Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2016 01 04, 22:06)

Ir, mano akimis žiūrint, lepesni.

tai lepesni jie neabejotinai - juk iš mūsų pozicijos jie gražūs ir įdomūs, o iš augalo pozicijos - išsireikšiu taip - jie nepilnaverčiai ligoniai, jiems gyvybiškai svarbios medžiagos - chlorofilo trūkumas. Ir vaikavosi lėčiau, ir augo lėčiau, ir skirstyt vėliau prisieina. Ir dar dauginasi kai kurios veislės sunkokai. Dabar suku galvą azoto pilt ar nepilt - man asmeniškai azotint vaikučius yra nepriimtina. Bet čia jau įkyriai lenda mintis, kad gal kitaip nieko nebus, nepažaliuos?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 01 05, 08:47)
Bet čia jau įkyriai lenda mintis, kad gal kitaip nieko nebus, nepažaliuos?

Aš nieko kitaip nedarysiu. Visai nenoriu kad pažaliuotų ir taip galvoju kad pas mane dėl šviesos trūkumo nebus šviesūs kokie turi būti. Žiūrėsiu kaip čia bus.
Jan Somnenije toks gražus atkeliavo, o pas mane ko gero taps žalialapis nors visai niekuo netręšiu.

user posted image
user posted image
Atsakyti

user posted image
Antro žydėjimo žiedai skiriasi nuo pirmo ir nuo Rimmuses Žar Ptica
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 07, 08:55)
Antro žydėjimo žiedai skiriasi nuo pirmo ir nuo Rimmuses Žar Ptica

Bet kiek dar pumpurų thumbup.gif
Tai kad maniškės to paties žydėjimo kiekvienas žiedas kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
idealus veisles pavadinimas biggrin.gif RS Zimnyj cvetok,dziugina mane.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 01 11, 11:47)
idealus veisles pavadinimas biggrin.gif RS Zimnyj cvetok,dziugina mane.

Gražu wub.gif Ypač žiemą mirksiukas.gif
Man šiek tiek primena Būtienės Mirštančią gulbę g.gif
Atsakyti
cia gi treileriukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 01 11, 19:18)
cia gi treileriukas smile.gif

Su Repkinos treileriais visko būna irnesakyk.gif Štai РС-Бархатный Наряд auga simpatiška miniatiūra ir "treileriuotis" nežada schmoll.gif Nors pagal aprašymą - standartinis treileris g.gif
Atsakyti
pirmas ziedelis Marlezonskij balet

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 01 14, 17:55)
pirmas ziedelis Marlezonskij balet

user posted image

wub.gif maniškė jau nužydėjo, bet šiaip tai nuostabi...
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 01 11, 20:48)
Su Repkinos treileriais visko būna   irnesakyk.gif Štai РС-Бархатный Наряд auga simpatiška miniatiūra ir "treileriuotis" nežada  schmoll.gif Nors pagal aprašymą - standartinis treileris  g.gif

nustebinot. Pas mane jaunas dar augalas, bet "išvirto", t.y. stiebas akivaizdžiai gulantis ir ilgėjantis (laikau ant palangės, po lempa gal kitaip būtų g.gif). Dėl standarto tai nežinau - sakyčiau pusiau miniatiūrinis, bet tikrai treileriukas. Noriu galvą įsišaknydinti, be kovo aš jos nepjausiu. O paskui pažiūrėsim, duos šonines atžalas ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 14 sausio 2016 - 19:08
QUOTE(rusma @ 2016 01 14, 19:07)
nustebinot. Pas mane jaunas dar augalas, bet "išvirto", t.y. stiebas akivaizdžiai gulantis ir ilgėjantis (laikau ant palangės, po lempa gal kitaip būtų  g.gif). Dėl standarto tai nežinau - sakyčiau pusiau miniatiūrinis, bet tikrai treileriukas. Noriu galvą įsišaknydinti, be kovo aš jos nepjausiu. O paskui pažiūrėsim, duos šonines atžalas ar ne  g.gif

Maniškės irgi auga natūralioje šviesoje, lempų neturiu. Turiu net kelias, nes pasidaugino gana sėkmingai, turėjau nemažai. Nė viena nebandė šakotis pati. Vienai nugnybau viršūnę, tai dabar turi 3, bet greičiau tik viena kitai trukdo. Kai kurios šiek tiek svyra į šoną, bet greičiau todėl, kad laiku nepasukiojau ir šviesa krito iš vienos pusės. Pabandžiau parinkti nuotrauką, kur geriausiai matosi skrotelė, kuriai jau virš metų g.gif
user posted image
Atsakyti