Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Ačiū labai abiems, labai padėjot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš mano augintų, tai EK - Сады Семирамиды turėjo didžiulius žiedus ir jie būdavo nusvirę. Labai graži veislė, tik gal spalva jums netiks.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2016 03 26, 23:05)
Iš mano augintų, tai EK - Сады Семирамиды turėjo didžiulius žiedus ir jie būdavo nusvirę.

Ačiū labai. Man ji idealiai tiktų, bet jos jau ko gero nebeįmanoma rasti g.gif

Už tai aš pati turiu LE-Flior vaikų, bet net nepagalvojau, kad tiktų lotuliukas.gif , o Pink Tulip žinau kas turi.

Su Šv. Velykom visas! Tvirtų ir spalvotų margučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 03 26, 20:30)
Turiu klausimą  4u.gif

Gal galit pametėti idėjų, kokios veislės atitiktų tokias savybes - silpni, ilgi, besivoliojantys žiedkočiai arba nuo svorio nulinkstantys žiedai, pilnavidurė rausva arba žydra  lotuliukas.gif Žodžiu, man reikia standarto, kurio žiedkočiai neaugtų į viršų, o būtų ilgi ir demonstratyviai linktų į šonus  doh.gif Tokie vieno žmogaus pageidavimai - na niekaip nesugalvoju kaip surasti, tie besivoliojantys žiedkočiai yra minusas ir tokių savybių paprastai aprašymuose nenurodo, slepia. Gal kas auginot ką nors panašaus  blush2.gif ?

dar "Cuzaja Zena"
user posted image
Atsakyti
Dar kelios išskleidė žiedus

Lietuvaitė
user posted image
Žalčių karalienė

"Saldžiai ružava" mirksiukas.gif Tik fentezy mažoka
user posted image
Ян-Торнадо
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 28 kovo 2016 - 19:29
evora, šaunu, kai solidaus amžiaus žmogus vis dar turi noro kuo nors rūpintis, geba praskaidrinti ne tik savo kasdienybę, bet ir kitus pradžiuginti bigsmile.gif

silvija72, angeliux1, Rimmuse, nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Kokių grožybių čia pas jus prisižiūrėjau...
Faina, kai daug vietos gėlytėms turit. O kur perkat sanpaulijas? Jau kuris laikas knisu internetą, ir radau tik vieną lietuvišką svetainę Sugardą, ir daug vietinės reikšmės rusiškų, su kuriom visai neaišku, ar jos siunčia gėlytes į ES.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 03 29, 23:35)
Kokių grožybių čia pas jus prisižiūrėjau...
Faina, kai daug vietos gėlytėms turit. O kur perkat sanpaulijas? Jau kuris laikas knisu internetą, ir radau tik vieną lietuvišką svetainę Sugardą, ir daug vietinės reikšmės rusiškų, su kuriom visai neaišku, ar jos siunčia gėlytes į ES.

Iš Rusijos nesiunčia. Dažnai perkam vienos iš kitų, nes dažniausiai prie lapo užauga ne vienas vaikas. O retai kuriai reikia 3-15 tos pačios veislės augalų mirksiukas.gif Kartais vyksta ir "mainų programos". Kiek pamenu, tai neseniai ir "Perku, parduodu, ... " temoje buvo pasiūlymų
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2016 03 27, 00:05)
Iš mano augintų, tai EK - Сады Семирамиды turėjo didžiulius žiedus ir jie būdavo nusvirę. Labai graži veislė, tik gal spalva jums netiks.

Nepaprastai graži wub.gif

Lauruže, gal parašykit ko ieškot, ir kažkas pasiūlys perteklių ar kokį lapuką?

Aš tai norėčiau va tokios: РС Аурелия
... tik maža turbūt vilties, kad kas turėtų? g.gif
Gaila, kad daugumos augintojų albumai nebeatsidaro, nebėra kur ir seilę pavarvinti... biggrin.gif
Gal kas turite Pittmano Jolly serijos ką nors pardavimui ar mainams?
Atsakyti
L Rover pirmas ziedelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 03 30, 11:27)

Gaila, kad daugumos augintojų albumai nebeatsidaro, nebėra kur ir seilę pavarvinti...  biggrin.gif 

tikrai fotki tai neveikia doh.gif gal kas naujus kur susikure,meskit cia,kad i kita tema su nauju albumu sarasu
Atsakyti
Prisiruošiau ir aš prisidėt su žiedeliais smile.gif
Skybird
user posted image

Sun Sizzle
user posted image

LE-Sašenka
user posted image
Atsakyti