QUOTE(ingulite @ 2015 06 25, 17:32)
Kokiu numeriu pavyko prisiskambinti ? As stebiosi kaip man paciai prisiskambinti is sntro karto Dabar reikia sese uzregistruoti, ji dirba ryta ten pats darbas ir negsli pati skambinti
šituo 8 460 41236
QUOTE(gesa @ 2015 06 25, 18:58)
Aš parašiau el.laišką, po kelių valandų paskambino, paklausė ar mums tinka 17 diena (prašiau bet kada nuo 12 liepos) ir viskas
Važiuos dukra 11 metų. Gal kas galit papasakot kaip vyresnieji ten gyvena? Ar jiems skirtas konkretus korpusas, ar tam tikri aukštai? Kokie ten kambariai? Žodžiu, domina viskas apie vyresnių vaikų gyvenimą, laisvalaikį (jei toks organizuojamas) ir kt. Gal kokių perspėjimų ar patarimų kas turi.
what?
el laišką? kokiu meilu? ***** nu bet sldkjlfjhwoedgq. kodėl niekas nesako, kad ir taip galima... aš net klausiau, o jei atvažiuot į vietą ir rezervuotis vietą po trijų savaičių? sakė ne, tik telefonu, tik skambint.
Papildyta:
vat:
Laba diena,
pagal Palangos vaikų reabilitacijos sanatorijos "Palangos gintaras" patvirtintas laisvų vietų rezervacijos taisykles,
vietos rezervuojamos TIK telefonais 8 - 460 - 40102 ir 8 - 460 - 41236, kadangi telefonai susieti su kompiuterine rezervacijos sistema.
Vietos rezervuojamos ne anksčiau, kaip 21 diena iki atvykimo.
Dėl labai labai didelio skambinančių interesantų skaičiaus, galimas sistemos užimtumas.
Labai atsiprašome ir labai prašome Jūsų kantrybės.
Pagarbiai, Žilvinas Malinauskas
Rinkodaros tarnybos vadovas
8 655 055 28
P.S.
Kiekvieną dieną laisvų vietų skaičius skelbiamas sanatorijos tinklalapyje www.palangosgintaras.lt