Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Minutėlė @ 2015 08 04, 15:32)
Na jeigu sąžiningai važiuojate tai nėra ko bijoti. Nes, kaip žinome, kai kurie susiveikia kelialapius vasarai pailsėti. O kam reikia kelialapių ir nebeturi TLK lėšų. Gal ir gerą tvarką įvestu. Daugiau sergančių gautų sanatorinį gydymą.

Mano žiniomis sanatorijoje tikrai šiuo metu yra vietų pakankamai, galima vykti į sanatoriją kad ir rytdienai, tad sanatorija tikrai neperžiūri ar pagrįstai vaikas siunčiamas, nes neturi pilnai duomenų apie vaiko ligą, jie tik peržiūri patį siuntimą, jei pagal jame esančius duomenis vaikui priklauso aukštesnio lygio reabilitacinis gydymas, tai jį ir koreguoja, o į žemesnio lygio tikrai nekeičia.
Atsakyti
QUOTE(Mistika 2 @ 2015 08 04, 16:18)
Mano žiniomis sanatorijoje tikrai šiuo metu yra vietų pakankamai, galima vykti į sanatoriją kad ir rytdienai, tad sanatorija tikrai neperžiūri ar pagrįstai vaikas siunčiamas, nes neturi pilnai duomenų apie vaiko ligą, jie tik peržiūri patį siuntimą, jei pagal jame esančius duomenis vaikui priklauso aukštesnio lygio reabilitacinis gydymas, tai jį ir koreguoja, o į žemesnio lygio tikrai nekeičia.

Idomu kodel siemet tokios problemos kyla Kaune. Gydytoja toks jausmas patepimo laukia, ligoniu kasos bando mane itikint kad nevaziuotume. O jei vaziuosim tai tik ne i Palanga.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 08 04, 17:28)
Idomu kodel siemet tokios problemos kyla Kaune. Gydytoja toks jausmas patepimo laukia, ligoniu kasos bando mane itikint kad nevaziuotume. O jei vaziuosim tai tik ne i Palanga.

O kurioje čia poliklinikoje? Mes tai po BA paūmėjimo praejome pirmine reabilitacija ir laukiam atsakymo iš ligonių kasų ar gausime kelialapį, ryt kaip ir turėtų paaiškėti. Tai jei viskas gerai bus, tai 8 dieną esam rezervave vietą. Tik su ta rezervacija įdomiai man, vos ne pirmą vaiko savaitę reikia apsiskaiciuoti kiek maždaug sirgsi, kiek laiko reabilitacija lankysi ir kada maždaug vaziuosi, jei gausi kelialapį, kad vietą turėti, va šito tai nesuvokiu.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 08 04, 18:28)

Gal kazkoks ,,susimokymas pries palanga''. Kazkaip keistai veitu siemet yra palangoj vasaros metu. O ir kodel turetu ligoniu kasos aiskinti ,,kur vaziuoti''. Susirandu profili ligos atitinkanti ir maunu ten, kur noriu. Tikria, idomu , kuri cia poliklinika . O kodel taip siekia, kad isvis nevaziuotumete. g.gif absurdas
Atsakyti
kad lgoniu kasos tikrina tas tiesa,musu korteles poliklinikoj nera,paimta perziurai.niekada nepagalvojau apie tai.ir kita medalio puse,kaip ja gali imt be mano sutikimo ten mano vaiko ligos,gal as nenoriu,kad visi jas vartytu.kazkaip nesmagu.
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet vis gi ar reikia turėti baltą patalynę ar duoda? Gulim ligoninėj su bronchopneumonijom ir planuojam važiuoti nuo 9 d.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2015 08 05, 10:26)
Gal ir kvailas klausimas, bet vis gi ar reikia turėti baltą patalynę ar duoda? Gulim ligoninėj su bronchopneumonijom ir planuojam važiuoti nuo 9 d.

Patalynę duoda, bent jau renovuotame kambary tai tikrai, bet manau ir kituose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2015 08 05, 13:00)
Patalynę duoda, bent jau renovuotame kambary tai tikrai, bet manau ir kituose mirksiukas.gif

Tikrai duoda nepriklausomai nuo kambario tipo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikuza @ 2015 08 05, 10:11)
kad lgoniu kasos tikrina tas tiesa,musu korteles poliklinikoj nera,paimta perziurai.niekada nepagalvojau apie tai.ir kita medalio puse,kaip ja gali imt be mano sutikimo ten mano vaiko ligos,gal as nenoriu,kad visi jas vartytu.kazkaip nesmagu.

Sveikatos apsaugos ministro 2001-02-01 įsakymu Nr. 65 "Dėl informacijos apie pacientą valstybės institucijoms ir kitoms įstaigoms teikimo tvarkos patvirtinimo" nustatyta, kad medicininę dokumentaciją turi teisę paimti tikrinimui institucijos, kontroliuojančios sveikatos priežiūros paslaugas.
Atsakyti
Bet tai kiek daug dabar laisvu vietu, grazu ziuret biggrin.gif visa vasara iki tol tik skaiciukus "0" buvo galima matyt, o dabar "45" thumbup.gif

Na tikiuosi kai vaziuosim jau nebebus taip pilna (18 d isvaziuojam), ramiau bus smile.gif
Atsakyti
Proceduru gavom ryskiai maziau nei pernai, grieztai pagal sarasa, net suslogavus, paraudus gerklei ir prasidejus ba priepuoliams tegavome tableciu, nors pvz sildomasis purvas butu tikrai palengvines situacija naturaliai.
Vakarines proceduru valandos neleido atsikvepti visa diena. Net iki parduotuves iseidavom tik po vakarienes, apie jura tik pasvajot- nueini per puse val, pabuni, apsisuki ir grizti, nes vel procedura, tada pienas, tada procedura, tada vakariene... Vaikai liko be pietu miego, nes jo tiesiog niekur negalejai iterpti.
Atsakyti
ale rimtai kas čia atsitiko, kad tiek laisvų vietų 105 blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2015 08 07, 13:26)
ale rimtai kas čia atsitiko, kad tiek laisvų vietų 105  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gal saziningiau pradejo zymeti?
Atsakyti