Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(raudona7 @ 2015 07 19, 15:23)
Aš ir pasidariau lentelę maždaug data, meniu, masažas, svoris.. .Žaidimai čia aišku, bet kaip dar kitaip save apgaut. stojam visos griežtai, vistiek reikės tai padaryt, juk reikės, tai kam tempti gumą. . Dar reikės apimtis gal į lentelę įtraukt kas savaitę .Ryt pirmadienis puiki diena pradėti viską fiksuoti  biggrin.gif

na,aš tai nuo ryt tikrai negaliu,29 d.išvažiuoju 8 dienoms,kurių 4 dienos autobuse,tai neįmanoma,o dabar 1,5 savaitės pasilaikyti,tam,kad po to vėl nesilaikyti,tai..irgi kažkaip ne tas,bet pratinsiuosi prie 3 kartų režimo,ir nebevalgysiu šlamšto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2015 07 19, 17:55)
na,aš tai nuo ryt tikrai negaliu,29 d.išvažiuoju 8 dienoms,kurių 4 dienos autobuse,tai neįmanoma,o dabar 1,5 savaitės pasilaikyti,tam,kad po to vėl nesilaikyti,tai..irgi kažkaip ne tas,bet pratinsiuosi prie 3 kartų režimo,ir nebevalgysiu šlamšto smile.gif

bet pusantros savaites !!!!! kaip gerai jausies atostogose wink.gif

o jeigu ne, tai priimsim tave kai grisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudona7: 19 liepos 2015 - 17:51
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 07 19, 10:45)
Sveikos smile.gif

Galva barska, pliuriju kava...

Braske, tu atostogauji ar ne?  Reik suknia veselei pataisyt bisk, nors aiisku neturiu ko rengtis.... bet aj dzin bus gerai, ne jaunoji busiu..

Dėl allbumo gal ir  good idėja visai, ką kitos mano? Prisidavinėjam?

Aš dar dirbu iki rugpjūčio.
Suknelę nusipirkau, tad nėra kur trauktis, nors ir ne permažą bet pakusti irgi būtų naudinga.
O aš va kaiptik turiu labai didele motyvacija laikytis iki rugpjūčio, nors ir 2 savaites, po to jau gal savaime isivažiuosiu į ritmą. Beje nežinau kaip per atostogų savaite reikės laikytis, juk vestuves tai po atostogu, teks neatsipalaiduoti g.gif
Kolkas laikausi tvarkingai, vaikus nuo vakar vyras pasiėmęs, tai man žymiai lengviau laikytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske01: 19 liepos 2015 - 20:05
QUOTE(braske01 @ 2015 07 19, 20:03)
Aš dar dirbu iki rugpjūčio.
Suknelę nusipirkau, tad nėra kur trauktis, nors ir ne permažą bet pakusti irgi būtų naudinga.
O aš va kaiptik turiu labai didele motyvacija laikytis iki rugpjūčio, nors ir 2 savaites, po to jau gal savaime isivažiuosiu į ritmą. Beje nežinau kaip per atostogų savaite reikės laikytis, juk vestuves tai po atostogu, teks neatsipalaiduoti g.gif
Kolkas laikausi tvarkingai, vaikus nuo vakar vyras pasiėmęs, tai man žymiai lengviau laikytis

Braške kas naujo meilės ,,fronte"? ar dar bandai veltis į internetines paieškas? wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Labas labas smile.gif
Prisifotkinau šiandien, sakiau fotkinsiuos kiekvieną pirmadienį . biggrin.gif
Bet šiaip tai jaučiuosi kažkaip stresovai ... Kelintą dieną skauda krūtinės plote. Iš pradžių vakarais ,šiandien jau nuo ryto. Skausmas eina į kairę pažaisti, į mente, stuburą...įtariu tarpsonkaulini uždegimą .. O į Lt tik po mėnesio... Bjaurus jausmas ...
Atsakyti
Nesakykit kad likau viena. . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2015 07 19, 22:59)
Braške kas naujo meilės ,,fronte"? ar dar bandai veltis į internetines paieškas? wink.gif

Ne, ramuma, susirašinėju retkarčiais su keliais, bet tik seip draugiškai, nebenoriu, nutariau kad man labai gerai vienai, nebenoriu vel skalbti kažkieno kojinių... seip jei koks draugas atsiras gal ir neblogai, bet gyventi su kažkuo tikrai neplanuoju. Kolkas ir taip esu laiminga, o vėliau bus matyt.
Supratau vieną tiesą kad vyrams žmonos yra reikalingesnis nei moterims vyrai cool.gif

QUOTE(raudona7 @ 2015 07 20, 23:02)
Nesakykit kad likau viena. .  g.gif

Nu nelikai aš va dar vėlesnė uz tave. Nepavydžiu dėl skausmų, gal kokių kaitinančiu tepalu pasitepk ir kokiu šaliku uzsirisk g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske01: 20 liepos 2015 - 23:21
Nu labas.
Aš piktc. Svoris nenori krist. Ot zaraza.
Raudona,Braske,Ng,kada jums veseles?
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 07 21, 09:26)
Nu labas.

Mum kita 6dieni smile.gif

Sveikos 4u.gif

Raudona, neturi nimesilio, jis gerai padeda esant tokiem skausmam..

Braske, per mažai laiko gal dar praėjo wink.gif

Jurgine, tas zaraza ne tik,kad nenori krist, bet dar ir auga...
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 07 21, 09:26)
Nu labas.

man rugpjucio 25, galiu dar 10 kilu numest biggrin.gif

QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 07 21, 10:20)
Mum kita 6dieni smile.gif

Sveikos 4u.gif

Raudona, neturi nimesilio, jis gerai padeda esant tokiem skausmam..

Braske, per mažai laiko gal dar praėjo wink.gif

Jurgine, tas zaraza ne tik,kad nenori krist, bet dar ir auga...

aga kaliau nimesilio, lyg geriau. tarpais uzeina unsure.gif issikapstysiu...
Atsakyti
Nu ka,12 dienu pagersim miltu ir -20 nebebus.
Atsakyti