Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 15, 08:42)
Labas  4u.gif Mes antradienį atvažiavom tai sakyčiau labai mažai

Kuo mažiau tuo geriau smile.gif
Žiūrėsim ar išeis mums atvykti po savaitės.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 15, 08:42)
Labas  4u.gif Mes antradienį atvažiavom tai sakyčiau labai mažai

Papasakokit savo įspūdžius apie sanatoriją. Ar yra druskų kambarys, ar šilta kambary kur gyvenat? Labai įdomu, nes mes laukiam gydytojų komisijos atsakymo ar leis vykti į sanatoriją. Ir negalim apsispręsti kur vykti: į Druskininkų "Saulutę" ar į Palangos "Gintarą".
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2015 11 16, 09:54)
Papasakokit savo įspūdžius apie sanatoriją. Ar yra druskų kambarys, ar šilta kambary kur gyvenat? Labai įdomu, nes mes laukiam gydytojų komisijos atsakymo ar leis vykti į sanatoriją. Ir negalim apsispręsti kur vykti: į Druskininkų "Saulutę" ar į Palangos "Gintarą".

Žodžiu taip.. Aš ėmiau renovuota kambary dėl TV, nes mane kankina nemiga tai nakty žiūriu doh.gif issipirkau pusryčius ir vakarienę pietus nekainuoja tai suplakiau virš 100 e.Kas dėl nerenovuoto kambario tai kalbėjau su moterim ji pasakojo kad ten kambary baisu ir nėra kur nusimaudyti o tualeto bakelis su fanera uždengtas lotuliukas.gif kiek tiesos nežinau - napatikrinau info.. Maistas normalus, darbuotojai paslaugus.. Dabar kas įdomiausia mes atvažiavom antradienį o druskų kambarys paskirtas tik po savaitės, masažas po 4 dienų nuo atvykimo.. Fizioterapija seip sau. Nieko mandro sakyčiau skystai net.Kadangi manoji apsirgo tai grįžom namo ir net druskų kambario nespejom pamatyti grįžti nebezadam, į ta druskų kambary nueisim savo mieste.. Tiek kiek man viskas kainavo man tiek kainuotų procedūros vaikščioti privačiai savo mieste..
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2015 11 16, 08:54)

Apie proceduras Druskininkuose negaliu nieko pasakyti. Apie Gintara papasakosiu. Pagrindinis pliusas kad kambariai atskiri (Druskininkuose gyvent gali tekti su kita mama ar net keliom mamom ir vaikais). Maistas Gintare zymiai geresnis nei Druskininkuose.
Esam buve renovuotam ir esam buve paprastam kambary. Skirtumas yra, bet ne toks kad gyvent neimanoma. Renovuotam yra tv, suremontuotas bus zmoniskiau. Nerenovuoti irgi gana padorus, baldai tie patys kaip ir renovuotam, tik wc ir dusas senas. Dabar kainos nedideles tai imciau renovuota kambari, gyvensit kaip viesbuty ir ilgais vakarais tv galesit ziureti.
Dar viena priezastis del ko as asmeniskai rinkciausi renovuota kambari - senuose kambariuose seni spiziniai radiatoriai, juose dulkiu prikepe belekiek, kaip ir kampuose uz lovu (tiesiog neimanoma isvalyti, reikia remonto). Del to po vienos nakties gavome astmos paumejima ir finale plauciu uzdegima. Bet jei jus nealergiski galbut tai jums neaktualu.
Kas del proceduru -jos isdestytos gana patogiai, kad nebutu taip jog gale beliks tik manksta. Drusku skiriama 10 proceduru, o gyvenat 18/24 dienas tai nieko nuostabaus jei jos prasideda ne iskart.
Del maisto - kiek buvau niekad nepirkau nei pusryciu nei vakarienes. Visada buna patiekalas (kose, desreles, omletas) ir sumustiniai. Vaikas nesuvalgo tiek, tad uztenka ir mamai ir vaikui. Geriau nusipirkti kazka skanesnio parduotuvej uz tuos pinigelius ar renovuota kambari pasiimti.
Atsakyti
Nebent Jusu vaikas mazas ir mazai valgo,"Gintare"kas nuo pusryciu gali likti jei duoda kose ir sumustini?Maniske kose visada suvalgo,sumustini apkandzioja biggrin.gif O dar maniskei dietinis maistas doh.gif
Atsakyti
Mes buvome vasara, bet nei pusryčių, nei vakarienės neužsisakinėjau, nes likdavo nuo dukryčių. Kelis kartus nusipirkau rūkytos žuvies. O dėl kambarių gyvenom nerenuovotam, tikrai nėr jie tokie baisūs, kqad negalėtum gyventi.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 16, 13:00)
Žodžiu taip.. Aš ėmiau renovuota kambary dėl TV, nes mane kankina nemiga tai nakty žiūriu  doh.gif issipirkau pusryčius ir vakarienę pietus nekainuoja tai suplakiau virš 100 e.Kas dėl nerenovuoto kambario tai kalbėjau su moterim ji pasakojo  kad ten kambary baisu ir nėra kur nusimaudyti  o tualeto bakelis su fanera uždengtas  lotuliukas.gif kiek tiesos nežinau - napatikrinau info.. Maistas normalus, darbuotojai paslaugus.. Dabar kas įdomiausia mes atvažiavom antradienį o druskų kambarys paskirtas tik po savaitės, masažas po 4 dienų nuo atvykimo.. Fizioterapija seip sau. Nieko mandro sakyčiau skystai net.Kadangi manoji apsirgo tai grįžom namo ir net druskų kambario nespejom pamatyti  grįžti nebezadam, į ta druskų kambary nueisim savo mieste.. Tiek kiek man viskas kainavo man tiek kainuotų procedūros vaikščioti privačiai savo mieste..

