QUOTE(Subjektyvi @ 2015 07 22, 17:02)
Juodai, kai iškepsi daug žuvies ir ypač didelių žuvų, tai tada pafotografuok ir pasirodyk
Ir dar kepk ne ant tos skylės
Teisybę sakot, žuvys labiau taškytųsi
. Gal dėl to, o gal dėl to kvapo paskui visam name, nes, kaip minėjau pas mus gartraukis nelabai veiksmingas kvapų atžvilgiu, recirkuliacinis yra, žuvies keptuvėje praktiškai nekepu. Kepam orkaitėj, arba ant laužo
. Dar galvoju, kad maži žuvies gabaliukai apvolioti miltuose neturėtų labai taškytis
.
Apkepinėjau šonkauliukus troškinimui ir papildžiau
albumą nuotraukomis. Riebalų prisitaškė daugiau, tačiau vėlgi ne toks baisus scenarijus, kaip Jūs pasakojat
. Tolimiausias pavienis riebalų - tikriausia kad jų - lašiukas buvo ties tušinuko galu, (padėjau ten tušinuką, kad žinotumėt kaip toli siekė - ne ties kamštuku
). Tai vat. Didesnė tikimyė, kad mažieji savo riebaluotais po blynų pirštukais ntčiupinės man kėdes, stalą ir dar bala žino ką namuose, nei aš pitaškysiu kepdama ant saloje esančios kaitlentės
. Reikės kada padaryt ir žuvies kepimo fotosesiją
. O gal galite Jūs savo parodyti?
Ant kitos kaitvietės net negalvoju kepti - man nepatogu būtų
. Visada kepu ant šitos. Kam man lenktis toliau vartyuti kepinį, kai galiu čia pat vietoj tvarkytis
.
Tiesa, primenu, kad pas mane sala m gylio, ne taip kaip pas Jus.
Kiekvienam savo
.