Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2016 03 30, 17:12)
Prisiruošiau ir aš prisidėt su žiedeliais  smile.gif

Nuotraukos kaip atvirukai wub.gif Tas paskutinis pyragėlis tai toks mielas smile.gif
Atsakyti
Dzūke, nuostabios nuotraukos wub.gif Žiedai vienas už kitą gražesni bigsmile.gif
Atsakyti
Gražus Vėlykinis kiaušinukas Vilniaus "Panoramoje" iš sanpaulijų wub.gif
user posted image

Visos primigę smile.gif
Atsakyti
OHO thumbup.gif Bet tai kiek sanpaulijų vazonėlių reikėjo doh.gif
O po to pagalvojau-po visam išmes visas turbūt g.gif
Atsakyti
Įspūdingas kiaušinis wub.gif
Ieškojau daugiau info apie šią dekoraciją, bet nieko neradau g.gif
Atsakyti
Jau turbūt kasmet bandau laimę šitam forume ieškodama Lituanikos vaikų ar lapų.
Kas turite - atsliepkite, labai laukčiau pasiūlymų į až!
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 04 07, 22:02)
Jau turbūt kasmet bandau laimę šitam forume ieškodama Lituanikos vaikų ar lapų.
Kas turite - atsliepkite, labai laukčiau pasiūlymų į až!

Ačiūūū Silvijai 4u.gif

Tuo pačiu klausimas - Silvija ir kiti, kas auginat/auginot Lituaniką. Kaip ją augint? Kazkada seniai esu ją turėjusi, bet visos sanpaulijos kaip sanpaulijos, o jai vis kazkas nepatikdavo, oziavosi, labai sunkiai augo, kol galiausiai per ziemą man ji uzsilenkė... Kiek ieškojau info, tai lyg supratau, kad ji norėtų truputį kitokio nei įprasta augint sanpaulijas substrato. Dabar jau net nepamenu kokio. Ar aš klystu? Kaip jums sekasi šitą uzsispyrėlę augint?
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 04 08, 21:03)
Kaip jums sekasi šitą uzsispyrėlę augint?

Nesiseka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 08, 21:43)

O... g.gif Bet tai kaip čia dabar... Aš kaip ir nusiteikus ją įveikt šįkart - aš ją arba ji mane, taip sakant biggrin.gif Galvojau, vienas kitas patarimas čia ir psio, viskas einasi mastau.gif
Atsakyti
Aciu, Silvijai! Iveikusios nemaza kelia sanpaulytes jau pas mane:
user posted image
user posted image

Pas mane nera palangiu, tai ikurdintos ant siaudinio krepsio (tiesa, veliau teko jas patraukti nuo saules) wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 04 08, 20:03)
Kaip jums sekasi šitą uzsispyrėlę augint?

Pritarsiu Dzūkei - nesiseka irnesakyk.gif Vaikus užsiauginti pavyko iš trečio karto - pirkdavau lapus, vienakart jau įšaknydytą. Sau pasilikau tris. Iš jų žydėjo tik viena du kartus. Abu kartus darbe. Ten šviesiau. Kiek pamenu iš aprašymų - mėgsta natūralų apšvietimą. Visos trys nusibaigė. Bet pasiryžus pradėti viską iš naujo (su Silvijos pagalba), nes žiedai labai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
maniske auga po lempom,letai,bet vis i prieki,esupasodinus i iprasta sanpauliju substrata,nezinau kaip bus unsure.gif perinimas labai sudetingas ir ilgas vyko,kazkaip reikia niancytis su ja matyt isskirtinai.
Papildyta:
lauruze tai palei langa koki suoliuka,ar staliuka joms padek,sauletoje Portugalijoje turetu jos augt,o ir mums parodysi,papasakosi kaip ten auga,manau merginoms bus idomu 4u.gif
Atsakyti