Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Zirzė @ 2015 08 12, 16:18)
siaubas kaip jums pavydziu unsure.gif musu visi planai sugriuvo. dabar gydytoja jau teisinasi tuom, kad kadangi iseikvotos lesos, reikia direktores sutikimo, o direktore grys tik kitos sav vidury is atostogu. 21d paaiskes kokia musu situacija doh.gif

Visada yra kažkas aukščiau gydytojo, atostogos ar ne, kreipkitės rytoj pat. Yra vaikų skyriaus vedėja, dar kas nors, galų gale pasakykit gyd., kad kalbėjote su ligonių kasomis, jei reikės, ir su ministerija pašnekėsit. Nežinau, nesuprantamos man tokios istorijos, aš niekada neprašau, o pranešu, kad mes tada ir tada vyksime į sanatoriją, reikalingi siuntimai ten ir ten, ir tvarkomės, ką ir kaip reikia be jokių mykimų ir aiškinimų, viskas visada ok.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 08 12, 22:19)
Visada yra kažkas aukščiau gydytojo, atostogos ar ne, kreipkitės rytoj pat. Yra vaikų skyriaus vedėja, dar kas nors, galų gale pasakykit gyd., kad kalbėjote su ligonių kasomis, jei reikės, ir su ministerija pašnekėsit. Nežinau, nesuprantamos man tokios istorijos, aš niekada neprašau, o pranešu, kad mes tada ir tada vyksime į sanatoriją, reikalingi siuntimai ten ir ten, ir tvarkomės, ką ir kaip reikia be jokių mykimų ir aiškinimų, viskas visada ok.

Pritariu!!!!! Nenuleiskit ranku ir eikit pas pavaduojanti direktoriu.
Atsakyti
Aišku jei priklauso eikyte ,skambinti galite.BET patikrins ,nuspres .Matau esate iš sostines gal galima dienos sanatorija "Pūšino kelias".Koks skirtumas kur ,svarbu vaikas gaus proceduras. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kambariu rinktis nesiule,padkyre ir tiek, nu ner baisi ta vonia, nesiskundziam. Maistas irgi kolkas patinka.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2015 08 14, 01:41)
Kambariu rinktis nesiule,padkyre ir tiek, nu ner baisi ta vonia, nesiskundziam. Maistas irgi kolkas patinka.

na tikiuosi ir mums papuls ne blogiausias is nerenovuotu kambariu smile.gif Tik kai skambinaus patvirtint, kad viskas gerai su LK apmokejimu ir pasiteiravau ar tikrai viskas ok del antro vaiko atsivezimo, sake, kad yra nesklandumu del pristatomu lovu - jos visos uzimtos doh.gif duos tik tada, kai atsilaisvins....tai teks jauciu veztis pripuciama ciuzini, arba susistumsim dvi viengules ir miegosim visi 3 smile.gif
Atsakyti
Mes 2 kartus per visa buvimo sanatorijoje laika praseme pristatoma lova skirtingu metu, problemu nebuvo, sumokejau pinigus ir kita diena turejome lova. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2015 08 14, 17:45)
Mes 2 kartus per visa buvimo sanatorijoje laika praseme pristatoma lova skirtingu metu, problemu nebuvo, sumokejau pinigus ir kita diena turejome lova. 4u.gif

na tai as irgi mokeciau uz ta lova, bet dabar reikes uz nakvyne vistiek moket, o lovos negausim, kol neatsilaisvins..
Atsakyti
QUOTE(zirnis_ne_pupa @ 2015 08 14, 16:36)
na tai as irgi mokeciau uz ta lova, bet dabar reikes uz nakvyne vistiek moket, o lovos negausim, kol neatsilaisvins..

Kazkaip nesitiki kad toks lovu trukumas. Zmoniu sanatorijoje turbut jau mazeja,sprendziant pagal tai , kiek laisvu vietu rodo. Gausite, manau, lova, nepergyvenkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 14 rugpjūčio 2015 - 16:51
QUOTE(klaudi @ 2015 08 14, 17:45)
Kazkaip nesitiki kad toks lovu trukumas. Zmoniu sanatorijoje turbut jau mazeja,sprendziant pagal tai , kiek laisvu vietu  rodo.  Gausite, manau, lova, nepergyvenkite 4u.gif

Tikrai trūkumas, nes pilna žmonių su antrom pusėm, tėvais ir pan. Bet aš pati su dviem vaikais puikiausiai ismiegu susistumus dvi lovas ir net neemiau, kad negriozdinti kambario kai po kelių parų atsirado laisva... Manau po savaitgalio sumažės žmonių, bent praeitą sav taip buvo smile.gif
Atsakyti
Ta spats ir pasmus. Pradzioj vebuvo laisvu lovu, paskui aju ir nebeemiau. Bagazinej visada turiu pripuciam aciuzini, viskas ok, issimiegu gerai. as ant ciuzinio, vaikai - lovose.
Atsakyti
tai as dabar jau irgi linkstu link tos minties, kad miegosim susistume lovas, o jei ka ir ciuzini pripuciama turiu smile.gif geriau vietos siek tiek daugiau bus smile.gif

zodziu - lovu trukumas, o kazin kaip su nuomojamais saldytuvais situacija, nes sito noreciau, mano mazoji pienuko daug isgeria, noretus savam kambary turet, o ne lakstyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirnis_ne_pupa @ 2015 08 15, 08:14)
tai as dabar jau irgi linkstu link tos minties, kad miegosim susistume lovas, o jei ka ir ciuzini pripuciama turiu smile.gif geriau vietos siek tiek daugiau bus smile.gif

zodziu - lovu trukumas, o kazin kaip su nuomojamais saldytuvais situacija, nes sito noreciau, mano mazoji pienuko daug isgeria, noretus savam kambary turet, o ne lakstyt smile.gif
Pagal taisykles lovu negalima stumti.
Atsakyti