Vakar Ermitaže tikrąją sanpauligę pajutau...jau netelpa...bet tokių miniukų visas stalas nukrautas...jos žavios! nesusilaikiau...buvo 4 spalvų,teko valdytis
QUOTE(angeliux1 @ 2016 03 17, 13:31)
Vakar Ermitaže tikrąją sanpauligę pajutau...jau netelpa...bet tokių miniukų visas stalas nukrautas...jos žavios! nesusilaikiau...buvo 4 spalvų,teko valdytis
Simpatiški miniukai
QUOTE(angeliux1 @ 2016 03 17, 14:31)
Vakar Ermitaže tikrąją sanpauligę pajutau...
Pirmoji man labai simpatiška, įtariu ar ne tokios pačios turiu vaikučių prisiauginus nuo bendradarbės padovanoto lapelio tikiuosi, parodys žiedus...
Kažkada ir aš ermitaže buvau susikrovus į krepšelį keletą miniukių, bet paskui pavaikščiojau po parduotuvę, prisiminiau vaizdus namie, ir kiek dar lapų įsodinta, ir tada nunešus atgal padėjau
Maniškės kol kas tik intensyviai auga, keletas krauna pumpurus, o iš įsodintų lapukų mačiau jau lenda maži daigeliai keletas ypač lauktų margalapių ypač pradžiugino
Man tie iš po žemių besikalanti maži lapukai suteikia gal net daugiau džiaugsmo nei pumpurai, visada kažkoks netikėtumo jausmas apima
Taikliau nepavadinsi - Svadiebnyj Bukiet
RS-Tanec Ognia
RS-Tanec Ognia
QUOTE(dzūkė @ 2016 03 17, 20:58)
Taikliau nepavadinsi - Svadiebnyj Bukiet
RS-Tanec Ognia
RS-Tanec Ognia
Ką čia bepridursi Grožis
labai grazu
,,Ermitaže" šiandien 40 % nuolaidos gėlėms, o jau privežta visokių grožių
Yra ir Angeliux1 nufotografuotų miniukų 5 spalvų. Nusipirkau tokią keistą tamsiai bordinę-prie mėlynos ir baltos vazone tuščia vieta buvo palikta įsodinti, kai rasiu ką pirkti. Nu, radau, tai kaip nepirksi.
Dzūkės gėlyčių grožiai, ai-ai...
Yra ir Angeliux1 nufotografuotų miniukų 5 spalvų. Nusipirkau tokią keistą tamsiai bordinę-prie mėlynos ir baltos vazone tuščia vieta buvo palikta įsodinti, kai rasiu ką pirkti. Nu, radau, tai kaip nepirksi.
Dzūkės gėlyčių grožiai, ai-ai...
Labai grazios visos, net pavydu pasidare
As nebeperku is parduotuviu, bijau kokiu zarazu parsivezt. Vienais metais buvau tripsu is kazkur gavus su gelem, tai vargau kol isnaikinau, nes ziema buvo, turejau kambary purkst
As nebeperku is parduotuviu, bijau kokiu zarazu parsivezt. Vienais metais buvau tripsu is kazkur gavus su gelem, tai vargau kol isnaikinau, nes ziema buvo, turejau kambary purkst
QUOTE(Venta9 @ 2016 03 18, 11:03)
Labai grazios visos, net pavydu pasidare
Aš tik parsivežus nusipurškiau ir dariau vusų profilaktini purškimą NeemAzaliu.O jus kuo nakinote tripsus?
Vakar irgi buvau Ermitaže, prigriebiau vešlų tamsiai violetinės kerelį. Buvo ir mažulių, bet kažkokios paleipusios, ne tokios gražios kaip angeliux1.
Nuostabiai baltas dzūkės Svadiebnyj Bukiet Lyg plakta grietinėlė, taip skaniai atrodo
Nuostabiai baltas dzūkės Svadiebnyj Bukiet Lyg plakta grietinėlė, taip skaniai atrodo
Ermitažo neturim, tokių miniukių nemačius, bet prekybcebtriuose visad dirstelnu kokių būna Atsilaikau nepirkus
QUOTE(dzūkė @ 2016 03 18, 14:32)
Atsilaikau nepirkus
Tai kad jūs turit didžiulę nuostabių sanpaulijų kolekciją