Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

kaip laukiu ziedu blush2.gif
Atsakyti
Labas. pabandysiu ikelti kelias Anglijoj prazydusias gelytes smile.gif

http://radikal.ru/fp...f79ee6da3d71416
user posted image
Atsakyti
:/fp/318d9f09fcbb468b8f79ee6da3d71416[/url]
user posted image
user posted image
user posted imager
Spanish Dance ,Maroznaja vysnia ir Letnie sumerki
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 11 29, 19:05)

Gražu matyti tiek žiedų wub.gif
Atsakyti
pirmas ziedelis Aelita,dar nemazai pumpureliu yra,man tai labai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazus ziedelis, man patinka 4u.gif

Avijacija, atsiliepk ! Prazydo pirmas ziedelis tavo gelytes, parasyta buvo Grandma"s love. Bet ziedelis melynai violetinis pusiau pilnaviduris vidury geltona akute o ir lapai prie smulkiuju. Kas tai? Ka tokio turi ? Kita stambiais lapais krasteliai karpyti dar nekrauna ziedelio, pavad. Green Horizon.
Ka veiki, gero pasiruosimo sventem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 12 07, 13:02)
Labai grazus ziedelis, man patinka 4u.gif

Avijacija, atsiliepk ! Prazydo pirmas ziedelis tavo  gelytes, parasyta buvo Grandma"s love. Bet ziedelis melynai violetinis pusiau pilnaviduris vidury geltona akute o ir lapai prie smulkiuju. Kas tai? Ka tokio turi ? Kita stambiais lapais  krasteliai karpyti dar nekrauna ziedelio, pavad. Green Horizon.
Ka veiki, gero pasiruosimo sventem 4u.gif

Aš ne Avijacija, bet gal galiu atsakyti į klausimą ax.gif Pagal aprašymą, sakyčiau, gali būti Grandma's Love sportas g.gif Pas mane buvo pražydusi taip:

user posted image
Atsakyti
Rimusse, aciu uz pagalba 4u.gif Net nebuciau pagalvojus, kad sportAS VISISKAI NEPANASUS I ORIGINALA, BET gRazus , TEgu sau auga ir zydi.
Lauksiu dabar sekancios gelytes Green Morison ziedeliu, kolkas nera dar ir pumpuriuku, tamsu ir vesu ant palanges.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 12 09, 15:30)
Rimusse, aciu uz pagalba 4u.gif Net nebuciau pagalvojus, kad sportAS VISISKAI NEPANASUS I ORIGINALA, BET gRazus , TEgu sau auga ir zydi.
Lauksiu dabar sekancios gelytes Green Morison ziedeliu, kolkas nera dar ir pumpuriuku, tamsu ir vesu ant palanges.

Green Horizon mirksiukas.gif
Kad ši sportuotų neteko girdėti, vadinasi pavyks sulaukti... Viena iš mano mėgstamų wub.gif
Atsakyti
Qi. atsiprasau, patamsy ne tas raides paspaudziau biggrin.gif Lauksiu lauksiu pumpureliu, pries kelis men. persodinta i didesni vazoneli. Bet kazkas jai yra nutike, ji turi dvi virsuneles, ne 2 gelytes o is 1 yra 2 virsuneles g.gif
Atsakyti
O čia kitas Grandma's Love sportas mirksiukas.gif Man labiau patinka negu orginalas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Grazutis sportas wub.gif
O cia mano naujoke pirma zieda isleido smile.gif

Rob's Boondoggle
user posted image
Atsakyti