robs humty doo
RS-Skomoroch, žiedų sulaukiau maždaug po pusantrų metų. Nuostabai kitas vaikutis -sportas pražydo baltai, bet kol susiruošiau fotografuot aprudo žiedas , teks laukt kitų pasirodymui.
QUOTE(silvija72 @ 2015 08 30, 07:32)
robs humty doo
Vauuuuuuuuu
Ir kas čia neseniai skundėsi, kad sanpaulijos nežydi Taigi šita už kelias iškart
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2015 08 30, 09:51)
RS-Skomoroch, žiedų sulaukiau maždaug po pusantrų metų. Nuostabai kitas vaikutis -sportas pražydo baltai, bet kol susiruošiau fotografuot aprudo žiedas , teks laukt kitų pasirodymui.
Bet vertėjo laukti
Būna ir didesnių užsispyrėlių. Lapkritį jau bus trys metai, kai laukiu Blackberry Jam žiedų (jeigu neskaitysim šio pavasario bandymo parodyti vieną žiedą, kuris taip iki galo ir neišsikleidė)
Mane irgi vis labiau žavi žiedai su fentezy
QUOTE(Ausma @ 2015 09 03, 17:07)
Rozovaja Pantera, šiek tiek pasislėpusi po lapais
Matyt veislės savybė "apglėbti vazonėlį" Bet man patinka Tik maniškė po "paskraidymo" nebenori žydėti
Sveikos, gal kartais kuri nors turite pardavimui bet kokiame pavidale veislę АВ-Спанч Боб ? Arba nors galit išduoti, kur gauti? Dėkui
QUOTE(rusma @ 2015 09 04, 04:00)
Sveikos, gal kartais kuri nors turite pardavimui bet kokiame pavidale veislę АВ-Спанч Боб ? Arba nors galit išduoti, kur gauti? Dėkui
noriu ir as
Labai labai norėtas ir lauktas pirmas Rob's Vanilla žiedelis
kur sugalvojo vaikus auginti viena gražuolė
QUOTE(silvija72 @ 2015 09 06, 08:29)
pirmas ziedelis ek bozestvenyj lotos
Norėtųsi pamatyti, kai labiau įsižydės Tai vienintelė Koršunovos veislė mano norų sąraše Ar tikrai realybėje tokia, kokias mačiau nuotraukas
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 07, 11:19)
Apdėčiau kotelį drėgnais kiminais, kad vaikiukai turėtų kur šakneles leisti...
Ar sodinant lapą reikia tokį ilgą kotelį palikt? Aš šiandien mačiau yotube, kad palieka trumpą ir į substratą iki lapo apačios sukiša. Prašau patarkit, nes jau rytoj turėsiu sodinti. Nors dar nežinau kokio ilgio kotukais gausiu, bet jau iš anksto apsidraudžiu. Žinau kad geriau pavasarį, bet kad va užėjo noras dabar, tai kol nepraėjo reikėjo užsisakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 07, 21:57)
Ar sodinant lapą reikia tokį ilgą kotelį palikt? Aš šiandien mačiau yotube, kad palieka trumpą ir į substratą iki lapo apačios sukiša. Prašau patarkit, nes jau rytoj turėsiu sodinti. Nors dar nežinau kokio ilgio kotukais gausiu, bet jau iš anksto apsidraudžiu. Žinau kad geriau pavasarį, bet kad va užėjo noras dabar, tai kol nepraėjo reikėjo užsisakyti
Kotuką įprastai paliekam ir ne tokį jau trumpą. Aš įprastai sodinu visą, kokį nuskyniau, zinoma, jei labai ilgas reik trumpint, nes tiesiog nepatogu - virsta, netvirtai laikosi, ir pradedamas leist šakneles tada lengva pazeist bejudinant.