Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(silvija72 @ 2015 09 15, 19:51)
o man idomu kiek kartu daugiausia imanoma lapa perint,is keliu kartu,va viena bandau vargseli kankint jau 4 karta biggrin.gif

Tik nepamiršk paskui parašyti rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
pakrapsciau,kalasi kazkas blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, o tuos "pažastinukus" merkti į vandenį ar dėti ant drėgnų kiminų ar kaip kitaip priversti šakneles leisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2015 09 16, 13:02)
Sakykit, o tuos "pažastinukus" merkti į vandenį ar dėti ant drėgnų kiminų ar kaip kitaip priversti šakneles leisti? g.gif

Aš dedu ant drėgnų kiminų arba į perlitą ir padarau jiems šiltnamiuką, merkti man nelabai išeina. Gal galima ir iškart į žemę įsodinti, bet man įdomu pažiūrėt kada išleis šaknis ax.gif
Atsakyti
O aš savo gautą pažastinuką iš karto pasodinau į substratą, kad galėtų iš kart augti. Pasodintas 09.09 ir ką jūs manot...jau turi mažytes šakneles (atsargiai buvau išėmusi apžiūrėti) ir net žieduką išskleidė.

Rob's Boolaroo

user posted image
Atsakyti
Reikia patarimo. Ką daryti kad sanpaulija auga ant kotuko? Stovi kaip ir kitos ant palangės. Gal man pasodinti giliau iki pat apatinių lapukų?

Va tokią gavau.
user posted image

Ir va kokį kotuką užaugino.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 19, 10:21)
Reikia patarimo. Ką daryti kad sanpaulija auga ant kotuko? Stovi kaip ir kitos ant palangės. Gal man pasodinti giliau iki pat apatinių lapukų?

Aš laužčiau dar vieną apatinį lapelį (iki kompaktiškos vietos) ir sodinčiau giliau g.gif
Atsakyti
Ačiū , pasodinau jau į vazoniuką. Nėjo iki lapų sukišti, nes ir žemėje ilgas stiebas, bet buvo iš dviejų vietų šaknys išaugusios. Tai apatinę dalį nupjoviau, tai sutilpo. Žiūrėsim kas čia iš jos gausis. Dabar gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Labai, labai kviečiu visas galinčias ir norinčias sudalyvauti šį savaitgalį vyksiančioje parodoje "Augalų labirintai" Vilniuje, Edukologijos universitete, Gamtos fakultete. Ne tik kaip lankytojas, bet ir kaip dalyves ax.gif Parodykit savo grožius visiems 4u.gif
Dėl smuklesnės info galit rašyti man až.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2015 09 21, 12:55)
Labai, labai kviečiu visas galinčias ir norinčias sudalyvauti šį savaitgalį vyksiančioje parodoje "Augalų labirintai" Vilniuje, Edukologijos universitete, Gamtos fakultete. Ne tik kaip lankytojas, bet ir kaip dalyves ax.gif Parodykit savo grožius visiems 4u.gif
Dėl smuklesnės info galit rašyti man až.

Dėkui Ausma, jau tikrai turėsim gesnerijinių ekspoziciją thumbup.gif
Atsakyti
Jau girdejau,bet siandien gavau laiska i e-pasta,kad fotki.com bus tik mokama doh.gif nuo spalio 31,kur zadat albumukus perkelti g.gif
Atsakyti
Vajei...aš negavau jokio laiško.O ką rašo ? Kiek ir kam reiks mokėti ?
Atsakyti