Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Emila @ 2016 01 29, 12:55)
Actara ne ką tepadės. Reikėtų Vertimec, jei turit.

Neturiu. verysad.gif
Ar būna jų prekyboje?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 29, 12:18)
Neturiu. verysad.gif
Ar būna jų prekyboje?

Litagroje, bet su ūkininko pažymėjimu verysad.gif
Jeigu kas nors iš pažįstamų važiuoja į Rusiją, Baltarusiją, Ukrainą... Galit paprašyti kad parvežtų Fitoverm'o
Man dar kažkiek padėjo šampūnas katėms nuo erkių. Maždaug šaukštas į 0,5 l purkštuvą ir gerai iš visų pusių nupurkšti
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 01 29, 14:37)
Litagroje, bet su ūkininko pažymėjimu  verysad.gif
Jeigu kas nors iš pažįstamų važiuoja į Rusiją, Baltarusiją, Ukrainą... Galit paprašyti kad parvežtų Fitoverm'o
Man dar kažkiek padėjo šampūnas katėms nuo erkių. Maždaug šaukštas į 0,5 l purkštuvą ir gerai iš visų pusių nupurkšti

Dėkui
pamėginsiu su šampūnu, o pavasarį sesuo važiuos į Baltarusiją gal gausiu ano chemikalo
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 01 29, 11:29)
Kokios nespakainos  biggrin.gif Mano ramiai stovi  rolleyes.gif , kol katės nelipa.

Maniškės irgi šonais stumdosi, bet užtai katinas nelipa, nes nėra kur letenų padėti lotuliukas.gif Kai tik praretinu, tai ir jis bando į tarpą tilpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 01 29, 13:41)
Kai tik praretinu, tai ir jis bando į tarpą tilpti  doh.gif

Tai taip ir pas mane, bet kai apie langus pradeda paukščiukai skraidžiot ir musytės zyst- nieko nežiūri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 01 29, 13:44)
Tai taip ir pas mane, bet kai apie langus pradeda paukščiukai skraidžiot ir musytės zyst- nieko nežiūri doh.gif

Kadangi gyvenu devintame aukšte, tai ir vienų, ir kitų ne kažin kiek būna. Be to mano seneliukas (12m.) nelabai jau ir skuba gaudyti. Nebent kniauktelėjimu praneša, kad kažką pamatė. O mažųjų muselių, teisingiau grybinių uodukų, problemą man išsprendė tuklė - greičiau už katiną jas išgaudo thumbup.gif Reikės bandyti pasidauginti ir į kambarį.
Išorinio pasaulio stebėjimui, saulės vonioms labiau katinui tinka balkonas - ten "kvaila šeimininkė" ant turėklų gėlių nepristato (per siaura verysad.gif ), be to ir pusė palangės palikta neužstatytos lotuliukas.gif Tiesa, tenka durininku pabūti, kol šalta ir balkono durys nėra ištisai atidarytos
Atsakyti
O ar galima jau persodinėti gėlytes? Ar ne per anksti? Kai kurios jau laukia nesulaukia persodinimo...
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 01 30, 19:23)
O ar galima jau persodinėti gėlytes? Ar ne per anksti? Kai kurios jau laukia nesulaukia persodinimo...

Persodinėju sanpaulijas visus metus, kai tik man atrodo reikalinga. Ar tai teisinga? Nežinau, skundų nerašo, žydi irnesakyk.gif
Atsakyti
isizydi marlezonskij balet ax.gif

user posted image

rs strast,vienas ziedas,bet uztat didziulis,ir dar krauna pumpurelius.

user posted image
Atsakyti
pirmi žiedai
tik gaila nežinau kas čia tokia. Turėtų būti kažkas iš rusiškos selekcijos
user posted image
Atsakyti
Kaip pavasariu pakvipo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 31, 13:04)

tik gaila nežinau kas čia tokia. Turėtų būti kažkas iš rusiškos selekcijos

panašu į JAN Menuet g.gif

Pamidorininkės vis mini šią parduotuvę. Ir čia yra fitovermo http://www.mydobro.com/срk...ий/
nieko nesisiunčiau, nieko konkretaus nežinau, bet kaip suprantu į LT siunčia, jeigu kas išbandysit, papasakokit please kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti