Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(angeliux1 @ 2016 03 18, 12:10)
Aš tik parsivežus nusipurškiau smile.gif ir dariau vusų profilaktini purškimą NeemAzaliu.O jus kuo nakinote tripsus?

Is cia gavau patarima koki preparata pirkt, buvo senai gal pries 7-8 m, buvo brangus, nes ekologiskas lygtai is kazkokiu indisku augalu pagamintas, nepamenu pavadinimo. Ten ne tiek daug ir buvo, nes 2 kart purskaiu ir visas suejo, nes visas geles nupurskiau kiek turejau ir netik sanpaulijas. Bet padejo. Ir nuo tada nebeperku is visokiu ermitazu ir t.t, Nes po to purskimo nemazai sanpauliju nusibaige. Gaila buvo.
Atsakyti
Kiek paliekat atžalėlių tom mažom sanpaulijom? Ar leidžiat krūmytis kiek nori?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 20, 11:13)

Leidžiu kiek nori. Man labai patinka ši sanpaulija wub.gif
Atsakyti
Čia taviškis vaikutis mirksiukas.gif Labai laukiu žiedukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 20, 12:00)
Čia taviškis vaikutis  mirksiukas.gif Labai laukiu žiedukų  wub.gif

Mano šiemet tokia tanki, kad dar nematyt pumpurų. Šiaip ankstyvukė būdavo.
Atsakyti
Mergaitės, kažkada kalbėjot apie kažkokius kenkėjus, kai susmulkėja skrotelės vidiniai lapukai...kas tokie? Ir ką daryti? ar gali užkrėsti kitas gėles? Ačiū ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 03 20, 19:54)
Mergaitės, kažkada kalbėjot apie kažkokius kenkėjus, kai susmulkėja skrotelės vidiniai lapukai...kas  tokie? Ir ką daryti? ar gali užkrėsti kitas gėles? Ačiū ! 4u.gif

Gali būti erkės. jeigu draugaujat su rusų kalba. Jeigu tikrai erkės gali užkrėsti
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 03 20, 21:54)
Mergaitės, kažkada kalbėjot apie kažkokius kenkėjus, kai susmulkėja skrotelės vidiniai lapukai...kas  tokie? Ir ką daryti? ar gali užkrėsti kitas gėles? Ačiū ! 4u.gif

Gal yra galimybė įdėti foto? Būtų ir ateičiai kitoms aiškiau, jeigu tikrai erkės... Bet gali būti ir su dirvožemiu problemos.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 20, 12:13)

Vidam, čia "treilerinė" veislė, tokioms atžalos paprastai nešalinamos.
Atsakyti
Aš saviškiui treileriukui Alan,s Fallen Angel nukrapščiau visus pažastinukus ir auga tik su viena viršūnėle

user posted image
Atsakyti
nute, daili gėlytė wub.gif
Atsakyti
nute labai gražus kupstukas wub.gif

QUOTE(dzūkė @ 2016 03 20, 12:09)
Mano šiemet tokia tanki, kad dar nematyt pumpurų.

QUOTE(ausrazs @ 2016 03 21, 22:31)
Vidam, čia "treilerinė" veislė, tokioms atžalos paprastai nešalinamos.

Bet gal reikia kažkiek pareguliuoti g.gif Gal neprasibraus per lapus žiedai g.gif Man kai pirmi metai, tai nesusigaudau dar apie juos. Kai palandžiojau, pažiūrėjau nuotraukų tai gražu kai kupstas nemažas, svyrantis ir kupstai žiedų. Na eksperimentuosiu, aišku jei per karščius nenumarinsiu. O tos standartinės, tai kai kurios irgi kaip pasiutusios leidžia atžalas, nukrapštau ir vėl priaugę. Visos auga vienodomis sąlygomis, o kokios skirtingos- vienos prisiplojusios prie žemės kaip blynai, kitos ant ilgų kotų lapus aukštyn iškėlusios lotuliukas.gif
Atrodo saulės mažai yra, bet margučių lapai margi margi, nors žiemą buvo žali. Be jokių lempų, bet gyvena visos ant palangės wub.gif Baltus vaikučius-albinosus atskyriau, nesulaukiau kada pažaliuos ir kol kas gyvena ir netgi žaliais taškučiais pasipuošė.
Atsakyti