Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(onemoretime @ 2015 07 26, 21:00)
Pernai nutempinejo mašinas nuo tos geltonos linijos, baisu buvo žiūrėti kaip viena su uztrauktu rankiniu tempė, nenoreciau, kad taip mano laužytų..  Kaip šiemet nzn, aktualu ir man parkavimas.

Hm...nenorciau ir as taip... bet tai pvz deda kas vakara ant kitoj gatves pusej stovinciu auto pranesimus apie bauda, o tu kur prie geltonos linijos stovi neliecia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 07 26, 22:47)
Hm...nenorciau ir as taip... bet tai pvz deda kas vakara ant kitoj gatves pusej stovinciu auto pranesimus apie bauda, o tu kur prie geltonos linijos stovi neliecia.. g.gif

Ir dar ziurejau, kad ten vos ne istisai geltona linija... tai visu auto nenutemps gi.. gal pernai tempw tas, kurios uzstate nuvaziavima neigaliuju. :/
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 07 27, 08:52)
Ir dar ziurejau,  kad ten vos ne istisai geltona linija... tai visu auto nenutemps gi.. gal pernai tempw tas,  kurios uzstate nuvaziavima neigaliuju. :/

Gal jus ir teisi, pati faktą uzfiksavau, kad nuo įėjimo ir visas į kairę pusę, o ar yra nuvažiavimai ten kokie nepasakysiu, nepamenu.
Atsakyti
labas rytas.

lapukus tikrai klijuoja, sestadieni maciau bent 4.
mes su vyru apsikeitem, atvaziavo penktadieni, as vakar isvaziavau, bet palikau jau kosejanti vaika. tai sianakt jau visa nakti prakosejo, snargliai bega sake, eis tuoj pas gyd.

siaip tai sanatorija vertinu gerai, jei ne nerenovuoti kambariai smile.gif)
proceduros gerai, personalas gerai, maistas nuo so/so. jau kai turejom galimybe rinktis, buvo geriau. bet ir tai, pvz megsta ir virtinukus, ir plova. gauna virtinukus, o salia valgo plova, tai nori plovo biggrin.gif
del sriubu turiu atskira skunda - mums paskutines turbut 5 dienas buvo vien pieniskos arba saldzios. o per visa sale ne pienisku rast - deficitas.

tikiuosi pasveiks greit mano bernas sad.gif orai irgi ne baisiai faini smile.gif
man kambaryje truko mazutes lempos, kokios nors naktines ar ko. tai jei kuri planuojat dirbt/skaityt/tvarkyt kai jau vaikas uzmiega, tai pasiimkit savo.

vaidute2006 - man rodos jus buvot is musu auksto, 2 korp, 4 a smile.gif su dviem blondinukais?
issveikot?

is proceduru - jam bronchitas, dar nepatvirtinta BA, nors jau to link krypsta. turejo mankstas (nemegsta grupiniu visiskai), magneta (uzmigdavo iskart po jo), lazeris nosiai, masazai (nepatiko jam, nenorejo duotis, verke. bet ir siaip nemegsta, kai ji liecia kas nors be tevu) ir drusku kambarys (kuri labai megsta, vilniuj einam mokamai i vichy)
Atsakyti
QUOTE(zalia-raudona @ 2015 07 27, 09:20)
labas rytas.

Turit galvoj, sanatorijos pusej prie geltonis linijos?
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 07 27, 10:03)
Turit galvoj,  sanatorijos pusej prie geltonis linijos?

sanatorijos pusej, bet ne prie geltonos linijos, i pabaiga gatves arciau mokamo parkingo
Atsakyti
Idomiai.. kad ten ner uz ka klijuot.. nebentirgi uzstato ivaziavima.. nu zodziu, turim dar tris dienas, gal nenuvarys auto smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denyxe: 27 liepos 2015 - 09:19
[quote=zalia-raudona,2015 07 27, 08:20]
labas rytas.

mes su vyru apsikeitem, atvaziavo penktadieni, as vakar isvaziavau, bet palikau jau kosejanti vaika. tai sianakt jau visa nakti prakosejo, snargliai bega sake, eis tuoj pas gyd.

siaip tai sanatorija vertinu gerai, jei ne nerenovuoti kambariai smile.gif)
proceduros gerai, personalas gerai, maistas nuo so/so. jau kai turejom galimybe rinktis, buvo geriau. bet ir tai, pvz megsta ir virtinukus, ir plova. gauna virtinukus, o salia valgo plova, tai nori plovo biggrin.gif
del sriubu turiu atskira skunda - mums paskutines turbut 5 dienas buvo vien pieniskos arba saldzios. o per visa sale ne pienisku rast - deficitas.

tikiuosi pasveiks greit mano bernas sad.gif orai irgi ne baisiai faini smile.gif
man kambaryje truko mazutes lempos, kokios nors naktines ar ko. tai jei kuri planuojat dirbt/skaityt/tvarkyt kai jau vaikas uzmiega, tai pasiimkit savo.

vaidute2006 - man rodos jus buvot is musu auksto, 2 korp, 4 a smile.gif su dviem blondinukais?
issveikot?

Sveiki, taip mes iš antro korpuso 4 aukšto :-) ačiū, jau daug geriau, dar kažkiek yra slogytė, lauksim savaitgalio ir gal jau vyksim atgal :-) vaikai labai nori sugrįžti, o ir dar 10 lovadienių likę,tikrai daug.
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 07 26, 17:18)
Su parkavimu tai cia absurdas kazkoks.. o baudzia prie sanatorijos pastacius prie geltonos linijos?? Nes ten pilna masinu amzinai,  bet lapuku jokiu nesu macius..

Baudzia, pastoviai raudoni baudu lapukai suklijuoti, kalbu apie Zemynos gatve ten kur geltona linija uzbrezta.
Laisvu vietu kartais buna prie botanikos sodo Vytauto gatveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 27 liepos 2015 - 09:45
Na su parkavimu kazka jiems reiketu pagalvoti. Tikra beda jei reikia palikti masina, nes nera vietu. Didele sanatorija, o parkuoti masinos nera kur.
Atsakyti
Kokiu metu daugiau šansų automobilį priparkuot nemokamai?
Atsakyti
Tos, kurios esate dabar, arba neseniai grįžote, gal galite papasakoti, kaip šiuo metu vyksta procedūros? Rašoma, kad jos vyksta iki vakaro, tai kaip jas išdėsto, man įdomu? Kas valandą-dvi? Nes ir taip reikėdavo laukti tarpus ir po pusvalandį, ir ilgiau kartais, pavalgę pietus turėdavom dar kokią vieną ar dvi, kaip kada, ir tai prailgdavo tie laukimo tarpai. O kiekio procedūrų ir trukmės juk nepadidini, tai ką reiškia tas "iki vakaro"? g.gif Pasidalinkit, prašau, kaip dabar kas vyksta...
Atsakyti