Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

grazu wub.gif nesuprantu kodel man niekas nezydi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 07 18, 19:03)
grazu wub.gif nesuprantu kodel man niekas nezydi schmoll.gif

Kaip tai nežydi nono.gif Ką tik mačiau dvi didžiules nuotraukas strepsių temoje thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as cia apie sanpaulijas kalbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 07 18, 20:10)
as cia apie sanpaulijas kalbu blush2.gif

O aš su pavydu žvelgiu į strepsių puokštes, nes pas mane pavieniai žiedai blush2.gif
Kartais tiesiog pagalvoju, kad sanpaulijos ir streptokarpai yra giminaičiai, bet matyt reikalaujantys skirtingų auginimo sąlygų. Ir kas tinka vieniems, nelabai kitiems schmoll.gif
Todėl dažniausiai pas ką gerai jaučiasi sanpaulijos, blogai - strepsiai, ir atvirkščiai doh.gif
Gal tik pas Dzūkę visi augalai gražiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 19 liepos 2015 - 16:23
user posted image,user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 liepos 2015 - 00:30

atsiprasau,kaip man tie pavadinimai maisos cia RS Raznopioristaja Pticka blush2.gif salia viens kito stovi ah
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 20 liepos 2015 - 19:44
O gal kas turite tokios lapuką parduoti?:
Sanpaulija

Atsakyti
Važiavau į kapines tvarkos daryt, o grįžti reikėjo pro ,,Ermitažą"-tai kaip neišlipsi iš autobuso. Savo kaktusų mylimiausių nieko gero neradau, bet mamai 2 miniukus paskutinius prigriebiau. Žiedeliai mažulyčiai, tik 1 eur. cento dydžio, nuotraukoje atrodo žymiai didesni. Baltasis labai varganas, bet kažkuom panašus į ,,KOXAHA".

user posted image

user posted image

Ir dar...atsirado šeštoji įsibrovėlė mano namuose...nu, jau nežinau kaip g.gif Turbūt parsinešiau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Neturiu patirties su mažais treileriukais, tad ateinu prašyti patarimo - mano mažasis Rob's Vanilla susikrovė pumpuriukus, bet kažko pradėjo vysti apatiniai lapeliai g.gif Riečiasi į apačią, ir darosi sugbebę... porą nuskyniau, bet žiūriu kad ir kiti tokie pavytę... gali būti, kad truputį per daug paliejau, bet dabar jau žemė lyg ir pradžiūvus. Pagalvojau, kad gal reiktų patręšti, bet dabar jau bijau laistyti, laukiu kol visai išdžius. Augaliukas va toks pirktas gegužės pabaigoj
user posted image
dabartinės foto neturiu, bet bus gal trigubai didesnis, užsiaugino "uodegyčių". Gal dar jam žydėt per anksti, gal išskabyti pumpurus? Ar persodinti?
Atsakyti