Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

QUOTE(aprilia143 @ 2015 07 15, 21:24)
Na, as tik pradėjau rinktis, bet mano ankstesnė patirtis rodo, kad butent dizainas riboja gerumą. Juk mažo feno negamina galingo. Aš kalbu apie tai, kad ar teleskopinis ka nors traukia praktiškai? Be to, apsidairius aplink pas giminaičius kaimynus draugus ir pan, pastebėjau, kad gartrukiai išvis nieko netraukia, tik ūžia ir įjungia psichologinę būseną "su gartraukiu".



Sunku pasakyt, apie kokius konkrečiai gartraukius kalbama, jų pasirinkimas dabar tikrai didelis. Bet yra prastai traukiančių tiek įmontuojamų, tiek ir pakabinamų. Kaip yra ir labai gerų tiek tų, tiek kitų. Jūs negalvokit, kad pakabinamame masyvus variklis būna sumontuotas, kuris jau kaip traukia, tai traukia. Tik tiesa ta, kad gamintojai dažnai persistengia su skaičiais. Rašo trauką vieną, o realiai ji būna mažesnė, kartais ženkliai. Todėl reikia šiek tiek labiau pasigilinti šioj vietoj.
Kas dar dėl tų traukų, mažoje virtuvėje tikrai nereikia itin galingo gartraukio.

QUOTE(Juodai @ 2015 07 15, 22:31)
Pas mane keraminė, montuojama po stalviršiu, jokio borto nėra smile.gif. Tiesa, stalviršio kraštai nesutampa su plautuvės kraštais, plautuvės išsikiša, toks kaip laiptelis gaunas, bet jis visai ne tas pats, kaip bortas smile.gif

Kiek pamenu tada kalbėjome apie ant stalviršio montuojamas plautuves. Jūsų tipo keraminės montavimas visai kitoks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 07 16)
Kiek pamenu tada kalbėjome apie ant stalviršio montuojamas plautuves. Jūsų tipo keraminės montavimas visai kitoks.  smile.gif

Matyt matyt... smile.gif. Greitai permetinėjau akimis žunutes ir užkliuvo tas Jūsų pasakymas biggrin.gif. Na, kam reikia, atsirinks wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 07 16, 00:01)
Tik tiesa ta, kad gamintojai dažnai persistengia su skaičiais. Rašo trauką vieną, o realiai ji būna mažesnė, kartais ženkliai. Todėl reikia šiek tiek labiau pasigilinti šioj vietoj.

Gal patarsite kaip gilintis jei ne i skaicius? Ar testuojami pardavimo vietoj?
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2015 07 16, 16:58)
Gal patarsite kaip gilintis jei ne i skaicius? Ar testuojami pardavimo vietoj?

Klaust pardavejo realios traukos arba ieskot info internete. Pardavimo vietoj vargiai ar jus ka pratestuosit.
Atsakyti
kokia jusu nuomone apie kaitlente irengta saloj
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 07 15, 21:09)
Dėl medžiagų - pigiausia yra su LMDP (laminuotos medžio drožlių plokštės) fasadais, brangiausia su medžio masyvo fasadais, dar nelygu kokia mediena. MDF (medžio dulkių plokštė) kaina neką nusileidžia masyvui. Čia jau priklauso kokį stilių renkatės. Nusiųskit dar patikusias virtuvių nuotraukas, tuomet bus aiškiau ko norite ir kokią medžiagą fasadams pasiūlyti.
o kaip dureles iš akrilų dengtos MDF plokštės? Atrodo super, o kaip dėl nusidėvėjimo? Gal kas jau rašė, bet kiek skaičiau, neradau atsiliepimu...Nes patys dabar planuojam pasikeist virtuvę, tai kol kas pasyviai skaitau, renkuosi informacijos ir po truputi surašinėju pageidavimus ant lapo savo busimos virtuvės su visą norimą furnitūrą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2015 07 16, 23:30)
kokia jusu nuomone apie kaitlente irengta saloj

Manau tai visai patogu. Mano nuomone jau geriau kaitlentė, nei plautuvė. smile.gif Juodai čia daugiau iš praktinės pusės pasakyt galėtų.
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2015 07 16, 23:30)
kokia jusu nuomone apie kaitlente irengta saloj

