paskutine jaunas treileriukas,dar nezydejo,pradeda kupstuotis,norejau parodyt koks gali but ivairus sanpauliju margumas,skirtingas,ju begale,kiekviena savaip grazi,matyt tinka joms salygos pas mane,vesu ir po lempom,tik be galo anksta,atsilus bandysiu kazkur kazka nest,vietos atlaisvint.
Gražios margutės
Kad jau užėjo kalba, nusprendžiau ir aš pasidairyti savo "gėlyne"
Vienas gražiausių ir pastoviausių margumų. Gaila, blicas panaikino rausvą kai kurių lapų margumą. Mac'sams būdingas margumo pastovumas. Bent jau pas mane
O čia kitas margumo tipas, kai spalvingiausi jauni lapeliai (rusai vadina кроновая). Pradėjus žydėti šis margumas dažniausiai išnyksta
Šita tai chameleonas:
dabar tokia
Turėjau tokią
Bet labiausiai patiko tokia
O čia dar kelios mėgstamiausios žydinčios (iš archyvų):
mano akimis idealiausias spalvų derinys
Ir visiškai pritariu Dzūkei - didžioji dalis nėra iš tų ilgai ir dažnai žydinčių Bet tarpuose tarp žydėjimų galima džiaugtis lapais
Vienas gražiausių ir pastoviausių margumų. Gaila, blicas panaikino rausvą kai kurių lapų margumą. Mac'sams būdingas margumo pastovumas. Bent jau pas mane
O čia kitas margumo tipas, kai spalvingiausi jauni lapeliai (rusai vadina кроновая). Pradėjus žydėti šis margumas dažniausiai išnyksta
Šita tai chameleonas:
dabar tokia
Turėjau tokią
Bet labiausiai patiko tokia
O čia dar kelios mėgstamiausios žydinčios (iš archyvų):
mano akimis idealiausias spalvų derinys
Ir visiškai pritariu Dzūkei - didžioji dalis nėra iš tų ilgai ir dažnai žydinčių Bet tarpuose tarp žydėjimų galima džiaugtis lapais
Gražus rusmos vaikų darželis Didelis darbas nusimato
Rimmusės kokios gražios margutės Bet žiūriu kokios tankios...kaip tokias palaistyti. Aš žinau kad su tuo prietaisu eina pro lapus prasibrauti, bet kaip žinoti kiek ten įpilti jei nesimato Manau kad supūdysiu.
Rimmusės kokios gražios margutės Bet žiūriu kokios tankios...kaip tokias palaistyti. Aš žinau kad su tuo prietaisu eina pro lapus prasibrauti, bet kaip žinoti kiek ten įpilti jei nesimato Manau kad supūdysiu.
QUOTE(Vidam @ 2016 02 05, 09:38)
Aš žinau kad su tuo prietaisu eina pro lapus prasibrauti, bet kaip žinoti kiek ten įpilti jei nesimato Manau kad supūdysiu.
Iš akies. Principas - geriau mažiau, negu perdaug.
QUOTE(rusma @ 2016 02 05, 09:17)
Mielas vaizdas
Miniukių atsisakiau, nes buvau labai pavargus su jomis. Bet jau kurį laiką oij kaip kribžda mintis, ....vis dar stipriai laikausi
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 05, 11:11)
Miniukių atsisakiau, nes buvau labai pavargus su jomis. Bet jau kurį laiką oij kaip kribžda mintis, ....vis dar stipriai laikausi
o aš kaip tik ant miniukų pakibau - čia mano pirmi minių vaikai, anksčiau nebuvau auginus, galvojau, kad labai sudėtinga, bet dabar tai jau atrodo, kad paprasčiau ir nebūna
QUOTE(rusma @ 2016 02 05, 10:31)
o aš kaip tik ant miniukų pakibau - čia mano pirmi minių vaikai, anksčiau nebuvau auginus, galvojau, kad labai sudėtinga, bet dabar tai jau atrodo, kad paprasčiau ir nebūna
Aš kai paprastai laistydavau, tai nespėdavau sužiūrėt,vis perdžiovindavau, po to seka perliejimas, nes ir augo pietinėj-pietvakarinėj pusėj po žaliuzėm. Ir man jos per metus pasendavo, kai standartai vis du metus išlaiko gražią skrotelę.
Bet kai nusibos stambioji masė, prie jų manau gryšiu.
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 05, 11:39)
Ir man jos per metus pasendavo, kai standartai vis du metus išlaiko gražią skrotelę.
Negąsdink - rusiškas chimeras kelias turiu mini, padaugint nemoku, tiksliau bijau bandyt, tai jeigu per metus pasens - nagus nusigraušiu
O kitos tai bala nematė - persidauginsiu, labai nevaisingos su standartais palyginus, bet greičiau veiksmas vyksta - greičiau vaikuojasi, tik labai kūdai. Man jos kaip žaisliukai, kai ant dūšios sunku, einu miniukų pakilnot - iš karto pagerėja.