Sveikos, ar buna kambary indai: lekste, stikline, ar reikia savo tureti?
QUOTE(bevardė @ 2015 07 03, 12:37)
O kokia situacija su Tymais šiuo metu sanatorijoje?
Nebesigirdejo daugiau.
Drebėjau ir aš dėl jų, maniškis neskiepytas irgi.
Man irgi viskas patiko sanatorijoje. Vaikai maudėsi jūroje kasdien, nors aš sėdėdavau su striuke :-)
Ir tik grįžom - iškart BA paūmėjimas:'(
O vasarą jam iš vis nebūdavo....
Jūs gal ruošiatės į sanatoriją?
QUOTE(klaudi @ 2015 07 05, 06:17)
Kambaryje indu nebuna
QUOTE(kristinuv @ 2015 07 05, 09:22)
Nebesigirdejo daugiau.
Man irgi viskas patiko sanatorijoje. Vaikai maudėsi jūroje kasdien, nors aš sėdėdavau su striuke :-)
Idomu ,jei nebudavo vasara ,tai idomus dalykas ,kaip į sanatorija patekot.
Jug priklauso po paūmejimo
QUOTE(jolantamed @ 2015 07 05, 21:28)
Idomu ,jei nebudavo vasara ,tai idomus dalykas ,kaip į sanatorija patekot.
Mes buvom po pavasarinio paūmėjimo. Po vasarinio, tai kaip suprantu tik rudeniop patektume...
QUOTE(kristinuv @ 2015 07 05, 09:22)
Labai normalu, kad paūmėjo. Nes sanatorijoj su BA viskas yra "sujudinama", suaktyvinama, skatinama valytis...
Mano mažiukui po pirmo apsilankymo druskų kambaryje viską paleido, net temperatūra buvo pakilus, atsirado iš karto drėgnas kosulys.
Labai tikiuosi ir visiems linkiu, kad ateityje būtume sveikesni
QUOTE(klaudi @ 2015 07 05, 06:17)
Nera indu kambaryje. siulau savo ir pakabu atsivezti ir sluosciu tureti (sluota su semtuveliu yra) as ir kilimeli esu atsivezusi prie duso pasitiesti.
Kas esate sanatorijoje, ka veikiate tokiu oru kaip siandien?
Laba diena,
pirma karta ruosiames i sanatorija. Turiu klausima, kai vaikas guli ligoninej, kokio atsakymo is ligoniu kasu reikia ir kaip ji gauti. Pirma karta ruosiames. Taip pat domina ar yra liftas jei vaika vezioti su vezimuku?
pirma karta ruosiames i sanatorija. Turiu klausima, kai vaikas guli ligoninej, kokio atsakymo is ligoniu kasu reikia ir kaip ji gauti. Pirma karta ruosiames. Taip pat domina ar yra liftas jei vaika vezioti su vezimuku?
QUOTE(milda.25 @ 2015 07 07, 11:15)
Laba diena,
Sakykit gydančiam gydytojui, kad norite į sanatoriją. Gydantis gydytojas sutvarko dokumentus sanatorijai. Kreipiasi į ligonių kasas. Gauna atsakymą, ar jums priklauso, kiek dienų priklauso.
Liftas yra visuose korpusuose.
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 07 07, 12:26)
Sakykit gydančiam gydytojui, kad norite į sanatoriją. Gydantis gydytojas sutvarko dokumentus sanatorijai. Kreipiasi į ligonių kasas. Gauna atsakymą, ar jums priklauso, kiek dienų priklauso.
Dekui uz atsakyma. O dabar dar klausimas. Ar vyrui pernakvoti galimybe yra? Arba net kuriam laikui kartu buti.
Papildyta:
Ir dar vienas klausimas. Ar saugu laikyti pinigus ir brangesnius daiktus? Be to ar sanatorijoje galima atsiskaityti kortele?
Sveikos
Man irgi aktualu, ar yra galimybe bent pora naktu pernakvoti vyrui? mes busime atskiram kambaryje. gal koki ciuzini pripuciama pasiimti, ir pernakvos ar grieztai kambaryje galima buti tik dviese su vaiku?
Man irgi aktualu, ar yra galimybe bent pora naktu pernakvoti vyrui? mes busime atskiram kambaryje. gal koki ciuzini pripuciama pasiimti, ir pernakvos ar grieztai kambaryje galima buti tik dviese su vaiku?
QUOTE(klaudi @ 2015 07 07, 13:33)
Sveikos
Pernakvoti gali uz ji susimokat 4 eurus su centais uz sulankstoma lova