Ir 18 ir 24 dienos man labai daug kaip tiek isguleti reikės ne savo lovoj
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 03, 11:31)
Ir 18 ir 24 dienos man labai daug kaip tiek isguleti reikės ne savo lovoj
MAn ir butu tragedija Gerai kad vaikas vienas buvo ir labai patiko,o kai su sunum buvau,tai keitemes kas galejom,tai as ,tai tetis,tai mociute,tai visa seima nes dideli kambari turejom
jo aš irgi šiandien vyrui sakiau, kad keisimes, gal mama sakė istruks iš darbo.. O Guziukas, gal ėmei ta dviguba kambary? Nuotraukose jis grazei atrodo, bet jei 18 dienų tai suma nemaža susidaro
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 03, 22:58)
jo aš irgi šiandien vyrui sakiau, kad keisimes, gal mama sakė istruks iš darbo.. O Guziukas, gal ėmei ta dviguba kambary? Nuotraukose jis grazei atrodo, bet jei 18 dienų tai suma nemaža susidaro
Taip,šį kartą buvo dvigubas,24 dienom išėjo 38eu... Pusę laiko gyveno viena,paskui su mergaite....
Tai gal ne apie tą patį kalbam nuotraukose jis su minkštu kampu tai man jis išeitų virš 100 e gerokai
Oksaniuks, truputį ne į temą. Ar jums nepaskyre gerti vakarais Montalukasta? Mes sirgom nuolat. BA. Dabar geriam ir žymus pagerėjimas.
Nea, šiuo metu negeriam nieko tik inchalecijos, o kas jums ji išrašė - šeimos gyd.?
Iš pradžių šeimos gyd., o vėliau ėjom pas pulmonologą (sergant BA privaloma bent 2k per metus pas jį eiti). Tai pulmonologas pasakė, kad sergant BA jį reikia gerti visą šaltąjį periodą. Skaudu girdėti, kad jūs irgi vargstat, kaip mes praeitais metais. todėl ir įkišau čia savo trigrašį. Gal kažkuo pravers. Sėkmės jums.
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 11 04, 10:55)
Tai gal ne apie tą patį kalbam nuotraukose jis su minkštu kampu tai man jis išeitų virš 100 e gerokai
Nu ne,nemačiau tokių,čia gal kokie privatūs... Šiaip dviviečiai su dviem lovom,dviviečiai su dviem lovom ir istiesiamu fotelius...
QUOTE(gitapita @ 2015 11 04, 17:25)
Iš pradžių šeimos gyd., o vėliau ėjom pas pulmonologą (sergant BA privaloma bent 2k per metus pas jį eiti). Tai pulmonologas pasakė, kad sergant BA jį reikia gerti visą šaltąjį periodą. Skaudu girdėti, kad jūs irgi vargstat, kaip mes praeitais metais. todėl ir įkišau čia savo trigrašį. Gal kažkuo pravers. Sėkmės jums.
Dabar esu pasimetusi Mes nesam buvę pas pulmonologą ir vaistų negeriam tik inchaliuojames, kodėl mūsų niekas nesiunčia pas tokį?.. Rytoj gal pati nueisiu pas šeimos gyd.pasikalbėti.. Ačiū Tau gitapita
QUOTE(Minutėlė @ 2015 11 12, 19:30)
Labas Mes antradienį atvažiavom tai sakyčiau labai mažai