Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pusiauminiatiūriniai treileriai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mano mazules
user posted image
user posted image
user posted image
zinau , kad sanaulijos, o pagal ziedus pavadinimoo ir nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monceliza: 24 birželio 2015 - 10:28
QUOTE(monceliza @ 2015 06 24, 10:25)
mano mazules
zinau , kad sanaulijos,  o pagal ziedus pavadinimoo ir nzn  g.gif

Gražios gėlytės wub.gif
Pagal žiedus sprendžiu, kad tiesiog maximinės, t. y. pavadinimų neturi. Bet nuo to netampa prastesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
Pusiauminiatiūros wub.gif Visad džiugina ilgu žydėjimu
user posted image

user posted image

user posted image

Išskyrus šitą, kuri parodo po vieną kitą žiedelį doh.gif Bet nedidukė ir gražūs lapai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Senutė miniatiūra, kurią jau reikėtų atnaujinti, bet kol aš susiruošiau, ji nusprendė pažydėti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 24 birželio 2015 - 15:52
O čia "nesusipratimai" lotuliukas.gif - turėtų būti pagal aprašymą standartai, bet pas mane jie tokiais netapo schmoll.gif

Žinojau, kad šita standartas. Bet turbūt tik žiedų dydis atitinka standartus, o pats augalas mažiukas - mano kai kurios pusiauminiatiūros 2-3 kartus didesnės mirksiukas.gif
user posted image

Tik ieškodama aprašymo sužinojau, kad tai standartas. Bet pats augalas nedidukas, nedideli, bet labai įdomūs, nestandartiniai žiedai wub.gif
user posted image

Kiek mačiau nuotraukų, visad įsivaizdavau, kad tai pusiauminiatiūra. Lapai irgi nedideli, panašesni į pusiauminiatiūros. Gaila, bet sportas - nė vieno taškelio rožinio verysad.gif Greičiausiai neverta laukti stebuklo antrame žydėjime - keliaus į naujus namus irnesakyk.gif
user posted image

Gal ir galima būtų priskirti prie mažų standartų, bet pas mane auga "mini stove" ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 birželio 2015 - 23:00
QUOTE(Rimmuse @ 2015 06 26, 00:59)
O čia "nesusipratimai"   lotuliukas.gif  - turėtų būti pagal aprašymą standartai, bet pas mane jie tokiais netapo  schmoll.gif

Matyt, "susispaudė", kad daugiau tilptų smile.gif ...nes kai pasižiūriu į Jūsų grožybes - tai galva neišneša, kur tiek sutalpinama doh.gif
Paskutinysis "nesusipratimas" tai man labai gražus, spalva tokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 26 birželio 2015 - 10:49
QUOTE(zuikis5 @ 2015 06 26, 10:46)
Matyt, "susispaudė", kad daugiau tilptų  smile.gif  ...nes kai pasižiūriu į Jūsų grožybes - tai galva neišneša, kur tiek sutalpinama  doh.gif
Paskutinysis "nesusipratimas" tai man labai gražus, spalva tokia  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Рубиновая Свадьба spalva man irgi labai patinka, nors labai "nefotogeniška" - sudėtinga "pagauti" tikrą spalvą. Gal tik žiedstiebiai galėtų būti tvirtesni ir žiedų daugiau blush2.gif
Atsakyti
man dar grazi ta lasisa... ax.gif namie yra uzkietejes zvejas, tai galvoju reiktu kur nors rasti isigyti namine lasisa lotuliukas.gif
O sakykt, ar Jus kazkaip papildomai apsvieciat savo gelytes, ar auga kiek yra sviesos, tiek ir tenkinasi?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 06 26, 20:07)
man dar grazi ta lasisa... ax.gif namie yra uzkietejes zvejas, tai galvoju reiktu kur nors rasti isigyti namine lasisa  lotuliukas.gif
O sakykt, ar Jus kazkaip papildomai apsvieciat savo gelytes, ar auga kiek yra sviesos, tiek ir tenkinasi?

Ne, jokio papildomo apšvietimo nenaudoju schmoll.gif O vasarą dar tenka ir slėpti nuo tiesioginių saulės spindulių
Atsakyti
Šeimininkės aplaidumo pavyzdys blush2.gif - net nepastebėjau, kada pražydo nuo lapo neatskirti vaikiukai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Uff... pasirodo, kad ne man vienai taip nutiko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image ,user posted image,user posted image
Atsakyti