Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(kristilav @ 2015 08 15, 09:25)
Pagal taisykles lovu negalima stumti.

Visad stumiu... kai bus salygos man paguldyt maza vaika be baimes, kad iskris, tada nestumsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2015 08 15, 08:25)
Pagal taisykles lovu negalima stumti.

Manau tada turetu sanatorija pasirupinti tokiom lovom su apsaugom nes pvz mano 2,7 m dukryte jau lovytei nemiega bet nuo tokios lovos be apsaugos isgriuna Buvom susistume nieks nei zodzio nepasake
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 08 15, 23:25)
Visad stumiu... kai bus salygos man paguldyt maza vaika be baimes,  kad iskris, tada nestumsiu smile.gif

O as ejau pries kelis metus pas pavaduotoja kad leistu sustumti,nes ir taisyklese buvo parasyta kad negalima ir sesutes neleido del to kad gadinoma grindu danga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 15 rugpjūčio 2015 - 22:09
Man leido sustumt atvaziavimo diena budejusi sesute. o daugiau... kas ten mato? valytojai nusispjut o kas dar i kambari eis?
Atsakyti
Taisykles draudzia baldus stumdyti, bet kam reikia tas stumdo ir nieko uz tai is sanatorijos neisvare.
Atsakyti
Man del.baldu stumdymo buvo padakyta,kad jai atstumsim atgal prasom,cia daugiau paaugliams tos taisykles,kaip ir viena is ju nesimaudyti juroje 😉
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nuo vakar mes jau cia smile.gif
Kambari emem paprasta, tai pirmas vaizdas ui..bet as ne princese ant zirnio, apsipratom smile.gif puse palangos bobuliu turbut panasius nuomoja biggrin.gif

Lovas leido susistumti, nes papildomai praktiskai ner vietos...emem saldytuvuka - maziukas, kompaktiskas, daug vietos neuzima smile.gif

Proceduru tvarkarasti gavom idealu! prasideda 9.30, o paskutine procedura 13 val, tada pietus 13.30 ir laisvi kaip pauksciai likusia diena smile.gif

Lauke vaiku zaidimu aikstele yra biblioteka, jau vakar pries miega skaitem pasaka smile.gif

Maistas pakolkas geras, galima kasdien pasirinti, ka valgysi, tai tikrai liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 08 12, 22:19)
Visada yra kažkas aukščiau gydytojo, atostogos ar ne, kreipkitės rytoj pat. Yra vaikų skyriaus vedėja, dar kas nors, galų gale pasakykit gyd., kad kalbėjote su ligonių kasomis, jei reikės, ir su ministerija pašnekėsit. Nežinau, nesuprantamos man tokios istorijos, aš niekada neprašau, o pranešu, kad mes tada ir tada vyksime į sanatoriją, reikalingi siuntimai ten ir ten, ir tvarkomės, ką ir kaip reikia be jokių mykimų ir aiškinimų, viskas visada ok.

auksciau gydytojo yra tik direktore smile.gif kuri atostogauja. Mes prisirase mazam seimos centre, kuriame yra viena vaiku gydyt, dvi suaugusiu, stomotologe ir dvi registratores smile.gif nera nei kur nei kam toliau skambinti smile.gif man irgi buvo nesuprantamos tokios istorijos, nes visada irgi pranesdavau kad reikia siuntimo, tiek pernai tiek uzpernai viskas buvo ok, sakydavau eisim darysim vaziuosim i sanatorija. Niekad neprasiau leidimo, sakiau kad reikia siuntimo ir viskas. Ir kai viska susitvarkiau, man pasake, kad nebera lesu doh.gif bet nieko, as jau apsiraminau, zinau, kad gausim, penktad einu pasiimti dokumentu (tikuosi) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

zirnis_ne_pupa, raset kad emet saldytuvuka, is kur emet? galima issinuomoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirnis_ne_pupa @ 2015 08 19, 07:49)

Proceduru tvarkarasti gavom idealu! prasideda 9.30, o paskutine procedura 13 val, tada pietus 13.30 ir laisvi kaip pauksciai likusia diena smile.gif

Tai jums tikrai labai labai pasisekė biggrin.gif Gal kad sumažėjo žmonių. Mes nuo 9 val. baigiam tik 16 val. paskutinę, girdėjau toje paskutinėje, kad naujai atvykusius užrašė 17:20...
Procedūrų turim nedaug, tarpai dideli, bet per juos nei į parduotuves nespėsi suvaikščiot, nei dar kažkur, tai išeinam geriausiu atveju pusę penkių, o po poros valandų jau vakarienė... Seniau irgi visuomet iki pietų, na, vėliausiai iki 14 val. baigdavom viską.
Atsakyti
Saldytuva uzsisakem kasoje, kur reikia susimoketi uz papildomas paslaugas wink.gif Para 1 euras wink.gif

O tarpai tarp proceduru irgi labai minimalus, tikrai nuskilo mum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirnis_ne_pupa @ 2015 08 19, 17:26)
Saldytuva uzsisakem kasoje, kur reikia susimoketi uz papildomas paslaugas wink.gif Para 1 euras wink.gif

O tarpai tarp proceduru irgi labai minimalus, tikrai nuskilo mum  thumbup.gif

o cia tik siemet tokios naujoves? rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi pačiam vaikščioti ir uzsirasineti į procedūras nebereikia, viską atlieka tam skirtas darbuotojas, buvau nusiteikusi blogiausiam- sakau du vaikai,tikrai nepriderins,kad daugmaž vienu metu prasidėtų ir pasibaigtų. Bet viskas kuo puikiausiai, startas 9h, o finišas 13:30, tada pietūs ir laisvė.....B-)
Atsakyti