Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

evora, man labai gražu tokie rinkinukai bigsmile.gif
Patinka,kai gėlės ant palangės ar interjere sukomponuojamos.

vera.vera, gražuolės wub.gif Primena žydinčias obelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.Kristina: 23 kovo 2016 - 18:48
Man tai ši labai į obels žiedą panaši. Parsivežiau iš parodos mamai. Dabar jau abi po didelį krūmą turime. Gaila tik, kad pavadinimas buvo visai ne šios sanpaulijos, tad liko ,,Obelėlė".

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Gražutės wub.gif Ir maniškės po truputį pumpuriuojasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 23, 22:04)
Man tai ši labai į obels žiedą panaši. Parsivežiau iš  parodos mamai. Dabar jau abi po didelį krūmą turime. Gaila tik, kad pavadinimas buvo visai ne šios sanpaulijos, tad liko ,,Obelėlė".

O įdomu, koks buvo pavadinimas? Aš turiu ЛЕ-Яблочко lapelių įsodintų, labai laukiu pasirodant - man ji labai graži, mėgstu žydinčias obelis wub.gif

Mano Взбитые Сливки jau su nemažais pumpurais - taip staigiai užsiaugino, kad net apstulbau paėmus laistyti blink.gif Skaičiau, kad labai sportuojanti rūšis (bet sportininkai irgi gražūs, kiek mačiau biggrin.gif )... tai taip dabar smalsu pamatyti, kokie bus žiedai mirksiukas.gif

O dėl evoros bandymų - tai aš įsisodinau tris Vanilla treilerio vaikučius į vieną vazoną, pakabinau bliūdelyje virtuvės lange smile.gif kol kas auga, aišku stengiuosi nepamiršti kur kas dažniau nei kitas palaistyti, nes žiūriu labai greitai išdžiūsta. Įtariu tik, kad reikės gal kažkaip juos paformuoti, kad negožtų viens kito, kai pradės šakotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 24 kovo 2016 - 09:14
Daili "Obelėlė" bigsmile.gif
Evora, jūsų mama irgi šių gėlyčių gerbėja?
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2016 03 24, 11:54)
Daili "Obelėlė"  bigsmile.gif
Evora, jūsų mama irgi šių gėlyčių gerbėja?

Taip, čia jos didžioji ištikimiausia meilė. Rudeny buvau priskaičiavusi 54 sanpaulytes. dabar jaučiu jau mažiau beturinti. Jai vis pasitaiko vieną kitą numarinti. Buvau net sakiusi, kad daugiau nebepirksiu, nes pastato tamsiam kambaryje 2 m. nuo lango ir dejuoja ,,Kažko jos man neauga, nežydi". O ir šiaip, kai visus galus gelia, tai nebepalaisto, lapelių nenuskabo, nužydėjusių nenurenka. Tai po tokių griežtų mano gąsdinimų smarkiai susiėmė, o ir aš atėjusi kiekvieną savaitę patikrinu.
Pas mamą daugiausia atsitiktinės-ermitažinės, maximinės ir iš privačių gėlių parduotuvėlių. Su pavadinimais-kilmingų labai nedaug. Bet, kai žydi, tai visas balkonas visą vasarą žieduos-tikras džiaugsmas žmogui, kuris nosies iš 2 kambarių buto neiškiša.
O ir man, su sese, nereik sukti galvą kokias gėles dovanoti. Vasarą buvo akcija-KAS NORITE SANPAULIJŲ. Dalino tas, kurių po 2-3 turėjo ar iš lapelių priaugino. Nu, tai buvo laimės draugėms ir kaimynėms.
Atsakyti
manuju ziedeliai

RS Strast

user posted image

Playful spectrum

user posted image

LE Tigra

user posted image

Rob's galiwinku treileriukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 03 24, 18:09)
manuju ziedeliai

Kiek daug žiedų wub.gif tiesiog jau vasara pakvipo.... sunglasses2.gif
Strast ypač šildančiai nuteikia smile.gif
Atsakyti
Vakar tik pumpuriukai buvo, šiandieną taip prasprogo žiedukas saulės gavęs thumbup.gif

user posted image

O šios žiedai labai ilgai laikosi ir žydi gausiai,ir dauginasi gerai,man ji labai thumbup.gif didelė tiesa yra,mėgėja būti riebi,žalia,kero skersmuo wow wub.gif

user posted image

P.s.atradimas man pačiai!Pradėjau lieti akvariumo (po valymo lieka daug) vandenėliu...oi tai patinka visa ta eko traša visoms gėlėms thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 25 kovo 2016 - 09:51
Turiu klausimą 4u.gif

Gal galit pametėti idėjų, kokios veislės atitiktų tokias savybes - silpni, ilgi, besivoliojantys žiedkočiai arba nuo svorio nulinkstantys žiedai, pilnavidurė rausva arba žydra lotuliukas.gif Žodžiu, man reikia standarto, kurio žiedkočiai neaugtų į viršų, o būtų ilgi ir demonstratyviai linktų į šonus doh.gif Tokie vieno žmogaus pageidavimai - na niekaip nesugalvoju kaip surasti, tie besivoliojantys žiedkočiai yra minusas ir tokių savybių paprastai aprašymuose nenurodo, slepia. Gal kas auginot ką nors panašaus blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 03 26, 19:30)
Turiu klausimą  4u.gif

Gal galit pametėti idėjų, kokios veislės atitiktų tokias savybes - silpni, ilgi, besivoliojantys žiedkočiai arba nuo svorio nulinkstantys žiedai, pilnavidurė rausva arba žydra  lotuliukas.gif Žodžiu, man reikia standarto, kurio žiedkočiai neaugtų į viršų, o būtų ilgi ir demonstratyviai linktų į šonus  doh.gif Tokie vieno žmogaus pageidavimai - na niekaip nesugalvoju kaip surasti, tie besivoliojantys žiedkočiai yra minusas ir tokių savybių paprastai aprašymuose nenurodo, slepia. Gal kas auginot ką nors panašaus  blush2.gif ?

Mažai auginusi kilmingų esu, bet ЛЕ-Флёр gal tiktų. Jos žiedai labai sunkūs ir koteliai tikrai neatlaiko gausaus žydėjimo. Lyg tai Silvija tokią augina. g.gif

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 03 26, 19:30)
Turiu klausimą  4u.gif

Gal galit pametėti idėjų, kokios veislės atitiktų tokias savybes - silpni, ilgi, besivoliojantys žiedkočiai arba nuo svorio nulinkstantys žiedai, pilnavidurė rausva arba žydra  lotuliukas.gif Žodžiu, man reikia standarto, kurio žiedkočiai neaugtų į viršų, o būtų ilgi ir demonstratyviai linktų į šonus  doh.gif Tokie vieno žmogaus pageidavimai - na niekaip nesugalvoju kaip surasti, tie besivoliojantys žiedkočiai yra minusas ir tokių savybių paprastai aprašymuose nenurodo, slepia. Gal kas auginot ką nors panašaus  blush2.gif ?

Pagal aprašymą tiktų Dresden Doll g.gif Tiesa, tai standartinis treileris. Arba Pink Tulip - žiedai svyra žemyn - gražiausiai žiūrisi pakabinta. Irgi linkusi auginti tįstantį stiebą kaip treileris. ПТ-Жаклин man niekad neišlaiko žiedų, nors kiti tuo lyg ir nesiskundžia g.gif
Atsakyti