Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

mano ma's prince froggie

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 14, 09:59)
O vat apie Deivę tai tik parašiau kad lapą milžinišką užaugino, o vaikų nesulaukiu, ir štai siurprizą malonų radau  thumbup.gif

Pažiūrėjau į lapą ir galvoju kad aš palikau per ilgus kotukus g.gif O jie vaikučius leidžia nuo pat kotelio apačios? Tai tada į žemę reikia įkast negiliai, nes vaikai neišlys. Ir pas mane yra kiti lapukai tokiais visai plonais koteliais, galvoju kad net vienas vaikas neišsiperins.
Tikrai tiek gražių žiedų pas visas wub.gif O pas Rimmuse tai iš vis begalybė.Manau ir pas kitas yra daug, tik ne visos pasirodo.

Silvijos prince labai gražiais lapais, tai gali net ir nežydėti vistiek graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 14, 20:57)
Silvijos prince labai gražiais lapais, tai gali net ir nežydėti vistiek graži  wub.gif

drinks_cheers.gif Ir akivaizdus pavyzdys, kaip gerai papildomas apšvietimas thumbup.gif Mano "princas" šiemet žydi labai jau nespalvingai doh.gif Bet nurašysiu tai karščiams, kurių metu buvo kraunami žiedai irnesakyk.gif o tokių lapų pas saviškę nesu mačiusi schmoll.gif Aš tik antro žydėjimo metu išvis išisaiškinau, kad ji turi būti margalapė
Pažiūrėjau į lapą ir galvoju kad aš palikau per ilgus kotukus  g.gif O jie vaikučius leidžia nuo pat kotelio apačios? Tai tada į žemę reikia įkast negiliai, nes vaikai neišlys. Ir pas mane yra kiti lapukai tokiais visai plonais  koteliais, galvoju kad  net vienas vaikas neišsiperins.

Mano dažnai įsodintos atrodo taip
user posted image
Tiesa, dabar tenka 5 lapams sutilpti į žymiai mažesnį vazonėlį, į devintukus jau nebesodinu mirksiukas.gif Įkasti geriau negiliai, nes paskui kartais tenka vaikus iš po žemių krapštyti doh.gif
O pas Rimmuse tai iš vis begalybė

Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif Tik man atrodo,kad kaip tik šiuo metu nedaug ir negausiai žydi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 14, 08:59)
Jai linkėjimai nuo Moroznajos Vyšnios  mirksiukas.gif  išsidraikius tokia ji kažko pas mane, bet ir pumpurų, ir vaikų priaugino pažastyse, tai gal neblogai jaučiasi  biggrin.gif  Pirmas žiedas:

Malonu matyti žydint mirksiukas.gif Na, antras egzempliorius dėl vietos stokos pas mane niekad negauna gerų gyvenimo sąlygų blush2.gif
Šiaip, jeigu nežadi dauginti, tai vaikiukus dar užuomazgomis rekomenduoja pašalinti, kad augalas neeikvotų jiems jėgų. Kartais būna kad pražiopsau, arba palieku kokį vieną padauginimui. bet dažniausiai dar mažiuliukus iškrapštau su dantų krapštuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 rugsėjo 2015 - 21:58
Ačiū Rimmuse už vaizdinę medžiagą 4u.gif Vakar pažiūrėjau yotube, tai Jenikejevo žmona didesnius lapus net per pusę dalina kaip strepsius ir viršutinė dalis duoda daug vaikučių. Kas daugina pardavimui tai labai gerai.Man tai gana kad po vieną išperėtų ir tai atsiuntė visų veislių po du lapukus, tai bus atsargai jei kartais koks vaikutis nunyks atskirtas.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 09 15, 00:03)

Šiaip, jeigu nežadi dauginti, tai vaikiukus dar užuomazgomis rekomenduoja pašalinti, kad augalas neeikvotų jiems jėgų. Kartais būna kad pražiopsau, arba palieku kokį vieną padauginimui. bet dažniausiai dar mažiuliukus iškrapštau su dantų krapštuku

Taip ir padariau, jau nukrapščiau vaikus, vieną didesnį patupdžiau į kiminus, bus atsarginė Vyšnia biggrin.gif nes graži ji man, prasiskleidė antras žiedas - tai dar gražesnis, dar vyšninis labiau wub.gif
Nežinau, kame reikalas, bet mano žiūriu beveik visos su vaikais pažastyse doh.gif ypač kai pradeda pumpurus krauti - tai tuoj ir ūgliai lenda kartu, po kas antru lapu - tai pumpuras, tai vaikas g.gif
Atsakyti
maniskes margalapes tai beveik visos l margutes,kaip priklauso,lauksim ziedu ir pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 15, 09:11)
atsiuntė visų veislių po du lapukus, tai bus atsargai jei kartais koks vaikutis nunyks atskirtas.

O jei ne paslaptis, tai iš kur siuntėtės?
Dažnai vienas lapas ne po vieną vaiką "išperi", tai jei koks ir nunyksta - lieka kiti... o dar galima vaikus atskyrus lapą vėl įsodinti, jei jis dar pakankamai gerai atrodo - jis būna su šaknimis, tai vaikiukai greičiau pasirodys net...
Atsakyti
Jokia paslaptis.Siunčiausi iš Vilniaus iš Irinos.
http://public.fotki.com/telerina/

Vaikai dideli, starteris iš vis, jau mačiau kad yra du pumpurėliai. Ir svarbiaisiai kainos man patiko biggrin.gif

Oho, jei tiek priperins, tai kur reiks dėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 15, 14:15)
Oho, jei tiek priperins, tai kur reiks dėti  biggrin.gif

Mano rekordininkė buvo būnent Морозная Вишня - iš Jelenos pirktas lapas per kelis kartus išaugino apie 20 vaikučių thumbup.gif Kadangi buvo dar tik "sanpauligės" pradžia, dar vietos turėjau, galėjau sau leisti tokią prabangą lotuliukas.gif Be to ji patiko ne tik man, tai kažkaip visi augalai po truputį "išsivaikščiojo" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai rekordininkė 4u.gif Aš tai jau tiek nesiruošiu perinti, kas norės galės imti lapą ir perintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 15, 17:56)
Tai jau tikrai rekordininkė 4u.gif  Aš tai jau tiek nesiruošiu perinti, kas norės galės imti lapą ir perintis  biggrin.gif

Na, man buvo smalsu, kiek įmanoma išauginti iš vieno lapo blush2.gif Nors dar neišmokau pasilikti tik kelis didžiausius vaikiukus, o kitus išmesti doh.gif
Atsakyti
o man idomu kiek kartu daugiausia imanoma lapa perint,is keliu kartu,va viena bandau vargseli kankint jau 4 karta biggrin.gif
Atsakyti