grazu nesuprantu kodel man niekas nezydi
QUOTE(silvija72 @ 2015 07 18, 19:03)
grazu nesuprantu kodel man niekas nezydi
Kaip tai nežydi Ką tik mačiau dvi didžiules nuotraukas strepsių temoje
as cia apie sanpaulijas kalbu
QUOTE(silvija72 @ 2015 07 18, 20:10)
as cia apie sanpaulijas kalbu
O aš su pavydu žvelgiu į strepsių puokštes, nes pas mane pavieniai žiedai
Kartais tiesiog pagalvoju, kad sanpaulijos ir streptokarpai yra giminaičiai, bet matyt reikalaujantys skirtingų auginimo sąlygų. Ir kas tinka vieniems, nelabai kitiems
Todėl dažniausiai pas ką gerai jaučiasi sanpaulijos, blogai - strepsiai, ir atvirkščiai
Gal tik pas Dzūkę visi augalai gražiai atrodo
Važiavau į kapines tvarkos daryt, o grįžti reikėjo pro ,,Ermitažą"-tai kaip neišlipsi iš autobuso. Savo kaktusų mylimiausių nieko gero neradau, bet mamai 2 miniukus paskutinius prigriebiau. Žiedeliai mažulyčiai, tik 1 eur. cento dydžio, nuotraukoje atrodo žymiai didesni. Baltasis labai varganas, bet kažkuom panašus į ,,KOXAHA".
Ir dar...atsirado šeštoji įsibrovėlė mano namuose...nu, jau nežinau kaip Turbūt parsinešiau
Ir dar...atsirado šeštoji įsibrovėlė mano namuose...nu, jau nežinau kaip Turbūt parsinešiau
Neturiu patirties su mažais treileriukais, tad ateinu prašyti patarimo - mano mažasis Rob's Vanilla susikrovė pumpuriukus, bet kažko pradėjo vysti apatiniai lapeliai Riečiasi į apačią, ir darosi sugbebę... porą nuskyniau, bet žiūriu kad ir kiti tokie pavytę... gali būti, kad truputį per daug paliejau, bet dabar jau žemė lyg ir pradžiūvus. Pagalvojau, kad gal reiktų patręšti, bet dabar jau bijau laistyti, laukiu kol visai išdžius. Augaliukas va toks pirktas gegužės pabaigoj
dabartinės foto neturiu, bet bus gal trigubai didesnis, užsiaugino "uodegyčių". Gal dar jam žydėt per anksti, gal išskabyti pumpurus? Ar persodinti?
dabartinės foto neturiu, bet bus gal trigubai didesnis, užsiaugino "uodegyčių". Gal dar jam žydėt per anksti, gal išskabyti pumpurus? Ar persodinti?