Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

TAIGI, pati pakutinėjau įsakymą, tai jei kam įdomu, galit paieškoti pasiskaitymui.
Visas įsakymas: https://www.e-tar.lt...AR.067FF9539E82

Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos
ministro ir Lietuvos Respublikos socialinės
apsaugos ir darbo ministro
2005 m. birželio 30 d.
įsakymu Nr. V-533/A1-189

"SUNKIŲ LIGŲ, KURIOMIS SERGANTIEMS VAIKAMS IKI 16 METŲ STACIONARE AR MEDICININĖS REABILITACIJOS IR SANATORINIO GYDYMO ĮSTAIGOJE SLAUGYTI IŠDUODAMAS PAŽYMĖJIMAS NE ILGIAU KAIP 120 KALENDORINIŲ DIENŲ PER KALENDORINIUS METUS, SĄRAŠAS"
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2015 11 19, 11:18)
Tai man keista, nes kai pas seimos gydytoja klausiau, tai sake, kad neduoda nedarbingumo, o sanatorijos psl. raso, kad gali tęst. Tai vat ir klausimas, kada duoda, o kada ne: kaip kitu patirtis rodo? Mes prasirge pries menesi plauciu uzdegimu.

Išduoda taip vadinamą baltą lotuliukas.gif jis neapmokamas ir tiek.. Man šeimos gyd.tokį išrašė
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 23, 13:33)
Išduoda taip vadinamą baltą  lotuliukas.gif jis neapmokamas ir tiek.. Man šeimos gyd.tokį išrašė

Nu jo, vos ne" balta bilieta", reiks atostogas imti. O kaip su automobilio pastatymu salia santorijos, buna nemokamos vietos?Ir apskritai ar gali ligoniai statytis?
Atsakyti
Yra vietų , nes ne vasaros metas mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveiki.Kaip suprantu vietu yra. Zadam atvykti. Ieskom su kuo pabendrauti. Parasykit mamos kas esat butu smagu 😀
Atsakyti
sveiki,

Kas vaziavot su astma gal galit parasyti kokias ir kiek proceduru skiria, nes svarstau ar beverta vaziuoti, nes greitai sventes ir realiai tebutume tik koki desimt dienu vietoj 18. Dar klausimas jei vaikui nera 4 m, ar skirtu baseina?
Atsakyti
QUOTE(undines @ 2015 12 07, 20:11)
sveiki,

Kas vaziavot su astma gal galit parasyti kokias ir kiek proceduru skiria, nes svarstau ar beverta vaziuoti, nes greitai sventes ir realiai tebutume tik koki desimt dienu vietoj 18. Dar klausimas jei vaikui nera 4 m, ar skirtu baseina?

Su astma baseinų neskiria. Geriausiu atveju kontrastines kojų voneles. Standartiskai mankšta, masazas, inhaliacijos, bioptronas, halokameros.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 12 07, 22:57)
Su astma baseinų neskiria. Geriausiu atveju kontrastines kojų voneles. Standartiskai mankšta, masazas, inhaliacijos, bioptronas, halokameros.

O prie kokių ligų galima tiketis baseino. Kiek esame buvę, nemačiau baseino.
Kažin ar šilta kambariuose, kolidoriuose? Ar visuose korpusuose yra gyvenama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 06 sausio 2016 - 18:11
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 06, 19:10)
O prie kokių ligų galima tiketis baseino. Kiek esame buvę, nemačiau baseino.
  Kažin ar šilta kambariuose,  kolidoriuose? Ar visuose korpusuose yra gyvenama?

Gintare ir nėra baseino.
Žiemą gyvenama ne visuose korpusuose, 4 uždaromas.
QUOTE(ingulite @ 2015 11 17, 00:41)
Mes buvom druskininkose tai Duso nera bet WC yra kambaryje Jei tiksliau tai 1WC dviem kambarem

Priklauso nuo kambario, tikrai yra tokių, kur tenka į WC lakstyti į koridorių, absoliuti nesąmonė, ką kalbėt apie bendrus dušus, nenusiprausi, kada nori, amžiais lauki, esu net niežus ten pasigavusi, juk pats neapsitvarkysi kiekvieną kartą prieš eidamas, dušo užuolaidos tikriausiai nedezinfekuojamos niekada. Ramybės nėra, mamos nesupranta, kad ne vienos čia yra, pačios kudakuoja garsiausiai kitiems už durų ir vaikus siusti suveda, nors yra net žaidimų kambariai, slaugytojos nieko nesako (Palangos Gintare tokios betvarkės niekad nemačiau). Maistas katastrofa paskutinė, net iš sugedusių produktų, vežamas toks pat, kaip Santariškių ligoninėj, pasirinkimo nėra, sriubos supilstomos į dubenėlius ant stalo stovi neaišku kiek laiko, atėjus visada randi atšalusias. Palyginus su "Saulute", "Gintare" tiesiog restoraninis maistas. Žodžiu, nesirinkčiau niekad sanatorinio gydymo Druskininkuose vien dėl tragiškų gyvenimo sąlygų. Bet tai mano asmeninė nuomonė, yra, kam atrodo atvirkščiai. Apie procedūras nieko negaliu pasakyt, nes buvom pagal ankstyvosios reabilitacijos programą, tai paslaugos patiko. Kai kurios paslaugos tikrai geresnės Druskininkuose, nei Palangoje, kai kurios - atvirkščiai. Bet viską susumavus, mano verdiktas toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 06 sausio 2016 - 19:47
Labai įdomiai tada gaunasi. Mums priklauso keturvietis kambarys. O paprastas ( nerenovuotas) yra tik ketvirtame korpuse. Gal kas susidūrėte. Ka jie tokiu atveju daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 06 sausio 2016 - 20:31
QUOTE(Minutėlė @ 2016 01 06, 21:26)
Labai įdomiai tada gaunasi. Mums priklauso keturvietis kambarys. O paprastas ( nerenovuotas) yra tik ketvirtame korpuse. Gal kas susidūrėte. Ka jie tokiu atveju daro.

Neįsivaizduoju. Man pavaduotoja vasarą sakė, kad 4 korpusas žiemos metu būna uždarytas, nes nėra tiek žmonių, ir nėra galimybes dar už vieno pastato šildymą mokėti, kai stovi tuščias... Logiška.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 01 06, 21:49)
Neįsivaizduoju. Man pavaduotoja vasarą sakė, kad 4 korpusas žiemos metu būna uždarytas, nes nėra tiek žmonių, ir nėra galimybes dar už vieno pastato šildymą mokėti, kai stovi tuščias... Logiška.

Įdomu ar jie gali priversti mokėti uz renovuota
Atsakyti