QUOTE(kristinuv @ 2016 05 08, 18:36)
Labas, noriu paklausti, su BA diagnoze, kas siunčia vaiką į sanatoriją? Gydytoja, pulmonologe ar reabilitologe?
Mūsų šiemet keista situacija. Pasikeitė gydytoja, pas ją sergant neįmanoma patekti, būtinai reikia talonelio. Tai aš nelabai ir versdavausi per galvą. Vis tiek liga tai ta pati. Bet dabar, po BA paūmėjimo, pradėjau galvoti apie sanatoriją. Ryt jau žūt but stengsiuosi patekti pas gydytoją. Tik mūsų kortelėje beveik nėra jokių įrašų. Gal keli.ar net vienas.
Ar gali mano vaikui neskirti sanatorijos, kaip manote? Ir kuris čia gydytojas lemia?
Ačiū
Mūsų šiemet keista situacija. Pasikeitė gydytoja, pas ją sergant neįmanoma patekti, būtinai reikia talonelio. Tai aš nelabai ir versdavausi per galvą. Vis tiek liga tai ta pati. Bet dabar, po BA paūmėjimo, pradėjau galvoti apie sanatoriją. Ryt jau žūt but stengsiuosi patekti pas gydytoją. Tik mūsų kortelėje beveik nėra jokių įrašų. Gal keli.ar net vienas.
Ar gali mano vaikui neskirti sanatorijos, kaip manote? Ir kuris čia gydytojas lemia?
Ačiū
Pas mus siais metais ta pati situacija. Kadangi reciau jau ejom pas gydytoja tai nezinau ar gausim, nes irasu mazai. O nejom nes jau man viskas kaip ir aisku su ta astma. Vaistus turim ir vartojam.
Pernai metais mums ja skyre seimos gydytoja, tiksliau ji israse siuntima reabilitacijai, palankem poliklinikoj masazus ir jie parase rekomendacija sanatorijai. Viskas. Pulmo mums netgi siule nevaziuot, nes vaikas mazas, ten daug virusu ir tt. Bet as sakyciau jog tikrai padejo, rudeni vaikas matesi daug atsparesnis virusams nei pries tai.
As kita klausima turiu.
Pernai vaziavom geguze, siais metais jau ziuriu nebespesim. Reiks bandyt birzeli. Kaip birzeli buna su vietom? Imanoma gaut ar nedet per daug vilciu?