Tikrai taip...įlindau į Fotki ir prieš įeinant išmetė lentelę. Kadangi nesuprantu angliškai, tai išsiverčiau. Kažin kur dabar teks kraustytis?
va ir as galvoju,kur? Gaila prarasti,nes kitu jau kompe neturiu o laiskas toks
Dear Free Fotki member,
Unfortunately, we can no longer afford to provide free service to our Free members. In the past, we supported free membership by displaying ads but we are no longer doing that because of many complains that ads frequently mislead and disturb user experience.
In order to develop new functionality and provide a better service and experience, we need your love and support.
Also this month we celebrate our 17th birthday. And we are running a sale. This is a good chance for you to show your support. We have many affordable options for a memberhip. Starting as low as $1.60 per month (if you buy one year for $19.20) or even cheaper if you buy several years. You can check all plans and prices here.
Since we have received many emails asking us to extend the deadline, we are extending it until October 31st.
Dear Free Fotki member,
Unfortunately, we can no longer afford to provide free service to our Free members. In the past, we supported free membership by displaying ads but we are no longer doing that because of many complains that ads frequently mislead and disturb user experience.
In order to develop new functionality and provide a better service and experience, we need your love and support.
Also this month we celebrate our 17th birthday. And we are running a sale. This is a good chance for you to show your support. We have many affordable options for a memberhip. Starting as low as $1.60 per month (if you buy one year for $19.20) or even cheaper if you buy several years. You can check all plans and prices here.
Since we have received many emails asking us to extend the deadline, we are extending it until October 31st.
Ateinu su klausimu - kolegės sanpaulijas darbe užpuolė kažkokia bjaurastis: viršutinė lapų pusė pasidengė lyg melsvoka švytinčia plėvele, krašteliai ima ruduoti, džiūti. Kas tai? Ką daryti? Ačiū
Buvau siandien "augalu labirintuose" sanpauliju taip mazai, kad net liudna pasidare... Tikejausi gerokai daugiau pamatyti...
QUOTE(Bjauruska @ 2015 09 26, 15:31)
Buvau siandien "augalu labirintuose" sanpauliju taip mazai, kad net liudna pasidare... Tikejausi gerokai daugiau pamatyti...
O kas iš sanpaulininkių mūsų temelės dalyvaujat?
Rimmusia gal jau tikrai ten?
Praeitais metais sanpaulijas pademonstruoti labai aktyviai organizavo Dalelė-susisiekdavo asmeniškai, paagituodavo, padėdavo išspręsti neišsprendžiamas problemas... Šiais metais kažkaip apsiribota tik skelbimais. Matyt žmonėms pritrūko padrąsinimo, šilto žodžio. Rezultatas -mažiau dalyvių.
O gal ne? Gal tik man susidarė toks vaizdas?
QUOTE(evora @ 2015 09 26, 16:52)
O kas iš sanpaulininkių mūsų temelės dalyvaujat?
Praeitais metais sanpaulijas pademonstruoti labai aktyviai organizavo Dalelė-susisiekdavo asmeniškai, paagituodavo, padėdavo išspręsti neišsprendžiamas problemas... Šiais metais kažkaip apsiribota tik skelbimais. Matyt žmonėms pritrūko padrąsinimo, šilto žodžio. Rezultatas -mažiau dalyvių.
Kaip supratau, sanpaulijas demonstravo tik viena dalyve...
QUOTE(Bjauruska @ 2015 09 26, 15:59)
Kaip supratau, sanpaulijas demonstravo tik viena dalyve...
OHO Gera gausa...
QUOTE(Gaske @ 2015 09 25, 12:34)
Ateinu su klausimu - kolegės sanpaulijas darbe užpuolė kažkokia bjaurastis: viršutinė lapų pusė pasidengė lyg melsvoka švytinčia plėvele, krašteliai ima ruduoti, džiūti. Kas tai? Ką daryti? Ačiū
Greičiausiai kokia grybinė liga Topu purkšt
QUOTE(Bjauruska @ 2015 09 26, 16:31)
QUOTE(evora @ 2015 09 26, 17:37)
OHO Gera gausa...
Manau nusivylimą dėl gausos gali reikšt tik pati parodos dalyvė ( Jai )
Ar ne nuo pačių augintojų priklauso gesnerijinių ekspozicija? Olandai ar dar kažkas ten neprineš
Suskaičiavau 20. Jei dar 5 ar 10 pridėti, ir tai bus mažiau kaip praeitais metais. Tada buvo apie 40-45. Bet Raudondvary buvo gražiau, nes pasistengta į kompozicijas grupuoti, o čia tik išdėliota vienodais tarpais...
Tai va kad visi nori būti tik žiūrovais ir kritikais Tikrai pagarba dalyviams ir organizatoriams , vis tik tokius trapius augalus nusivežti yra jau didelis darbas Dar gerai kad atsiranda aktyvių žmonių, nes jei visi būtų tokie kaip pvz aš naminė ir neaktyvi, tai iš vis nebūtų jokių parodų
Na, jei mano grazuoles iki kitu metu uzaugs (turiu daug paaugliuku), ir jei kitamet bus paroda - bandysiu sudalyvauti