Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

Ir 18 ir 24 dienos man labai daug doh.gif kaip tiek isguleti reikės ne savo lovoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 03, 11:31)
Ir 18 ir 24 dienos man labai daug  doh.gif kaip tiek isguleti reikės ne savo lovoj  lotuliukas.gif

MAn ir butu tragedija lotuliukas.gif Gerai kad vaikas vienas buvo ir labai patiko,o kai su sunum buvau,tai keitemes kas galejom,tai as ,tai tetis,tai mociute,tai visa seima lotuliukas.gif nes dideli kambari turejom thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif jo aš irgi šiandien vyrui sakiau, kad keisimes, gal mama sakė istruks iš darbo.. O Guziukas, gal ėmei ta dviguba kambary? Nuotraukose jis grazei atrodo, bet jei 18 dienų tai suma nemaža susidaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 03, 22:58)
thumbup.gif jo aš irgi šiandien vyrui sakiau, kad keisimes, gal mama sakė istruks iš darbo.. O Guziukas, gal ėmei ta dviguba kambary?  Nuotraukose jis grazei atrodo, bet jei 18 dienų tai suma nemaža susidaro  rolleyes.gif

Taip,šį kartą buvo dvigubas,24 dienom išėjo 38eu... Pusę laiko gyveno viena,paskui su mergaite....
Atsakyti
Tai gal ne apie tą patį kalbam unsure.gif nuotraukose jis su minkštu kampu tai man jis išeitų virš 100 e gerokai doh.gif
Atsakyti
Oksaniuks, truputį ne į temą. Ar jums nepaskyre gerti vakarais Montalukasta? Mes sirgom nuolat. BA. Dabar geriam ir žymus pagerėjimas.
Atsakyti
Nea, šiuo metu negeriam nieko tik inchalecijos, o kas jums ji išrašė - šeimos gyd.?
Atsakyti
Iš pradžių šeimos gyd., o vėliau ėjom pas pulmonologą (sergant BA privaloma bent 2k per metus pas jį eiti). Tai pulmonologas pasakė, kad sergant BA jį reikia gerti visą šaltąjį periodą. Skaudu girdėti, kad jūs irgi vargstat, kaip mes praeitais metais. todėl ir įkišau čia savo trigrašį. Gal kažkuo pravers. Sėkmės jums.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 04, 10:55)
Tai gal ne apie tą patį kalbam  unsure.gif nuotraukose jis su minkštu kampu tai man jis išeitų virš 100 e gerokai  doh.gif

Nu ne,nemačiau tokių,čia gal kokie privatūs... Šiaip dviviečiai su dviem lovom,dviviečiai su dviem lovom ir istiesiamu fotelius...
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2015 11 04, 17:25)
Iš pradžių šeimos gyd., o vėliau ėjom pas pulmonologą (sergant BA privaloma bent 2k per metus pas jį eiti). Tai pulmonologas pasakė, kad sergant BA jį reikia gerti visą šaltąjį periodą. Skaudu girdėti, kad jūs irgi vargstat, kaip mes praeitais metais. todėl ir įkišau čia savo trigrašį. Gal kažkuo pravers. Sėkmės jums.

Dabar esu pasimetusi verysad.gif Mes nesam buvę pas pulmonologą ir vaistų negeriam tik inchaliuojames, kodėl mūsų niekas nesiunčia pas tokį?.. Rytoj gal pati nueisiu pas šeimos gyd.pasikalbėti.. Ačiū Tau gitapita 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Kažin ar daug vaikų sanatorijoje šiuo metu?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2015 11 12, 19:30)
Sveikos
Kažin ar daug vaikų sanatorijoje šiuo metu?

Labas 4u.gif Mes antradienį atvažiavom tai sakyčiau labai mažai
Atsakyti