Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

[quote=Elentari,2016 02 09, 09:23]

Aciu Jums uz informacija. Db man aisku, kad tvarka yra visai kitokia, nei aiskina gydytoja.
Atsakyti
sveikos,

ar paprasti kambariai turi tualetus kambaryje ar koridoriuje kazkur, ir dusus?
ar labai ziuri, jei atvaziuoja vyras kelioms dienoms pabuti ir mociute kaip papildomas zmogus?
Kaip dirba logopedes? Pas ka geriau eiti? Kaip kineziterapeutes?
ar individualiai dirba?
Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2016 02 10, 13:55)
sveikos,

ar paprasti kambariai turi tualetus kambaryje ar koridoriuje kazkur, ir dusus?

Visi kambariai turi savo san.mazgą, nereikia niekur vaikščioti ar su kažkuo dalintis thumbup.gif

Už papildomą žmogų susimokėsite ir galės būti.
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 02 08, 16:38)
iki birzelio turitn TK pazyma para asmeniui 2e, nuo birzelio iki rugsejo kaina 4e
. Pristatoma sudedama lova suaugusiam, pristatomas fotelis arba vaikiška lovytė vaikui (1 para) 4,50e  4u.gif

ne, bet jie patys biski nesveiki turbut? g.gif
18*4=72eur
ir dar cia turbut is zmoniu skaiciaus reikia dauginti???
tai jei busim tryse - tada 72*3=216eur (ar mokama uz kambari, o ne uz zmogu???? g.gif )
lova kitam vaikui 18*4.50=81eur
is viso - 297eur doh.gif

kiti zmones per menesi tiek algos negauna, o cia vaziuoji gyditis doh.gif idomu, kaip kitose sanatorijose irgi viskas mokama??? g.gif cia pliusas tik jura vasara, bet tiek pinigu uz ale "renovuota" kambari man gaila ax.gif nes irgi neiasku kokios jis bukles bus ax.gif pries tris metus buvau, tai jau tada nebuvo jie superines kokybes, per tris metus tik kaina pakilo, o kokybe abejoju, kad pagerejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 02 10, 19:31)
ne, bet jie patys biski nesveiki turbut?  g.gif

18*4*2+18*4.5 taip pagal mane turetu but biggrin.gif

o siaip tai jo...kainos gaunasi nemenkos...o jei dar papildomai maista perkiesi, o jo tikrai reikia biggrin.gif ir vaikas dar uzsimano kazko...tai visai padori sumele gaunas
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 02 10, 19:31)
ne, bet jie patys biski nesveiki turbut?  g.gif
18*4=72eur
ir dar cia turbut is zmoniu skaiciaus reikia dauginti???
tai jei busim tryse - tada 72*3=216eur (ar mokama uz kambari, o ne uz zmogu????  g.gif )
lova kitam vaikui 18*4.50=81eur
is viso - 297eur  doh.gif

kiti zmones per menesi tiek algos negauna, o cia vaziuoji gyditis  doh.gif idomu, kaip kitose sanatorijose irgi viskas mokama???  g.gif cia pliusas tik jura vasara, bet tiek pinigu uz ale "renovuota" kambari man gaila  ax.gif nes irgi neiasku kokios jis bukles bus  ax.gif pries tris metus buvau, tai jau tada nebuvo jie superines kokybes, per tris metus tik kaina pakilo, o kokybe abejoju, kad pagerejo  doh.gif

Taip, 4 eurai žmogui, tai dar iš žmonių skaičiaus padauginkit. O mums 22 dienos būna. Kainos nesveikai pučiasi, patalpos, baldai dėvisi, o už gražesnes sienas mokesčių imti neturi teisės, taigi, mokame tik už papildomą paslaugą - TV. Normali kaina? doh.gif Ir kanalai vos keli biggrin.gif
Atsakyti
va, pasirodo abiems gausiu TL, bet vistiek panaši suma gaunasi doh.gif 3*4*18=216 doh.gif
prieš 3 metus, kai važiavau - tai 200lt mokėjau, dabar tas pats tik eur doh.gif kad algos taip kiltų, kaip kainos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Planuoju ir aš šiemet nuvežti savo paneles į sanatoriją (apskritai pirmą kartą). Viena turi bronchinę astmą, tai ji manau be problemų gaus sanatoriją. Įdomu ar kitai priklauso sanatorija po plaučių uždegimo (gruodžio mėn turėjo)? smile.gif
Norėčiau vasarą važiuoti (žinau, kad daug žmonių būna, bet kitaip su atostogom jaučiu nelabai išeis), prieš kiek laiko maždaug reikia pradėti vaikščioti pas gydytojus? (Gal kas iš patirties galėtų pasakyti?). Mes vilniečiai, priklausom Antakalnio poliklinikai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4Mika @ 2016 02 13, 03:31)
Sveikos smile.gif Planuoju ir aš šiemet nuvežti savo paneles į sanatoriją (apskritai pirmą kartą). Viena turi bronchinę astmą, tai ji manau be problemų gaus sanatoriją. Įdomu ar kitai priklauso sanatorija po plaučių uždegimo (gruodžio mėn turėjo)?  smile.gif
Norėčiau vasarą važiuoti (žinau, kad daug žmonių būna, bet kitaip su atostogom jaučiu nelabai išeis), prieš kiek laiko maždaug reikia pradėti vaikščioti pas gydytojus? (Gal kas iš patirties galėtų pasakyti?). Mes vilniečiai, priklausom Antakalnio poliklinikai. Ačiū  4u.gif

Abejoju, kad praėjus pusei metų po plaučių uždegimo, jums kas skirs sanatoriją. Po tokių ligų reikia važiuoti iš karto.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 02 10, 17:59)
Visi kambariai turi savo san.mazgą, nereikia niekur vaikščioti ar su kažkuo dalintis  thumbup.gif

Už papildomą žmogų susimokėsite ir galės būti.

Dusai irgi? net nemokamuose kambariuose?
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2016 02 15, 08:37)

Yra dušai, kai kuriuose pvz. 4 korpuse yra ir vonia.

Tie mokami kambariai neverti tų pinigų. Niekas neimtų mokamų kambarių, padarytų visus nemokamus, baigtųsi jiems biznelis.
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2016 02 15, 08:37)

Viskas, tualetas ir dušas (arba vonia kai kur). Absoliučiai visuose kambariuose.
Atsakyti