nėra vietos  smile.gif

Teisybę pasakius, pas mus būtent irgi toks atvejis buvo, nes per visą virtuvinio sieną yra langas. Bet net neturėjau jokių abejonių dėl kaitlentės saloje. Žinoma, galėjome organizuotis virtuvę L, ar U formos, tuomet sandėliuko durys būtų atsidūrę nepatogioj vietoj - įėjimas iš valgomojo pusės, bet padarėm taip, kaip turim, ir nė kiek nesigailiu.

Pritariu Jums, kad jeigu virtuvėje yra normali kita vieta kaitlentei, visiškai nebūtina ją kišti salon (bet čia man pliusas tame, kad galiu gaminti valgyt ir nebūt nusisukus į sieną), sala ir taip yra jaukus ir patogus sprendimas.

Kažkaip dar pagalvojau apie Žydriausios virtuvę. Sala jos atveju maloni tuom, kad tikrai gerai atskiria zonas - čia šeimininkės sukiojimosi vieta, čia švaresnis valgomojo tarpelis, čia jauki pasisėdėjimo vieta. Sala gautųsi kaip puiki tarpinė stotelė serviravimui - prie stalo sėdėdamas galėtum ranka paimti ar padėti trūkstamą/nereikalingą patiekalą. Kad ir kokių šventinių pietų atveju - ant stalo pagrindiniai patiekalai, ant salos saldus "stalas". blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 liepos 2015 - 16:51
Tai va akivaizdu, kad nuotraukoje http://public.fotki....aitlent/20.html akivaizdžiai matyti, ką reiškia mano minimas baisusis scenarijus, išties kažkiek gelbsti ta didesnė sala, bet vis tiek tie riebalų fontanai spinduliu. Ir tai faktas. Na tiesą sakant kiekvienas jūsų pademonstruotas kepimas yra akivaizdus dalykas. Gal mano komentarai yra vaizdingi, bet rezultatas lygiai toks pats. 4u.gif O jei sala mažesnė ir dar su kėdėm, tai bus kaip pas mane. Tuomet visos kėdės bus aptaškytos riebalais. Tai gerai, kad pas mus nėra jokių kėdžių doh.gif Kas ten prie tų verdančių puodų dar gali sėdėti doh.gif Tai tiek tos naudingos info apie kaitlentes saloje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 22 liepos 2015 - 16:54
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 07 22, 17:53)
Tai va akivaizdu, kad nuotraukoje http://public.fotki....aitlent/20.html akivaizdžiai matyti, ką reiškia mano minimas baisusis scenarijus, išties kažkiek gelbsti ta didesnė sala, bet vis tiek tie riebalų fontanai spinduliu. Ir tai faktas.

Na, jei čia yra baisiojo scenarijaus iliustracija, tai jis visai nebaisus irnesakyk.gif . Gėlės neaptaškytos, laptopas irgi - nu tikrai nieko baisaus biggrin.gif . Ir telefonas kažkur šalia mėtėsi - jis visad man kažkur po ranka - irgi švarus wink.gif.
Jei dar kas nors po šių faktų galvoja apie kaitlentę saloje, tai tikrai rekomenduoju mažiausia 1m gylio, nes mažesnė ir prastesnis varijantas dėl riebalų ir nelabai gražu... (čia dėl to, kad nebus didesnio stalviršio tarpo viš kaitlentės - čia mano subjektyvi nuomonė dėl grožio blush2.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 liepos 2015 - 17:02
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 22, 10:15)
Labas rytas virtuves planuotojos, pas mane yra 60cm kriaukles spintele, 60 cm indaplove ir 1m lieka stalvirsio, ka jus ten darytumet, du stalciu blokus po 50 cm, ar kazka kito? O gal daryti tada 80 cm kriaukles spintele, tada liktu 80cm stalciu blokas? Kas jums atrodo patogiau?


Pakartosiu savo klausima, gal kas turit panasiai, ar ne per mazi stalciai 50cm,ir kokio dydzio jie patogiausi, ar i 50cm stalciu galima ta vidini stalciuka ideti?
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 22, 18:15)
Pakartosiu savo klausima, gal kas turit panasiai, ar ne per mazi stalciai 50cm,ir kokio dydzio jie patogiausi, ar i 50cm stalciu galima ta vidini stalciuka ideti?