Gera smile.gif. Man smagu, kepu blynus ir matau viską, kas kambary dedas, nesu "nubausta" žiūrėti į sieną biggrin.gif .
Atsakyti
Su dideliu liūdesiu grįžtu į planavimo etapą verysad.gif verysad.gif
Primenu savo virtuves-svetaines ideja
user posted image

user posted image

As su ja taip buvau susigyvenus, kad jau rodos kitaip ir neisivaizdavau. ax.gif
Vakar pabandziau susistumdyti baldus ar susidelioti kokius tai daiktus realiais dydziais, kad isivaizduoti erdve ir isdestyma.

Ir kad ir kaip ta vizaualizacija man bebutu grazi, realybeje gavosi siek tiek kitaip. Sutilpti sutelpa, bet gaunasi viskas taip sugrusta, kadssupranti, jog nerealu taip butu gyvent. Valgomasis stalas gaunasi toks kaip imontuotas tarp sienu - salos ir sofos atloso. Apie tai, kad dar prie salos tilptu kedes isvis nera kalbos.
sokiu sales man nereikia, bet jei praejimams vietos nebus, tai irgi..... Taigi, teko vakar su liudesiu pripazinti, kad tai neigyvendinama del vietos stokos.

sedejau rymojau ant sofos ir galvoju yra variantai - arba atsisakyt salos arba atsisakyt sofos skersai kambario g.gif Deliojausi, stumdziausi dar tuos polistirolus ir baldus, kaip jie tilptu ir nebuvo taip, kad kazkoks variantas labai 'priliptu"

beje, dar darysim ne zidini, o krosnele, ja reikia siek tiek atitraukti nuo sienos (vyras sako apie 20-30cm, tai velgi uzima erdve ir praejimus.

dabar variantai man rods lieka tokie:
1. virtuve su sala, bet svetaine kazkaip visai kitaip, kad sofa nebutu skersai kambario (nors man sofos skersai labai norisi, tai viena is mano tokiu pusiau svajoniu smile.gif)
2. virtuve kampu - kampa darant per abu langus (tokio varianta dar niekad neprojektavau)
3. Virtuve kampu, darant kampa iskart nuo iejimo (dariau toki varianta, bet tada nelabai susidejo virsutines spinteles)
4. dar variantas pvz prie salos iskart jungti kokia sedimaja dali ir valgomaji stala g.gif bet man kazkaip norisi valgomojo stalo atskiro su kedem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 19 liepos 2015 - 10:25
QUOTE(mamuse40 @ 2015 07 16, 23:30)
kokia jusu nuomone apie kaitlente irengta saloj



Labai neigiama, nebent retai gaminsite, tada dėl grožio. Vienoje virtuvėje vargstam su kaitlente saloj, kepant visur labai taškosi. Po to negražiai atrodo verdantys ir stovintys puodai, o jie ten "amžinai" kažką veikia. Grožio nėra. Šioje temoje jau rašiau, galite susirasti mano komentarą. Dabar įsirenginėjame naują būstą, virtuvėje bus sala, bet ten nebus nieko, nei plautuvės, nei kaitlentės smile.gif
Atsakyti
Buvo daug man padėjusių ir patarusių dėl virtuvės. Čia įkėliau realių foto, kaip atrodo erdve sudėliojus realiais dydžiais g.gif
Būtų dar bent koks 1 m kambario ilgio doh.gif
http://public.fotki....tuve/page4.html
Atsakyti
Žiūrint objektyviai - patalpa nedidelė ir visa pergrūsta baldais. Todėl siūlau iš viso atsisakyti salos idėjos ir jos vietoje statyti didelį valgomojo stalą, su praktišku stalviršiu, kuris bus reikalui esant ir darbinė zona. Dar galima daryti virtuvę kampu nuo durų ir išnaudoti tą erdvę.
Papildyta:
Vietoje dabartinio stalo, prie sienos galima pastatyti dailią indaują - bufetą, jei taikote į klasiką.
Atsakyti