labas rytas.
lapukus tikrai klijuoja, sestadieni maciau bent 4.
mes su vyru apsikeitem, atvaziavo penktadieni, as vakar isvaziavau, bet palikau jau kosejanti vaika. tai sianakt jau visa nakti prakosejo, snargliai bega sake, eis tuoj pas gyd.
siaip tai sanatorija vertinu gerai, jei ne nerenovuoti kambariai
)
proceduros gerai, personalas gerai, maistas nuo so/so. jau kai turejom galimybe rinktis, buvo geriau. bet ir tai, pvz megsta ir virtinukus, ir plova. gauna virtinukus, o salia valgo plova, tai nori plovo
del sriubu turiu atskira skunda - mums paskutines turbut 5 dienas buvo vien pieniskos arba saldzios. o per visa sale ne pienisku rast - deficitas.
tikiuosi pasveiks greit mano bernas
orai irgi ne baisiai faini
man kambaryje truko mazutes lempos, kokios nors naktines ar ko. tai jei kuri planuojat dirbt/skaityt/tvarkyt kai jau vaikas uzmiega, tai pasiimkit savo.
vaidute2006 - man rodos jus buvot is musu auksto, 2 korp, 4 a
su dviem blondinukais?
issveikot?
is proceduru - jam bronchitas, dar nepatvirtinta BA, nors jau to link krypsta. turejo mankstas (nemegsta grupiniu visiskai), magneta (uzmigdavo iskart po jo), lazeris nosiai, masazai (nepatiko jam, nenorejo duotis, verke. bet ir siaip nemegsta, kai ji liecia kas nors be tevu) ir drusku kambarys (kuri labai megsta, vilniuj einam mokamai i vichy)
Jei negali pakeisti situacijos, keisk požiūrį į ją