Kaip gaila, kad apsirgot....tikrai....
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 11 16, 13:46)
Apie proceduras Druskininkuose negaliu nieko pasakyti. Apie Gintara papasakosiu. Pagrindinis pliusas kad kambariai atskiri (Druskininkuose gyvent gali tekti su kita mama ar net keliom mamom ir vaikais).

Si mintis man nelabai patinka, bet gal yra galimybe rinktis jei tusciu kambariu yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2015 11 16, 14:57)
Si mintis man nelabai patinka, bet gal yra galimybe rinktis jei tusciu kambariu yra. g.gif

Pamirsau pamineti kad Druskininkuose nerenovuoti kambariai be wc ir duso. Jei papuls kambarys vienam gale koridoriaus o dusas kitam tai nelabai smagu bus slapia vaika nestis....
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 11 16, 22:29)
Pamirsau pamineti kad Druskininkuose nerenovuoti kambariai be wc ir duso. Jei papuls kambarys vienam gale koridoriaus o dusas kitam tai nelabai smagu bus slapia vaika nestis....

Mes buvom druskininkose tai Duso nera bet WC yra kambaryje Jei tiksliau tai 1WC dviem kambarem
Atsakyti
Tai Jus man dar pasakykit, ar duoda nedarbinguma vaziuojant su vaiku i sanatorija ? Jų internetiniame psl. rašoma : "Pacientą slaugančiajam asmeniui elektroninis nedarbingumo pažymėjimas išduodamas pagal gyvenamąją vietą, o medicininės reabilitacijos laikotarpiu nedarbingumo pažymėjimą tęsia arba išduoda sanatorijos gydytojas." Tai gal galima gauti nedarbinguma?
Ar gali savaitgaliui atvykti ir nakvoti tetis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziubek: 19 lapkričio 2015 - 09:34
QUOTE(dziubek @ 2015 11 19, 09:31)
Tai Jus man dar pasakykit, ar duoda nedarbinguma vaziuojant su vaiku i sanatorija ? Jų internetiniame psl. rašoma : "Pacientą slaugančiajam asmeniui elektroninis nedarbingumo pažymėjimas išduodamas pagal gyvenamąją  vietą,  o medicininės reabilitacijos laikotarpiu nedarbingumo pažymėjimą tęsia arba išduoda sanatorijos gydytojas." Tai gal galima gauti nedarbinguma?
Ar gali savaitgaliui atvykti ir nakvoti tetis?

Taigi parašyta, pati pacitavot biggrin.gif nedarbingumą išduoda šeimos gyd, sanatorijoj jis gali būti tęsiamas.

Gali nakvoti tik susimokėt reiks.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 11 19, 10:58)
Taigi parašyta, pati pacitavot biggrin.gif nedarbingumą išduoda šeimos gyd, sanatorijoj jis gali būti tęsiamas.

Gali nakvoti tik susimokėt reiks.

Tai man keista, nes kai pas seimos gydytoja klausiau, tai sake, kad neduoda nedarbingumo, o sanatorijos psl. raso, kad gali tęst. Tai vat ir klausimas, kada duoda, o kada ne: kaip kitu patirtis rodo? Mes prasirge pries menesi plauciu uzdegimu.
Atsakyti