Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

QUOTE(Juodai @ 2015 07 20, 18:54)
Nu sofa, kuo toliau žiūriu, tuo labiau man ne vietoj atrodo grynai dėl krosnelės ir tv padėčių.
Patogumo prasme stalas yra nenuginčijamai patogiau valgymui,nei sala. Visiems. Sala su sėdimom vietom yra jau prabanga - ta prasme,  kad kasdieniniam naudojimui tai ne pirmos būtinybės baldas. Žinoma, ji puikus namų akcentas, tačiau pirmiausia reikia patogiai susidėlioti būtiniausius dalykus.


bandysiu svetaines dali dabar deliot,o tada virtuve. bet jei deti triviete sofa (o reiktu,kad esant reikalui butu istiesiama sveciui miegot) ir koki foteli, tai daugiau vietos uzima nei koks minkstas baldas kampu.
Paguldysiu mazaja ir bandysiu prisest ka nors pasideliot, nes jauciuos, kad sugriuvo visa mano vizija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 20, 19:39)
o ten vienetai ft, tai cia pedos? gal imanoma kazkaip i metrus pakeisti? g.gif


Viršuje dešiniame kampe yra nustatymų ženkliukas, ten yra metric arba imperial pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 20, 20:36)
bet jei deti triviete sofa (o reiktu,kad esant reikalui butu istiesiama sveciui miegot) ir koki foteli, tai daugiau vietos uzima nei koks minkstas baldas kampu.

Čia daug kas nuo sofos formos priklauso. O vietoj fotelio nenorit kokio kompaktiškesnio supamo krėsliuko įsitaisyt? Aš tuose foteliuose išvis nelabai ką gero matau - vietos užima daug, sėdėti gali tik vienas smile.gif. Kažkaip visai maloniai supuosi Ikea krėsliuke smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 07 20, 20:24)
Čia daug kas nuo sofos formos priklauso. O vietoj fotelio nenorit kokio kompaktiškesnio supamo krėsliuko įsitaisyt? Aš tuose foteliuose išvis nelabai ką gero matau - vietos užima daug, sėdėti gali tik vienas smile.gif. Kažkaip visai maloniai supuosi Ikea krėsliuke smile.gif.


Supamas kreslas manau butu labai gerai. Ms kazkada turejom labai patogu foteli, tai vyras vis ji prisimena doh.gif Bet siaip jei didelis ir patogus, tai vietos uzima kaip dviviete sofa doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ir ne tokiai erdvei kaip mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 20)
ir ne tokiai erdvei kaip mano g.gif


Apie ką ir kalbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, pagelbekite. as su konkreciu klausimu del virtuves sieneles. renkuosi tarp stiklo ir virtuvines plokstes. kur kaune pigiausias stiklas (be piesiniu bet matinis nepermatomas) ir kiek mazdaug iseina ta plokste ( vistiek jau kazkas esate dare)
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 07 19, 19:45)
Na, taškosi ir man, tačiau tikrai ne į svetainės pusę, o į virtuvės. Tad jokio skirtumo, kur ta kaitlentė - ar ten,  ar ten taškysis smile.gif. Verdančių puodų negrožio irgi nepastebėjau, viskas man su jais gerai - virtuvė gi biggrin.gif. Kai išverda, pavalgom, puodų nebelieka.
Matyt šitoj vietoj susideda viskas: gaminimo įpročiai,  požiūris ir kita. Tas klausiantys apie tai turėtų įvertinti savo įpročius wink.gif.


Pas mus taškosi į valgomojo pusę, svetainė atskirai. Tiesiog noriu įspėti labai besižavinčius tokia viryklės vieta, nes nieko gero tame nėra, nebent niekas nieko tokio negamins, virtuvė tik dėl grožio ir be kepimų. Taškymąsis labai aiškus, jei įprastoje vietoje taškosi į visas puses ir ant sienos, tai saloje taškosi į visas puses ir dar ant grindų, visur, nes nėra barjero, kuris sulaikytų. Todėl aplink salą kepant tikras riebalų fontanas. Salos plotis 80 cm. Dabar įsivaizduokite, kad prie salos sustatytos baro kėdės ir viryklė su visais kepimais. Kaip tos kėdės atrodys po kiekvieno kepimo? rolleyes.gif Nebent kas kart tas kėdes pernešti į geresnę vietą. O jei ne? Vargo vakarėlis.

Dėl pavalgymo ir puodų nepalikimo, tai kaip pas ką. Pas mus tie puodai pastovi, nes karštų patiekalų į šaldytuvą nekiši, reikia laiko, kad atauštų. Tušti puodai tikrai nestovi schmoll.gif Bet valgio gaminimas trunka tiek, kiek reikia, kartais ir kelias valandas ar pan.. Todėl jei niekas nieko negamina ar gamina retai, tada tų puodų ten ir nėra.

V.ž. įvertinkite viską, parašiau kaip pas mus ir įspėjau, kad po to nereikėtų gailėtis.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 07 21, 13:28)
V.ž. įvertinkite viską, parašiau kaip pas mus ir įspėjau, kad po to nereikėtų gailėtis.

