Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2016 01 14, 23:22)
Nė viena nebandė šakotis pati.

Labai gražūs augaliukai 4u.gif

Tai čia matyt sąvokose paklydom - kaip tą treilerį suprantam. Man jeigu stiebas auga šliaužiantis - tai jau treileris. Net galvojau, kad retai jos pačios šakojasi be pagalbos - t.y. nenupjovus viršūnės pažastinukų labai nepriskatinsi. Apžiūrėjau savo augaliuką, nežinau kokio jis amžiaus, nes ne aš jį padauginau - yra viena maža pažastinuko užuomazga. Bet kokiu atveju man labai patinka šita veislė, gyvi žiedukai labai išraiškingi. Ji tokia išskirtinė, kitokia. Tarp standartų tai iš karto į akis krenta, kad ne standartiškai atrodo.
Atsakyti
vis dar žydim
user posted image
Atsakyti
Keliu temą į viršų mirksiukas.gif
Maniškės šiaip ne taip peržiemojo be jokio papildomo apšvietimo, visos jau persodintos laukia pavasario, tikiuosi atsigaus, subujos ir žydės. Kai pirmi metai, tai labai įdomu sulaukti žiedų .Liko tik vaikai neišsodinti, nes dar per maži.
Va koks mano ūkelis biggrin.gif jau trečdalį palangės užima smile.gif

user posted image

O šitas mano numylėtinis, kai pradėjo žydėti spalio mėnesį tai ir tebežydi, o toks mažutis, nedaug vietos užima wub.gif
Rob's Boolaroo

user posted image
Atsakyti
Gražu thumbup.gif
Aišku, kad atsigaus, subujos ir žydės mirksiukas.gif Nors man jos visai nepanašios į suvargusias g.gif
Sakyčiau sanpaulijos mažiau reiklios apšvietimui, negu streptokarpai. Niekad neturėjau papildomo apšvietimo, bet visad žiemą būna nors vienas kitas žiedas. Gal šiemet kukliau, bet apsižiūrėjau, kad praktiškai per žiemą negavo nė kiek trąšų. Streptokarpai žiemą žiedais nedžiugina nei per apsirikimą schmoll.gif
Atsakyti
Na tokios pastybusios yra. Kitų apatinius lapukus kurie buvo labai išsikišę nuėmiau. Aš irgi per žiemą nei karto netręšiau, norėjau kad ilsėtųsi, bet smarkiai paaugo kad ir netręštos biggrin.gif
Atsakyti
Maniškėms šviesiausias vietas dabar teks užleisti gloksinijom, nes tos pradėjo dygti. Tai šiandien visas susodinau ax.gif
Kelias sugebėjau palikti neužrašytas, tai dabar teks laukti pražystant doh.gif
Atsakyti
pas mane jau ne ukelis,o visas kolkozas biggrin.gif lipa vienas ant kito,grudasi,stumdosi,lapus apsilauzo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Kas darosi su žibutėm, kai atrodo auga normaliai, o paskui pradeda susmulkėti, sukietėti viduriniai lapai ir augimas sustoja. Apžiūrėjau atrodo, kad kenkėjų nėra. Dėl viso pikto nupurškiau ir nuo ligų, ir nuo kenkėjų, bet rezultatų nesimato. Kažkur buvo kalbėta apie tai, bet negaliu rasti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 29, 09:00)
Sveikos merginos
Kas  darosi su žibutėm, kai atrodo auga normaliai, o paskui pradeda  susmulkėti, sukietėti viduriniai lapai ir augimas sustoja. Apžiūrėjau atrodo, kad kenkėjų nėra. Dėl viso pikto nupurškiau ir nuo ligų, ir nuo kenkėjų, bet  rezultatų nesimato. Kažkur buvo kalbėta apie tai, bet negaliu rasti

Erkės. Matyti tik pro mikroskopą. Čia apie strepsius, bet sanpaulijom ta pati bėda
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 01 29, 11:36)
Erkės. Matyti tik pro mikroskopą.

Ačiū
Dabar žinosiu ką daryti. Turiu tokį vaikišką mikroskopą, kuris ganėtinai daug išdidina. Pamėginsiu patyrinėti smile.gif ir duosiu dozę actaros
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 01 28, 20:16)
.... lipa vienas ant kito,grudasi,stumdosi,lapus apsilauzo unsure.gif

Kokios nespakainos biggrin.gif Mano ramiai stovi rolleyes.gif , kol katės nelipa.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 29, 12:29)
Ačiū
Dabar žinosiu ką daryti. Turiu tokį vaikišką mikroskopą, kuris ganėtinai daug išdidina. Pamėginsiu patyrinėti  smile.gif ir duosiu  dozę actaros

Actara ne ką tepadės. Reikėtų Vertimec, jei turit.
Atsakyti