Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 06, 20:52)
Įdomu ar jie gali priversti mokėti uz renovuota

Negali nebent pati pageidausit renovuoto. Mes vasara 18dienu pragyvenom renovuotam keturvieciam nes nebuvo laisvu nerenovuotu. Paskui perkele i nerenovuota ko pasekoje grizom su plauciu uzdegimu doh.gif jei turit galimybe imkit renovuota, siuo metu jie ne karve kainuoja o skirtumas yra tikrai, ypac jei astma sergat.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 06, 21:52)
Įdomu ar jie gali priversti mokėti uz renovuota

Įdomi formuluotė biggrin.gif Negali, žinoma, jei renkatės paprastą, o jei renkatės mokamą kambarį, tai ir reikės susimokėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 01 07, 00:14)
Įdomi formuluotė biggrin.gif Negali, žinoma, jei renkatės paprastą, o jei renkatės mokamą kambarį, tai ir reikės susimokėt  smile.gif

Formuluotė paprasta. NETURI jie dabar nerenovuotu keturvieciu kambarių. Tokie yra tik 4 korpuse, kuris dabar uzdarytas. Tai , pagal jus, aš turiu iš ko rinktis.
O jums už tą 18 dienų reikejo mokėti jeigu jie negali tuo metu pasiulyti nemokamo?
Mes vasarą taip pat visos trys netoli pl. uzdegimo buvome. Tačiau ne kambaryje problema, o sporto saleje esančiame kondicionieriuje. Bet čia atskira tema. Rasiau jau čia. Ir labai dziaugiuosi kad tas papustzandis direktorius atleistas.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 07, 08:14)
Formuluotė paprasta. NETURI jie dabar nerenovuotu keturvieciu kambarių. Tokie yra tik 4 korpuse, kuris dabar uzdarytas. Tai , pagal jus, aš turiu iš ko rinktis.

Jūsų formuluotė buvo tokia "Įdomu ar jie gali priversti mokėti uz renovuota". 4u.gif Tai į ją ir atsakiau. Dabar aiškiau suprantu, tai tikrai neįsivaizduoju, žinokit.

Koks papustažandis atleistas? Kad pagal puslapio info, direktorius vis dar tas pats, tas storas...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 01 07, 09:22)
Jūsų formuluotė buvo tokia "Įdomu ar jie gali priversti mokėti uz renovuota".  4u.gif  Tai į ją ir atsakiau. Dabar aiškiau suprantu, tai tikrai neįsivaizduoju, žinokit.

Koks papustažandis atleistas? Kad pagal puslapio info, direktorius vis dar tas pats, tas storas...

Man atrodo per tv sakė po iškilusio skandalo, kai siūlė kazkokiems seimūnams pagyventi sanatorijoje mainais už tai, kad TLK žiemą daugiau vaikų siųstu. Na kažkas panasaus tada vyko.

MURMUR, ar jūs mokejote už tas 18 dienų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 07 sausio 2016 - 08:34
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 07, 08:32)
Man atrodo per tv sakė po iškilusio skandalo, kai siūlė kazkokiems seimūnams pagyventi sanatorijoje mainais už tai, kad TLK žiemą daugiau vaikų siųstu. Na kažkas panasaus tada vyko.

MURMUR, ar jūs mokejote už tas 18 dienų?

Nemokejom, nes mes jo neprasem, norejom nerenovuoto seimyninio keturviecio, o jie visi buvo uzimti. Bet paskui tas keturvietis nerenovuotas vistiek neatsilaisvino tai mus perkele i paaugliu keturvieti kambari, kuris visas nudrengtas viskas islauzyta, po lovom voratinkliai prikepe, lovose smelio dulkiu pilna. Po vienos nakties visos trys mergaites susirgo, astma paumejo. Tada dar gydytojas taip nugyde kad i priimamaji teko vaziuot (alergija vaistams), finale grizom su plauciu uždegimu nes gyde tik simptomus ir astma perejo i bronchita ir plaucius. Atidziai rinkites gyydytoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 07, 08:32)

Apie tą pakalbėjimą per TV man jau pernai sakė Druskininkuose, bet kaip dirba, taip dirba tas direktorius, ir dabar pasižiūrėjau kontaktuose, jis vietoje, tai iš kur jūs girdėjot, kad atleistas? unsure.gif

QUOTE(murmur @ 2016 01 07, 10:53)
Tada dar gydytojas taip nugyde kad i priimamaji teko vaziuot (alergija vaistams), finale grizom su plauciu uždegimu nes gyde tik simptomus ir astma perejo i bronchita ir plaucius. Atidziai rinkites gyydytoja wink.gif

Pas kokią gyd. buvot?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 01 07, 11:13)

Pas kokią gyd. buvot?

Gydytojas Lizdenis.
Atsakyti
Gaila kad mūsų gyd. serga. Tai nezinau ką rinktis. Tik zinau kad Lizdenio schmoll.gif . Is praeitu kartu mamos apie ji nekaip atsiliepdavo.
Elentari, kazkur sakė ar rašė. Tikrai nepamenu. doh.gif . Bet kadangi pas mus švogerių kraštas ir, kaip suprantu, jis turi gerą uznugarį, tai viską ir uztildė.
Atsakyti
Planuojam vaziuoti vasario menesi. Vaziuos vyras su vaiku. Tai kiek dabar kainuoja renovuotas kambarys? Ar dar yra, kad pietai lydinciam asmeniui nemokami? Gal zinot kiek € uzstatas uz indus?jei nores nestis i kambary.
Aciu smile.gif
Atsakyti
Prašau pasidalinti patirtimi ir turima info: į sanatoriją važiuosime 1 vaikas su TLK pažyma + lydintis asmuo + 1 vaikas be TLK pažymos.
Ar galime gauti 3vietį kambarį, o ne 2vietį su pristatoma lova? Jei taip, reikės mokėti už visus 3 asmenius, ar tik už tuos, kurie be TLK paž.?
Ir panašus klausimas dėl renovuotų kambarių.

Klausiu, nes praėjusiais metais buvau su dviem vaikais, tačiau TLK pažyma priklausė tik 1am. Šiemet bus taip pat. Deja, paprašius triviečio kambario man buvo paaiškinta, jog NEPRIKLAUSO, nes TLK tik 1am vaikui ir man, kaip lydinčiam, ir nedavė.
Buvome didelio užimtumo laikotarpiu (rugpjūčio mėn.) ir galbūt neturėjo laisvų kambarių (kas suprantama), bet šitaip nepaaiškino.

Tai galime gaut 3vietį ar ne? smile.gif
Atsakyti
Ir labai dziaugiuosi kad tas papustzandis direktorius atleistas.

Miela, mamyte, manau, kad nei vienam žmogui neduota teisė tyčiotis iš kitų žmonių kokie jie bebūtų ploni, stori, kreivomis kojomis ar retais dantimis.
Ko tada stebėtis, kad vaikai vieni iš kitų tyčiojasi kai tokie pavyzdžiai iš jų mamų.
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 07, 08:14)
O jums už tą 18 dienų reikejo mokėti jeigu jie negali tuo metu pasiulyti nemokamo?
  Mes vasarą taip pat visos trys netoli pl. uzdegimo buvome. Tačiau ne kambaryje problema, o sporto saleje esančiame kondicionieriuje. Bet čia atskira tema. Rasiau jau čia. Ir labai dziaugiuosi kad tas papustzandis direktorius atleistas.

Miela, mamyte, manau, kad nei vienam žmogui neduota teisė tyčiotis iš kitų žmonių kokie jie bebūtų ploni, stori, kreivomis kojomis ar retais dantimis.
Ko tada stebėtis, kad vaikai vieni iš kitų tyčiojasi kai tokie pavyzdžiai iš jų mamų.

Atsakyti