Pas mus sala 1m gylio. 80cm salai su kaitlente išties turbūt mažoka. Na bet ką kepti reikėtų, kad aptaškytų net kėdes, kad fontanais taškytųs, neįsivaiduoju unsure.gif ... Kaip taisyklė kepu ant kraštinės kaitvietės, tai daugiausia, kas būna aptaškyta - viršutinė kaitvietė, aišku grindys mano pusėje, na ir į šonus kažkiek. Ankstesnėj virtuvėj siena irgi nekentėdavo kaskart nuo kepimo.
Bet Jūs teisi toj vietoj, kad jei įpročiai tokie, kad gaminama daug keliuose puoduose, o jei tie puodai dar akiai nemieli, tai tikrai gal vaizdelis nekoks... Man paliktas puodas su sriuba, ar troškiniu ant kaitlentės visai netrukdo schmoll.gif, nors svetainė čia pat. Stovi sau gražus puodukas, na ir kas irnesakyk.gif .
Aš tai pasakysiu taip: jeigu įsirenginėjantiems virtuvę kyla bent menkiausias noras kažką kažkur paslėpti (nup savęs (!) biggrin.gif ), kaitlentė saloje netiks schmoll.gif . O jeigu požiūris kiek liberalesnis, jei netrukdo ant orkaitės rankenos pakabintas virtuvinis rakšluostukas - manau, kad kaitlentė saloje visai geras sprendimas smile.gif . Smagu, kad atsiranda visiškai kitokia nuomonė - galima tada rimtai viską įvertinti ir priimti teisingiausią sprendimą.

Beje, patarimas tiems, kam kepant labai taškosi 4u.gif : kaip taisyklė, tyška iš keptuvės dėl to, kad nudengiant dangtį į karštus riebalus nuo jo nukrenta vandens garų lašiukai. Rekomenduoju Simax universalų dangtį. Jo gerumas tame, kad vanduo surenkamas į apačioje esantį griovelį, tad nukeliant dangtį nieks nebevarva, tuo pačiu nėatsiranda tas baisus tyškjėjimas smile.gif . Išbandykit 4u.gif .
Atsakyti
Pas mus dujinė viryklė taip sudėliota, kad didžiausias blynas - ugniavietė kaip tik keptuvei ir kepimui yra toliau nuo krašto, o ne arčiau, bet nemanau, kad to taškymosi visi sėkmingai išvengia, net ir su įvairiom manipuliacijom. Be to ne visuomet kepant tinka naudoti dangtį, paprastai kepama ant atviros ir neuždengtos keptuvės. Ir puodai pas mus gražūs, nauji ir madingi biggrin.gif Tiesiog jie toje saloje kai dominuoja, verda, tai tas vaizdas kartais užknisa ir nesinori matyti. biggrin.gif
Atsakyti
Dėl kaitlentės salpj, tai matyt mano būdas, įpročiai ir požiūris čia artimenis Subjektyvi nuomonei. Nesu pedantė ir dabar dujinė ne visad blizga blush2.gif , tai kai labiau kampe tai nieko, bet jei būtų saloje, mane sąžinė užgraužtų negyvai.
Vaikai mėgsta blynus, juos kepu, kad ir kaip saugotum, vistiek apsitaško. Aš būtent dėl tvarkos ir švaros nenorėčiau kaitlentės saloj, ne tik kaitlentė , bet ir gartraukis turi būti gražus ir nuoklat švarus, o jo valymas manęs irgi nežavi.

manau čia ypatinmgai tvarkingoims šeimininkėms galima kaitlentę į salą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 07 21, 14:18)
Pas mus dujinė viryklė

Vat dujinės viryklės nedaryčiau saloje ax.gif ... Pas mus elektrinė, tad kai maistas negaminamas, sala gaunas vientisa. Galima ir kokią lėkštę su užkandžiais ant jos padėti, jei koks draugų susiėjimas yra. O dujinė su savo degikliais, kaip ir plautuvė, pagal mane jau sugriauna salos vientisumą. Juos saloje galbūt dėčiau tik tada, jeigu virtuvė, arba bent jau virtuvė-valgomasis būtų atskira patalpa - nu tokia kaip didelė maisto gaminimo erdvė:

user posted image

Bet negaliu sau leisti tokios prabangos, o ir nereikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 21, 14:27)
bet ir gartraukis turi būti gražus

Vat dėl šito labai džiaugiuos - man labai patinka mano gartraukis, tiesa, ne savo darbu lotuliukas.gif , o vaizdu biggrin.gif . Dėl silpnoko traukimo, reikės kada paieškoti galingesnio įmontuojamo gartraukio ir pasikeist.
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti patikima meistra KAUNE, kuris dirba su virtuviniais baldais (SKELBIMU TEMOJE NIEKO NERANDU).
Reikalinga uzdeti/pritvirtinti U formos stalvirsi bei virtuves sienele is plokstes.
Busiu labai dekinga!
Atsakyti