Manau, kad į visus galima vidinius stalčiukus daryti. Pas mane dabar beveik visi stalčių blokai yra apie 55cm. Čia atidaviau duokę bendram vaizdui, nes virtuvė klasikinė, mano atveju dideli stalčiai nebūtų taip gražiai žiūrėjęsi, kaip dabar tokie. Tačiau aš neturiu problemų dėl vietos pasidėjimams - šalia sandėliukas, kur galiu laikyti įvairius rakandus. Mano atveju stalčių talpumas nebuvo prioritetas.
Jūsų atveju pagalvočiau dėl 80cm stalčių bloko po plautuve, tuomet liktų jau tik 80cm, kuriuos ir daryčiau kaip vieną stalčių bloką. 1m stalčių bloko nedaryčiau - toks man jau per platus bet kokioj virtuvė.
Tik vat nesu tikra dėl plataus šiukšlinės stalčiaus aukštu fasadu - pas mane buvo 60cm šiukšlių stalčius aukštu fasadu (iki pat stalviršio) ir laikui bėgant truputį paklero, nors ir blum bėgeliai. Platesnis stalčius dar greičiau turbūt gali išklert. Nebent tai bus dviem stalčiais, taip:

user posted image

arba taip:

user posted image

tada 80cm šiukšlinės stalčius geras sprendimas (nors antram pavyzdy apatinio stalčiaus fasadas man vistiek aukštokas atrodo unsure.gif ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 liepos 2015 - 17:32
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 22, 17:15)
Pakartosiu savo klausima, gal kas turit panasiai, ar ne per mazi stalciai 50cm,ir kokio dydzio jie patogiausi, ar i 50cm stalciu galima ta vidini stalciuka ideti?


as 50cm nedaryciau, man jie per mazi. Aisku visad rasi ka ideti, bet stalciai visu pirma kainuoja barngiau ir daryti tam, kad daryti....as nedaryciau. Man asmeniskai patogiausi stalciai 70-80cm, 1 metro man jau per griozdiski

bet cia mano asmenine nuomone. Jei 60cm tai dar daryciau, bet 50cm tai jau ne g.gif
tik as nesuprantu kaip susikomonoja jums 60cm indaplove+1 metras stalvirsio (kuris gali pavirsti i 2*50)

bet kaip jus indaplove ir m stalvisrio paversit i 2 blokus po 80cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 22 liepos 2015 - 17:37
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 22, 18:35)
bet kaip jus indaplove ir  m stalvisrio paversit i 2 blokus po 80cm g.gif

Indaplovė 60cm + plautuvė 60cm + 100cm stalviršio = 220cm.
indaplovė 60cm + plautuvė 80cm + 80cm stalčiai po stalviršiu = 220cm.

Paprasta matematika smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 07 22, 16:48)

Kažkaip dar pagalvojau apie Žydriausios virtuvę. Sala jos atveju maloni tuom, kad tikrai gerai atskiria zonas - čia šeimininkės sukiojimosi vieta, čia švaresnis valgomojo tarpelis, čia jauki pasisėdėjimo vieta. Sala gautųsi kaip puiki tarpinė stotelė serviravimui blush2.gif


Va sitas funkcinis atskyrimas man ir patinka. Ir sala patinka, kad kazka pjaustant, sumustini tepant, gali buti veidu i seimyna ir dar uzmest aki i TV, kai zinias nori paklausyt blush2.gif

del pasidejimo, tai be salos atveju spinteliu praktiskai tas pats gaunasi, o dar jei indauja, tai gal ir daugiau sudetun. Bet prioritetas ma ne susidejimas, o zonu atskyrimas. Tik ar jis telpa..... vis dar mastau.... blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif

niekaio nerandu varianto, jei deti ne kampa, o kokia triviete minksta dali ir koki foteliukas ar supama kresla. N, jei nedaryti minksto kampo, bet man toks variantas niekaip neiseina doh.gif Kazkaip kampas lipdosi ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 07 22, 17:40)
Indaplovė 60cm + plautuvė 60cm + 100cm stalviršio = 220cm.
indaplovė 60cm  + plautuvė 80cm + 80cm stalčiai po stalviršiu  = 220cm.

Paprasta matematika smile.gif.


as kazkaip kriaukle praleidau toje sekoje. galvojau kad cia tik indaploves ir 1 mero stalvirsio klausimai g.gif doh.gif

tai as tada vienareiksmiskai uz 2 varianta 4u.gif
Atsakyti
del to riebalu taskymosi, tai neuzmirskime, kad yra kiauri dangciai keptuvems mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Jei kam eina iziureti, ar tas stalas yra kaip paprastas stalas, ar cia kaip sala vadinasi, gal isivaizduojat kokio jis gali buti plocio ir aukscio? Gal cia geriau matysis http://public.fotki....ves-stalas.html.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegale23: 22 liepos 2015 - 18:24
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 22, 19:21)
user posted image
Jei kam eina iziureti, ar tas stalas yra kaip paprastas stalas, ar cia kaip sala vadinasi, gal isivaizduojat kokio jis gali buti plocio ir aukscio? Gal cia geriau matysis http://public.fotki....ves-stalas.html.


Kėdės iš abiejų pusių sudėtos, tai lyg ir stalas, o gal baras g.gif stalviršio aukštis, panašu, kad vienodas su virtuvinių spintelių stalviršiu, tai turėtų būti apie 90cm.
Atsakyti
Zirzille, nu dar gelbėkit, niekaipo nesupranti kaip pakeisti pvz virtuves fasadu spalva. Atrodo pasirenku kokia nors, vistiek viskas pilka doh.gif spinteles pilkos, sienos pilkos, nieki atskirti negaliu ir nesugebu pakeisti spalvu doh.gif
Atsakyti