Sveikos damos
Man jau siutas ima, nu kur prageriau savo valia.....
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 07 16, 08:58)
Aš iškeičiau į maistą. .. Šūdas vienu žodžiu... Šiandien vėl varškės diena. ..Jetau vėl savaitė praėjo .O rezultatų nėra . .
QUOTE(raudona7 @ 2015 07 16, 11:06)
Aš iškeičiau į maistą. .. Šūdas vienu žodžiu... Šiandien vėl varškės diena. ..Jetau vėl savaitė praėjo .O rezultatų nėra . .
Aš net nelipu ant svarstykliu. Nežinau rimtai ka bedaryt.... jau rimtai laukiu darbo, bent nebus kada est...
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 07 16, 11:39)
Aš net nelipu ant svarstykliu. Nežinau rimtai ka bedaryt.... jau rimtai laukiu darbo, bent nebus kada est...
i darba turi ateit grazi. ir visoms akis issprogdint
as lapnoju varske. skrandi skauda, atrodo plys, atrodo pilnas. nu **** (sorry) vakare jis taip istusteja kad maxima tilptu
QUOTE(raudona7 @ 2015 07 16, 12:59)
i darba turi ateit grazi. ir visoms akis issprogdint
as lapnoju varske. skrandi skauda, atrodo plys, atrodo pilnas. nu **** (sorry) vakare jis taip istusteja kad maxima tilptu
Grazi kazin ar ateisiu... i vel mazas su tempa..nu jomajooo
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 07 16, 13:10)
Grazi kazin ar ateisiu... i vel mazas su tempa..nu jomajooo
Sveikutes
Parsitysiu su kavuku
Parsitysiu su kavuku
Labas rytas.
Jungiuos i nesusitvarkanciu buri.
mazius 6.30 pabudo,dabar jau miega. Kukuosim be ritmo.
Pas tevus remontas jau uzkniso. Liko tapetuot ir laminata sudet. Atsibodo bastytis tarp namu. Dvi dienos ten,dvi sen. Nieko nenoriu,nieko nespeju.
Jungiuos i nesusitvarkanciu buri.
mazius 6.30 pabudo,dabar jau miega. Kukuosim be ritmo.
Pas tevus remontas jau uzkniso. Liko tapetuot ir laminata sudet. Atsibodo bastytis tarp namu. Dvi dienos ten,dvi sen. Nieko nenoriu,nieko nespeju.
Labas, merginos,
Aš tai taip pagalvojau, kad man baisiai nepatiko būt liekna... Nepatiko pirkt tokius drabužius kurių noriu, o ne tuos į kuriuos telpu... Nepatiko pasitikėti savimi ir jaustis laisva... Nu kitaip negali būt. Lieknejau Lieknejau, dabar pampstu... Šiandien jau beveik 89.... Visą dieną kaip ir laikiausi... Iki 5 vakaro... Dabar jaučiuosi chrenovai, bet kelio atgal nėra...
Nežinau ką daryt .. Darom kažką, davai visos, kartu. . Gal pasiseks nuo ryt
Aš tai taip pagalvojau, kad man baisiai nepatiko būt liekna... Nepatiko pirkt tokius drabužius kurių noriu, o ne tuos į kuriuos telpu... Nepatiko pasitikėti savimi ir jaustis laisva... Nu kitaip negali būt. Lieknejau Lieknejau, dabar pampstu... Šiandien jau beveik 89.... Visą dieną kaip ir laikiausi... Iki 5 vakaro... Dabar jaučiuosi chrenovai, bet kelio atgal nėra...
Nežinau ką daryt .. Darom kažką, davai visos, kartu. . Gal pasiseks nuo ryt
sveikutes
aš ir bevale,vakare apsirijau,dabar verkt noriu nuo rytojaus kaip visada grieštai
Raudona7 liaukis edus,buvai pernai mane pralenkus ir uz km palikus
aš ir bevale,vakare apsirijau,dabar verkt noriu nuo rytojaus kaip visada grieštai
QUOTE(*mable* @ 2015 07 17, 20:44)
sveikutes
esme tame kad as needu, neapsiriju. as nelaiku uzvalgau to ko visai nereikia. arba kokiu ledu nuo vaiku lyztelnu, tai koki alaus gurksni nuo B...nu vienu zodziu - bardakas. ir nuo to bardako ir augu...galvoju pradziai toki plana. valgyt laiku, be jokiu uzkandziu, siek tiek didesnes porcijas ir jeigu tarpe uzsimanysiu saldainio - atidesiu ji iki valgio...bandysiu...ech...apie trumpa suknele jau negalvoju
gana. šiandien pradedu dietą. nebeįmanoma kitaip, nes ribų riba pasiekta. esu pikta ant savęs. labai pikta.