Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Vidam @ 2015 09 07, 20:57)
Ar sodinant lapą reikia tokį ilgą kotelį palikt? Aš šiandien mačiau yotube, kad palieka trumpą ir į substratą iki lapo apačios sukiša. Prašau patarkit, nes jau rytoj turėsiu sodinti. Nors dar nežinau kokio ilgio kotukais gausiu, bet jau iš anksto apsidraudžiu. Žinau kad geriau pavasarį, bet kad va užėjo noras dabar, tai kol nepraėjo reikėjo užsisakyti  biggrin.gif

Aš iki lapo apačios nekiščiau schmoll.gif Teko sodinti ir taip, kai kotelis buvo nulaužtas. Tiesiog kartais vaikai sugeba įdomiai išdygti: pusė vienoje lapo pusėje, pusė kitoje doh.gif Kažkaip vaikams trūksta erdvės augimui taip pasodinus g.gif Bent jau man blush2.gif
Jeigu lapas per sunkus, virsta - galima paremti, arba tiesiog ... apkirpti kraštus, kad būtų mažesnis. Skaičiau, kad taip net greičiau išleidžia vaikus g.gif Kad greičiau nepastebėjau, bet kad tikrai nekenkia, užima mažiau vietos tai tikrai. Išbandžiau gavusi po porą lapų tos pačios veislės ax.gif Rašo, kad tada lapas ne pats auga (o jie turi tokią savybę mirksiukas.gif ), bet iškart augina vaikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 07 rugsėjo 2015 - 22:46
Ačiū 4u.gif
Bandysim perintis, man tai geriau iš kart įsigyti vaikiukais, bet kad kai kurių man patikusių veislių buvo tik lapukai. Bet jei pavyks auginti, tai vis tiek teks ir iš lapų augintis, nes reiks atsinaujinti.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 09 07, 21:48)
Apdėčiau kotelį drėgnais kiminais, kad vaikiukai turėtų kur šakneles leisti...

Kad jau nuskainiojau vaikiukus ir patupdžiau į drėgnus kiminus.... o lapas leidžia vaiką ir iš žemės. Dėl kotelių ilgumo - tai stengiuosi irgi palikti trumpesnius, nes taip patogiau, vietos mažiau užima, bet kai kurie tokie ilgesni jau buvo su šaknelėm.
Papildyta:
QUOTE(Rimmuse @ 2015 09 08, 00:43)
.. tada lapas ne pats auga (o jie turi tokią savybę  mirksiukas.gif ), bet iškart augina vaikus

Aha, laukiu nesulaukiu Deivės vaikiuko, o ji augina lapą - įsišaknijo ir lapas jau padvigubėjo doh.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
Si kart ir as su pirmaisiais ziedais... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Reikalinga konsultacija....auginau kaip LE-Aisedora, bet manau, kad čia kažkas ne taip....Pirmas žydėjimas. Bet manau, kad neverta laukti antro. Bet man ir tokia labai graži :-)

user posted image
Atsakyti
Labai gražios visų gėlytės thumbup.gif
Žiūriu, РМ-Волшебный Тюльпан kokia nedidukė pasipuošė žiedais wub.gif O maniškė jau nemažas griozdas, o žiedelio dar nė vieno neparodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ostina @ 2015 09 11, 20:51)
Reikalinga konsultacija....auginau kaip LE-Aisedora, bet manau, kad čia kažkas ne taip....Pirmas žydėjimas. Bet manau, kad neverta laukti antro. Bet man ir tokia labai graži  :-)

Manau tai tiesiog šios veislės sportas smile.gif
Atsakyti
Įsibėgėja rudeninis žydėjimas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 12 rugsėjo 2015 - 23:27
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia pavyzdys, kad kartais sportas gali "atsiversti" unsure.gif (taip atsitiko nurėžus "galvą" doh.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 13 rugsėjo 2015 - 00:16
Tęsiam fotosesiją ax.gif

Ilgai laukti žiedai, todėl labai džiugina wub.gif
user posted image

Pirmas žiedas buvo su fentezy, šitie jau be verysad.gif Bet man patinka spalva ir žiedų forma wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Kažkada buvau nusiteikus šitos veislės atsisakyti, nes labai nelaikė žiedų g.gif Bet dabar tai viena iš mėgiamų veislių wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 13 rugsėjo 2015 - 16:05
Jau Rimmuses sodai swoon.gif wub.gif Jai linkėjimai nuo Moroznajos Vyšnios mirksiukas.gif išsidraikius tokia ji kažko pas mane, bet ir pumpurų, ir vaikų priaugino pažastyse, tai gal neblogai jaučiasi biggrin.gif Pirmas žiedas:
user posted image

O vat apie Deivę tai tik parašiau kad lapą milžinišką užaugino, o vaikų nesulaukiu, ir štai siurprizą malonų radau thumbup.gif
user posted image

Kaip gražu, kai tiek žiedų pas jus visas.... pas mane tai lapų daugiau kol kas... bet irgi krauna pumpurus keletas, ko gero kalėdoms sulauksiu žiedų tongue.gif
Atsakyti