Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(vaidute2006 @ 2015 07 23, 22:43)
Ačiū 4u.gif jei grįšim po ligos,kažkaip pribijau sporto,sušyla ten,po to išėjus skersvėjų būna.

Tereikia tinkamai aprengti vaiką... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2015 07 23, 20:44)
Kokios ir kodel?

Mes atsisakeme kontrastines koju vonios. Vaikas pradėjo ciaudeti, bijojau kad neisisirgtu. Gyd. nenorejo atideti kuriam laikui ( o gal ir negalėjo) tai ir atsisakeme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 24 liepos 2015 - 08:17
Niu zinokit tikrai buvo spintelej ir puodelis ir lekste, saukstelis. Puodu nebuvo aisku, bet siti isvardinti indai buvo visus kartus kiek teko buti renovuotam kambary antram korpuse.
Atsakyti
Gal galima indus (lekstute, puoduka, irankius) pas slaugytoja paprasyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 24 liepos 2015 - 09:55
Aš skambinau kelis kartus. Iš kart atsiliepė. Iš pradžių nebuvo tinkamos datos, o vėliau atsirado. Valio.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2015 07 24, 09:53)

Duos neduos, verta atsivezti savo indus ir irankius. Jei atsinesit maista is valgyklos tai kazkaip valgyt reikes. Kavai puodeli, jogurtukui sauksteli ir pan.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2015 07 24, 10:53)

Man tai kažkaip keisti tokie norai, čia juk ne 5 žvaigždučių viešbutis, neaprūpins sanatorija dar ir indais... g.gif Mes vežamės viską, ko reikia. Beje, ir be mašinos ir kelias labai tolimas. Ir lėkštę, ir puodelį ir įrankius, ir visa kita smile.gif

Aš kai prisiskambinau (daviau dvi dienas po pusvalandį nesustodama doh.gif ), tai negalėjau patikėti, kad ne tik prisiskambinau, bet ir vietą gavau thumbup.gif
Atsakyti
O jei pirmadienį ryte atvažiuoji ,tai pietus jau vaikas gaus?
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2015 07 26, 12:55)
O jei pirmadienį ryte atvažiuoji ,tai pietus jau vaikas gaus?

Gaus
Atsakyti
Su parkavimu tai cia absurdas kazkoks.. o baudzia prie sanatorijos pastacius prie geltonos linijos?? Nes ten pilna masinu amzinai, bet lapuku jokiu nesu macius..
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 07 26, 17:18)
Su parkavimu tai cia absurdas kazkoks.. o baudzia prie sanatorijos pastacius prie geltonos linijos?? Nes ten pilna masinu amzinai,  bet lapuku jokiu nesu macius..

Manau kad nebaudzia as taip isivaizduoju kad ta geltona linija sanatorija uzsibraize tam kad zmonem butu patogu daiktus issikrauti
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2015 07 26, 18:31)
Manau kad nebaudzia as taip isivaizduoju kad ta geltona linija sanatorija uzsibraize tam kad zmonem butu patogu daiktus issikrauti

Pernai nutempinejo mašinas nuo tos geltonos linijos, baisu buvo žiūrėti kaip viena su uztrauktu rankiniu tempė, nenoreciau, kad taip mano laužytų.. Kaip šiemet nzn, aktualu ir man parkavimas.
Atsakyti