Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Emila @ 2016 04 08, 23:02)
O...  g.gif Bet tai kaip čia dabar... Aš kaip ir nusiteikus ją įveikt šįkart - aš ją arba ji mane, taip sakant biggrin.gif Galvojau, vienas kitas patarimas čia ir psio, viskas einasi  mastau.gif

Jei rasit kokių patarimų - dalinkitės, prašau.
Nes aš irgi "niančinuosi" biggrin.gif Šiaip ne taip išperėjo vieną vaikiuką, kuris lyg jau ir auga auga, ir vėl sustoja... doh.gif Dabar pradėjo tas mikroskopinis vaikas šakotis mikroskopiniais pažastinukais, ale tiek jų, kad sunku ir nupasakot - vienas ant kito blink.gif Nufotkinsiu kada... Bet augimas vėl sustojo... Labai tikiuosi, kad nedaeis iki šito: Lituanika
Atsakyti
lai tik buna dar toks irnesakyk.gif bile tik zydetu wub.gif
Atsakyti
Man vaikuojasi neblogai, tik paskui toptelna ir susisuka, lapai gelsta, minkštėja,džiūsta, krenta. Buvau datraukus iki dviejų-trijų žiedstiebių žydėjimo, tai apatiniai žiedlapiai ruduodavo....žodžiu biggrin.gif Tik dėl sportinio sumetimo vis dar auginu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 11 balandžio 2016 - 14:19
pats pavasaris prasideda,o si tema apacioj unsure.gif

L Rover,kad ir pora ziedu,uztat dideli,ilgai zydi.

user posted image

Robs humty doo

user posted image
Atsakyti
Grožis thumbup.gif
Ypač L-Rover wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 15 balandžio 2016 - 10:17
tai l rover viena didele jau turiu lycna blush2.gif jei kas norit.prazysta anksti,be problemu,kraunas vel pumpurus.
Atsakyti
Turiu ir aš tuputį ziedų
user posted image
Atsakyti
Keletas žydinčių

user posted image]My Webpage[/URL]

Atsakyti
evora kur vardai? rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiliepkit ir pasirodykit, kas auginat sanpaulijas ant knato, kitaip sakant "ant fitilio".
Kol kas man aktualu ant jo pasodinti keletą miniukių, nes jos labiausiai kenčia nuo šeimininkės neatidumo ir kartais uzsausta, galiausiai tai atsiliepia jų gerai savijautai ir groziui.
Esmė ta, kad norėtusi šitą reikalą išspręsti estetiškai. Kol kas pabandymui keletą susodinau į maziausius vazonėlius ir įstačiau į vienkartines stiklines. Tačiau nesu labai patenkinta, nes vandens ten telpa pernelyg mazai, tad nauda kiek abejotina.
Ar auginat kas taip sanpaulijas?
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 15, 18:30)
evora kur vardai? rolleyes.gif

Pirma ir trečia be vardų-nekilmingos. Mėlynos tik būna labai įspūdingo dydžio žiedai. O trečioji sukrauna labai smulkučius žiedelius, bet kuo toliau jie žydi, tuo labiau didėja. Dar pasižymi ypač didele jų gausa.
Antroji-Inova Spectra The Green
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 04 15, 20:04)
Atsiliepkit ir pasirodykit, kas auginat sanpaulijas ant knato, kitaip sakant "ant fitilio".

Radau internete sita video, labai neblogai issprestas "knato" klausimas. Visai padoriai be to atrodo taip auginamos gelytes. Aisku, nesuprantancioms rusiskai gali buti nevisai aisku.
Video
Atsakyti