Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Vidam,pritariu drinks_cheers.gif Jau ta pasutine tai is vis ideali wub.gif Bent mano akims.Taip dailiai nuaugusi thumbup.gif
Atsakyti
paskutine jaunas treileriukas,dar nezydejo,pradeda kupstuotis,norejau parodyt koks gali but ivairus sanpauliju margumas,skirtingas,ju begale,kiekviena savaip grazi,matyt tinka joms salygos pas mane,vesu ir po lempom,tik be galo anksta,atsilus bandysiu kazkur kazka nest,vietos atlaisvint. g.gif
Atsakyti
Gražios margutės wub.gif
Atsakyti
Kad jau užėjo kalba, nusprendžiau ir aš pasidairyti savo "gėlyne" mirksiukas.gif
Vienas gražiausių ir pastoviausių margumų. Gaila, blicas panaikino rausvą kai kurių lapų margumą. Mac'sams būdingas margumo pastovumas. Bent jau pas mane
user posted image

O čia kitas margumo tipas, kai spalvingiausi jauni lapeliai (rusai vadina кроновая). Pradėjus žydėti šis margumas dažniausiai išnyksta
user posted image
user posted image

Šita tai chameleonas:
dabar tokia
user posted image
Turėjau tokią
user posted image
Bet labiausiai patiko tokia lotuliukas.gif
user posted image

O čia dar kelios mėgstamiausios žydinčios (iš archyvų):
mano akimis idealiausias spalvų derinys wub.gif
user posted image

user posted image

Ir visiškai pritariu Dzūkei - didžioji dalis nėra iš tų ilgai ir dažnai žydinčių schmoll.gif Bet tarpuose tarp žydėjimų galima džiaugtis lapais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 04 vasario 2016 - 21:33
Prisidėsiu prie pavasario žadinimo - mano miniukų vaikų darželis
user posted image
Reikės savaitgalį užsiimti sodinimu iš antpirščių į stopkes, nes jau ankšta mažėms labai...
Atsakyti
Gražus rusmos vaikų darželis wub.gif Didelis darbas nusimato thumbup.gif

Rimmusės kokios gražios margutės wub.gif Bet žiūriu kokios tankios...kaip tokias palaistyti. Aš žinau kad su tuo prietaisu eina pro lapus prasibrauti, bet kaip žinoti kiek ten įpilti jei nesimato doh.gif Manau kad supūdysiu.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 02 05, 09:38)
Aš žinau kad su tuo prietaisu eina pro lapus prasibrauti, bet kaip žinoti kiek ten įpilti jei nesimato doh.gif Manau kad supūdysiu.

Iš akies. Principas - geriau mažiau, negu perdaug.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 02 05, 09:17)
Prisidėsiu prie pavasario žadinimo - mano miniukų vaikų darželis

Mielas vaizdas thumbup.gif

Miniukių atsisakiau, nes buvau labai pavargus su jomis. Bet jau kurį laiką oij kaip kribžda mintis, ....vis dar stipriai laikausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 05, 11:11)
Miniukių atsisakiau, nes buvau labai pavargus su jomis. Bet jau kurį laiką  oij kaip kribžda mintis, ....vis dar stipriai laikausi ax.gif

o aš kaip tik ant miniukų pakibau - čia mano pirmi minių vaikai, anksčiau nebuvau auginus, galvojau, kad labai sudėtinga, bet dabar tai jau atrodo, kad paprasčiau ir nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 02 05, 10:31)
o aš kaip tik ant miniukų pakibau - čia mano pirmi minių vaikai, anksčiau nebuvau auginus, galvojau, kad labai sudėtinga, bet dabar tai jau atrodo, kad paprasčiau ir nebūna  biggrin.gif

Aš kai paprastai laistydavau, tai nespėdavau sužiūrėt,vis perdžiovindavau, po to seka perliejimas, nes ir augo pietinėj-pietvakarinėj pusėj po žaliuzėm. Ir man jos per metus pasendavo, kai standartai vis du metus išlaiko gražią skrotelę.
Bet kai nusibos stambioji masė, prie jų manau gryšiu.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 05, 11:39)
Ir man jos per metus pasendavo, kai standartai vis du metus išlaiko gražią skrotelę.

Negąsdink - rusiškas chimeras kelias turiu mini, padaugint nemoku, tiksliau bijau bandyt, tai jeigu per metus pasens - nagus nusigraušiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kitos tai bala nematė - persidauginsiu, labai nevaisingos su standartais palyginus, bet greičiau veiksmas vyksta - greičiau vaikuojasi, tik labai kūdai. Man jos kaip žaisliukai, kai ant dūšios sunku, einu miniukų pakilnot - iš karto pagerėja.
Atsakyti
Kokios nuostabios visu augintoju sanpaulytes wub.gif pasakiskas grozis wub.gif

Saunuoles merginos,sugebancios toki grozi auginti ir puoseleti 4u.gif

Atgaiva sielai wub.gif
Atsakyti